button

Historie I, Del 54

Pattie sitter der og smiler og tar frem en konvolutt(?). "*DN*, denne er til deg" sier hun og smiler til deg. Du reiser deg opp og henter den før du setter deg ned i den ene sofaen igjen. Du setter deg ned ved siden av Justin. "Fra deg!" sier du glad og ser på han smilende. Han får et stort smil rundt munnen og fniser mens han ser ned. Du åpner den og du får helt sjokk. 


"Justin, jeg kan ikke ta i mot dette!" sier du etter en stund hvor du har sittet og gapet. "Jo. Du må" sier Justin overbevisende og smiler til deg. "WIIIII" sier du og nærmest hopper opp på han og gir han en stor bamseklem. Du slipper klemmen og kysser han lenge på munnen. Du kunne ikke blitt mere glad. Du har fått et gavekort som kan brukest over alt i verden(haha, vet det ikke fins, men uansett. Vi later som). Og det er søren meg på 10.000$. Som tilsvarer ca. 57.000 norske kroner. Det er helt sykt. Du føler du er litt slem som ´tar´så mye peng av han, men han insisterte, haha. Du klarer ikke å la være så du legger deg inntil han og klemmer han. Hodet ditt er mellom sofaen og hodet hans. Du har gravd ned hodet ditt i nakken. Bare for å terge han kysser du svakt. Han bøyer hodet sitt sånn at det presser opp på ditt som et tegn på at du skal slutte, haha. Du begynner å le, men ikke bare på grunn av det. Men det er så sykt. Du er så utrolig takknemlig for gavene du fikk og utrolig glad for at de du gav til likte gavene sine. 

 

Det er allerede blitt 2. juledag og Justin skal få besøk av Jeremy, Jazzy og Jaxon. Erin skal også bli med, for det er litt dumt om hun skal være hjemme alene.(For dere som ikke har fått med det, så har nesten alt vært i Justin sitt hus. Og Erin er moren til Jazzy og Jaxon). De kommer såpass tidlig så dere lager til frokost til alle sammen. Pattie er allerede dratt for å hente de, og du og Jessie lager til frokosten. Guttene ligger fortsatt og sløver i sengen. Du er utrolig spent, for du har jo aldri møtt dem før. Du lurer på om Jazzy og Jaxon godkjenner deg, haha. Du synes det er utrolig viktig at familien skal like deg så du får bare håpe på det beste. Du går opp trappen for å vekke Justin, Ryan og Chaz. Pattie har sendt deg melding om at de har startet tilbake igjen fra flyplassen, så det er ca tre kvarter eller noe til de kommer hjem til Justin´s hus. De står veldig tregt opp men de kommer akkurat opp av sengen da du hører noen komme inn døren.

 

 


 

 

- HAHAHA, ble ikke bilde. Jeg låner mac´en til kusinen min og jeg har virkelig ikke peiling på hvordan man setter inn bilde.

 

Og sorry for lite deler de siste dagene, men dere får en ekstra i dag da;)

5 kommentarer Historie I 31.12.2012 23:47

Historie I, Del 53

Dere starter å spise og snakker om mye rart. "Hva var det dere gjor på igår da, siden dere var så lenge oppe?" spør Pattie og ser på Justin og så på deg. Chaz, Ryan og Jessie begynner å fnise. Pattie ser bort på de og så på dere.


"Ehh. Nei, ikke noe spesielt. Vi bare..." sier Justin før du avbryter han med: "så på film og koste oss". "Åja, så koselig" sier Pattie og ser på dere med et smil. "Ja, veldig" sier Justin og smiler til deg. Du ser bort på Jessie som et spørsmålstegn. Hørte de dere i går? Du kjenner du begynte å rødme, så du prøvde å konsentrere deg om noen annet.  Etter frokosten skal dere åpne pakker! "Jeg lurer på hva jeg får av foreldrene mine" sier Jessie og smiler fra øre til øre. "Jeg også" sier du og er like glad. "Jeg har ikke ønsket meg noe spesielt, så jeg lurer på hva de har kjøpt. Jeg håper at de liker gaven jeg gav de" fortsetter du. "Og jeg håper dere liker hva dere får av meg" fortsetter du igjen og smiler til de andre. "Samme her" sier Pattie og smiler til dere. "Jeg har kjøpt gaver til dere alle" fortsetter hun. "Det var ikke nødvendig" sier du og Jessie i kor, mens Ryan og Chaz rister på hodene sine. De syns tydligvis heller ikke at det var nødvendig. "Jo, selfølgelig! Dere er jo på en måte som stebarna mine" ler Pattie. Dere andre fniser. Frokosten er utrolig god, med de beste påleggene du kan tenke deg! Du håper de andre liker det de får av deg! Dere spiser ferdig før dere går inn i stuen og setter dere ned. Treet står der utrolig fint, med utrolig mange pakker under det. "Jeg håper dere blir glad for gavene dere får av meg" smiler Justin lurt og ser på dere. "Det blir vi sikkert" sier du og kysser han på kinnet. Pattie setter seg ned ved treet og leser på pakkene og gir dem til de de er til.

(HERREGUD FOR ET STORT BILDE, haha)

 (Jeg gidder ikke å si alle gavene som ´du´ får) Dere pakker opp alle gavene deres og det er noen få igjen som er til hverandre. Justin får pakken fra deg og han smiler fra øre til øre mens han pakker den opp. Han ser på deg med jevne mellomrom. Han pakker den opp og får store øyne. "*DN* TULLER DU? Det er jo den jeg har ønsket meg lenge!" sier han og ser på deg med glade øyne. Han kommer mot deg og kysser deg på munnen før han klemmer rundt deg. "Så bra at du likte den" sier du og smiler til han. "Jeg elsker den" sier Justin og ser på den igjen. Det er en Ralph Lauren klokke. Den du kjøpte da du og Jessie var på kjøpesenteret og du dunket hodet ditt inn i Pheobe sitt hode. Pattie sitter der og smiler og tar frem en konvolutt(?). "*DN*, denne er til deg" sier hun og smiler til deg. Du reiser deg opp og henter den før du setter deg ned i den ene sofaen igjen. Du setter deg ned ved siden av Justin. "Fra deg!" sier du glad og ser på han smilende. Han får et stort smil rundt munnen og fniser mens han ser ned. Du åpner den og du får helt sjokk.

Ingen kommentarer Historie I 31.12.2012 23:19

MARATON - Historie I, Del 52

Du skal akkurat til å spør om Justin snart er ferdig når du plutselig hører et dunk bak deg og du snur deg. Det stikker i magen din og du spurter mot Justin som ligger på gulvet med øynene lukket.


"Justin!?" nærmest roper du og rister i han. Du får ingen svar. Du går bort til døren og åpner den. "PATTIE! KOM FORT" roper du høyt ned trappen for at hun skulle høre det. Du hører noen springe opp trappen og mot døren. Pattie kommer raskt inn døren og spør: "Hva har skjedd?". "Jeg vet ikke! Har bare fallt plutselig på gulvet" sier du stressende og ser på henne med et redselsfullt blikk. "Det kommer til å gå bra. Han har sikkert bare besvimt. Han puster i hvertfall" sier Pattie roligere og setter seg ned på gulvet ved siden av han. Etter kanskje et minutt begynner han og lage lyder. Du har aldri vert borti noe lignende. "Det har skjedd mange ganger før" sier Pattie og ser på deg. "Hva kommer det av da?" spør du og ser bekymrende på henne. "Vi tror det er fordi han stresser sånn, men vi er ikke helt sikre. Men legen sier i hvert fall at etter dette skjer, så må han ta det veldig rolig" sier hun og ser tilbake på Justin igjen. Justin begynner å bable noe som: "*DN*...", men han sier ikke mer. Plutselig åpner han øynene sine og ser skikkelig rart på dere. "Hva har skjedd spør han med litt hes stemme. "Du besvimte sier du og ser på han bekymret. "Går det bra?" fortsetter Pattie og ser på han. Hun tar opp hånden sin og stryker han på håret. "Jada" sier Justin og setter seg opp. "Jeg er bare litt trøtt" sier Justin og ser på deg. Du begynner å le inni deg. Dere var kanskje litt lenge oppe, haha. 

(Bare et random bilde av Justin som ler)

"Ja, okey. Men ellers går det bra?" spør Pattie og ser på han. "Ja" sier han og smiler til henne. "Okey, greit. Da går jeg ned igjen da. Men dere må komme snart. Frokosten er klar" sier Pattie og smiler til dere. "Er du sikker på at det går bra?" spør du og ser på han når Pattie har gått ut. "Jada" sier han og smiler til deg. Han reiser seg opp og hiver seg i sengen. "Jeg vil bare ligge her og slappe av litt" sier han og ser lukker øynene mens han ligger i sengen. Han åpner øynene sine og tar opp mobilen. Han sitter og spiller litt før dere bestemmer dere for å gå ned. Dere går inn på kjøkkenet og setter dere ned ved bordet hvor de andre sitter. "Går det bra eller, Justin?" spør Ryan og ser på han. "Jepp" svarer han og smiler til Ryan. Dere starter å spise og snakker om mye rart. "Hva var det dere gjor på igår da, siden dere var så lenge oppe?" spør Pattie og ser på Justin og så på deg. Chaz, Ryan og Jessie begynner å fnise. Pattie ser bort på de og så på dere.


 

- Haha! Hva tror du skjer?

 

Ser ikke ut til at det ble maraton likevel. Ingen kommenterer...Da blir det bare to deler, dessverre.

12 kommentarer Historie I 28.12.2012 22:02

MARATON - Historie I, Del 51

Du vasker ferdig hele kroppen din og går ut av dusjen. Du tar håndkleet rundt kroppen din og tørker deg, før du skal til å ta det rundt håret. Du står helt splitter naken, og det kommer noen brasende inn døren. Og det er ikke Justin.


"Sorry! Jeg trodde det ikke var noen her siden det ikke var låst! Men det er bare meg" sier Jessie og går ut døren mens du ler. Du kvapp noe sykt, men du er glad for at det ikke var Ryan, Chaz eller Pattie!Du fortsetter å gjøre deg ferdig og tar på deg pyjamasen. Du setter håret opp og tar på deg maskara og ikke noe mere. Når du er ferdig på badet går du inn på rommet til Justin igjen. Han ligger fortsatt og sover så du går mot han for å vekke han. Du kysser han på munnen, men har våkner ikke. Men han kysset tilbake, haha. "Justin?" sier du lavt og setter deg oppå han. Han våkner fortsatt ikke. "Justin?" sier du en gang til og fniser for deg selv. Han våkner fortsatt ikke. Du prøver å bevege deg mens du ligger oppå han, og han begynner å smile stort. "Justin, kom igjen. Jeg vet du er våken" sier du alvorlig.

 

Han åpner det ene øyet sitt og fniser. Han tar hendene sine fort opp av dynen, tar de rundt deg og legger deg ned ved siden av han og han ruller seg opp på deg. "Woah. God morgen" sier du og ler. Han kysser deg i pannen, så på kinnet og deretter på munnen. Dere ligger og kysser og fniser helt til du kommer på at de andre er sikkert nede og venter på dere. "Justin, vi må gå ned nå. Jeg tror de andre venter på oss" sier du og reiser deg opp. "Nei, må vi?" spør Justin og gnir seg under dynen igjen. "Ja" sier du og ser morsomt på han. Han er ikke akkurat en morgen-person. Du setter deg ned i sofaen på rommet hans og venter mens han kler på seg klærne sine. Di sitter og leser i en bok du har holdt på med ganske så lenge med. Du sitter med ryggen i mot han, siden det er mest behagelig å sitte på den siden. Egentlig så elsker du å lese bøker, men du føler at du aldri har tid til å lese. Det er ikke alle slags mulige bøker du liker å lese da, men bare de som har en spennende handling og at den har personer eller karakterer som du liker. Du skal akkurat til å spør om Justin snart er ferdig når du plutselig hører et dunk bak deg og du snur deg. Det stikker i magen din og du spurter mot Justin som ligger på gulvet med øynene lukket.


 

- Kommenter for neste del!

Én kommentar Historie I 28.12.2012 19:19

Historie I, Del 50

Når han er ferdig å synge kysser han deg fort på munnen mens han har tannkosten sin inn i munnen. Du begynner å le, og han smiler stort. Dere går inn på rommet hans og du tar av deg pyjamasen siden det er så varmt i rommet. Du ser bort på Justin og han smiler stort igjen og løfter øyenbrynene sine to ganger. Han begynner å synge: "HEEEY, SEXY LADYY....op op op op, oppan *DN* style". Du begynner å le noe sykt.


Han begynner plutselig å synge Gangnam Style mens hans danser. Du har aldri ledd så mye før. Du ligger i sengen med total latterkrampe, og Justin stopper etter en stund. Han er veldig andpusten, og går mot sengen mot deg. "Det der skulle alle belieberene likt å sett" sier du og ler enda mer. "Haha. Er jeg ikke god?" spør Justin like andpusten og smiler til deg. "Joda" sier du og ler. "Jeg er ikke trøtt" sier du og ser opp i taket mens dere liger i sengen hans. "Ikke jeg heller" sier Justin tilbake. Du ser på han og smiler, mens han smiler tilbake. "Hva skal vi gjøre?" spør du og legger deg til på siden mot han. Han svarer ikke, men lener seg mot deg og kysser deg hardt på leppene dine. Han tar hendene sine bak ryggen din og trekker deg helt inntill seg. Dere starter fort å kline. Er det nå det skjer? Flere ganger før har Chaz eller noen andre avbrytt dere, men nå ligger de andre og sover. Dere begynner sakte å kle av hverandre. Du legger deg sakte og forsiktig oppå han og dere fortsetter å kline. Du kjenner du er virkelig klar for det. Det er ikke første gangen, men det er første gangen med Justin. Samme med han. 

....Du våkner og er utrolig sløv. Du kjenner at du er helt naken og ser til siden av deg. Der ligger Justin helt naken uten dyne. Du tar dynen fort over han og fniser for deg selv. Du kjenner at du er sliten i kroppen etter i går kveld/natt. Dere måtte jo ha holdt på i flere timer minst. Du smiler for deg selv i det du finner noe å ha på deg. Du gidder ikke å ha på deg vanlige klær, så du bare tar opp en pyjamas med julemotiver på. Den er så utrolig deilig. Du går til badet og lukker sakte og stilt igjen døren for å ikke vekke Justin. Du ser på deg selv i speilet og smiler. I natt var helt fantastisk! Håper at ingen hørte dere. Det hadde vert så utrolig flaut! Du går fort bort til dusjen siden du synes det er litt kaldt. Det er jo midt på vinteren, og dere har ikke skrudd på varmen oppe. Du går inn og stiller deg rett under dusjhodet. Du vrir på en av 'knappene' på dusjen. Vannstrålene renner fort ned og lander stille på hodet ditt. Det renne sakte ned kroppen din. Du skrur opp varmen og tar opp shampoo'en. Du presser ut litt og smører det ut i hendene dine. Du løfter hendene din opp mot hodet og smører det inn i håret, og masserer det i hodebunnen. Du får frysninger i hele kroppen. Du skyller ut og tar i balsam. Du masserer det inn i håret og skyller det derretter ut igjen. Du vasker ferdig hele kroppen din og går ut av dusjen. Du tar håndkleet rundt kroppen din og tørker deg, før du skal til å ta det rundt håret. Du står helt splitter naken, og det kommer noen brasende inn døren. Og det er ikke Justin.


 

Hahah, hvem tror du det er?

 

Jeg vil ikke skrive sånn veldig perverst siden de eldre brødrene mine (16 og 18 år) driver å går inn på bloggen og leser osv...

Men om du liker perverse deler så bruker (loveyourlifedonthateit.blogg.no) å skrive mange perverse historier tror jeg, sååå ja :)

2 kommentarer Historie I 27.12.2012 22:29

MARATON I MORGEN?

Er det noen som er interresert i maraton i morgen? (28. Desember)

 

Jeg har endelig fått tid til å ha det veldig etterlengtede maratonet! Håper dere er fornøyd:)

Én kommentar Historie I 27.12.2012 20:25

Historie I, Del 49

Det var en video fra en ferie hvor han og Selena har vert på. Justin ser på deg. "*DN*, det var ikke meningen altså, jeg skal slette det med en gang" sier han ogg ser på deg, reiser seg opp og går bort til TV'en. "Ikke tenk på det, Justin. Det går bra" sier du og smiler varmt til han. Han ser på deg med et spørrende men samtidig et trist blikk. Han kobler ut PC'en fra TV'en og fikler med noe. Han holder sikkert på å slette alle de bildene og videoene som Selen er med på. Han kobler PC'en til TV'en igjen og smiler til deg. Du ser på han og smiler tilbake. Han går mot sofaen igjen og setter seg ned igjen ved siden av deg. Han tar tak i hånden din og smiler til deg. Han kniper litt i hånden og lener seg frem mot deg og kysser deg på kinnet. Dere sitter langt ut på kvelden og bare koserr dere med god snacks, minner og samtaler. Scooter og Carin drar hjem til seg etterhvert. Du og Justin sitter enda litt lenger mens de ndre går og legger seg. Det har allerede blitt langt ut på natten, så det er ikke så rart at du er utrolig trøtt. Du går inn på kjøkkenet og tar deg et glass vann og finner frem noen tabletter som hjelper mot hodepine. Du fikk plutselig så utrolig vondt i hodet. Justin kommer plutselig og klemmer deg bakfra. "Går det bra?" spør han utrolig søtt og klemmer deg enda hardere og legger hodet sitt på den ene skulderen din. "Jada, har bare litt hodepine" sier du og snur deg hodet ditt og smiler til han. Han lener seg frem og kysser deg mykt på leppene.

 

 (På denne måten)

Dere går opp på rommet til Justin. Du skifter til en pyjamas og går inn på badet og pusser tennene dine, fjerner sminken din og alt det der. Justin kommer like etter deg og pusser tennene. Han begynner å synge med tannkosten sin i munnen. Det er utrolig fint selvom han ikke greier å synge de fleste ordene. Du kjenner forelskelsen krible når du ser han stå der i bokseren, smile stort og syngen med den mest utrolige stemmen. Han synger ikke så høyt da. Du holder på å sikle når du ser magen hans. Den er såå deilig. Han går mot deg mens han synger og tar hendene sine rundt deg. Når han er ferdig å synge kysser han deg fort på munnen mens han har tannkosten sin inn i munnen. Du begynner å le, og han smiler stort. Dere går inn på rommet hans og du tar av deg pyjamasen siden det er så varmt i rommet. Du ser bort på Justin og han smiler stort igjen og løfter øyenbrynene sine to ganger. Han begynner å synge: "HEEEY, SEXY LADYY....op op op op, oppan *DN* style". Du begynner å le noe sykt.


 

 

- Hva tror du skjer 'i kveld'? :)

 

Det kommer ikke en del imorgen! Siden det er julaften ;)

 

GOD JUL<3

10 kommentarer Historie I 23.12.2012 23:22

Historie I, Del 48

Idet du skal til å ta din andre bit av maten du har på tallerkenen, kjenner du en fot forsiktig stryker seg på din. Du ser opp og du møter blikket til Justin. Han smiler flørtende og blunker forsiktig til deg sånn at ingen skal se. Du ser på han med et strengt, men komisk blikk. Han tar bort foten sin. Etter kanskje et minutt, ser du opp på Justin igjen. Han smiler flørtende til deg, men du kjenner ingen fot. Carin ser plutselig fort opp.


Justin får store øyne og ser på deg. Hun ser på Scooter, mens Scooter smiler til henne. Hun tror sikkert det var Scooter, haha. Du holder på å le deg i hjæl og Justin blir rød i ansiktet. Alle ser på deg som et spørsmålstegn. Du greier ikke å stoppe. Til slutt greier du å stoppe å le, og alle begynner å le av deg. Det er en god stemning rundt bordet resten av middagen, og du bli skikkelig mett. Pattie har laget til dessert også, så dere spiser den. Du gleder deg veldig til i morgen, fordi da skal de andre åpne gavene sine som de har fått med deg. Du gleder deg også selfølgelig litt til å åpne gavene du har fått selv, men egentlig så gleder du deg mest til å se om de andre liker gaven de har fått med deg. Dere setter dere ned i stuen og du, Jessie og Carin snakker sammen. Dere må jo bli litt bedre kjent med Carin. I hvert fall du som skal bli med Justin på tour, og skal være sammen med henne mye der. Hun virker som en utrolig hyggelig, ung dame som du lett kan bli gode venner med. Hun er ikke så mye eldre enn deg, bare sånn 6 år eller noe. Hun fortalte om den dagen hun og Scooter møttes og den dagen Scooter fridde til henne.

Dere alle tre fire(Du, Jessie, Carin og Pattie), er så like på alle mulige måter. Dere alle fire elsker shopping, så du ser for deg flere dager hvor dere drar på shopping på alle muligens shoppingsenter over hele verden. Neida, kanskje ikke det. Men du ser i hvert fall for deg mange timers shopping med dem. Dere sitter i sofaene i stuen og Justin setter på noen videoer som de har tatt i løpet av karrieren hans. Både videoer og bilder fra over hele verden. Fra My World promoterings-perioden og fra My World turnèen. Du gleder deg sykt til å ta masse bilder og videoer på Believe promoterings-turnèen og Believe Tour. Det er så utrolig koselig å se på. Fra når han var 14 år, til når han ble 18 år. Det kommer plutselig opp en video som du skulle ønske du ikke hadde sett. Justin stopper den med en gang den kommer opp.


 

- Hva tror du er på videoen? :)

5 kommentarer Historie I 22.12.2012 13:46

Historie I, Del 47

"Jeg er nesten litt sulten jeg" sier Chaz som akkurat har komt bort til dere. "Tviler ikke" sier Pattie, og dere begynner alle å le noe sykt. Dere går bort til spisebordet og setter dere ned før det plutselig ringer på døren.


"Hvem kan det være?" sier Justin og ser spørrende på Pattie. Hun bare smiler lurt tilbake til han. Han reiser seg opp fra stolen sin og går ut av kjøkkenet. Han er borte i noen minutter før han kommer inn på kjøkkenet igjen. Bak han går Scooter og Carin. "Heei" sier Pattie og går mot Carin og Scooter og klemmer dem etter hverandre. Ryan og Chaz  sier hei til dem og du og Jessie hilser på dem. "Jeg trodde du hadde hilst på dem før jeg, Jessie. Du og Ryan har jo vært sammen en god stund!" sier du til Jessie. "Jo, men vi har aldri møttes. Jeg hadde jo bare møtt Justin en gang før også da" sier Jessie og smiler til deg. Du nikker og smiler tilbake. Dere setter dere alle ned ved bordet. Pattie og Chaz sitter på hver sin ende av bordet. På den ene siden sitter Scooter, Justin og Ryan og på andre siden Carin, du og Jessie. Carin sitter ovenfor Scooter, du ovenfor Justin og Jessie ovenfor Ryan. Scooter og Carin sitter ved siden av Pattie. (Litt komplisert, haha)

(Bordet)

Dere setter dere ned og forsyner dere med all den gode maten. Du tar den første biten og det smaker himmelsk. Du hadde aldri sett for deg at Pattie var så god til å lage mat. Du hadde selfølgelig en anelse om at hun kunne lage god mat, men ikke så god. Det er den beste maten du noen gang har puttet inn i munnen din, bokstavelig talt. Du kjenner julestemningen spre seg inn i kroppen din fra topp til tå etter du svelger den. Du tar et glass av vinen som dere har fått servert. Selvom dere ikke er i Canada, men USA, så lar Pattie dere likevel drikke vin. Dere er jo gammel nok i Canada og veldig mange andre land, så hvorfor ikke. Foreldrene dine har også sagt at du får lov etter du er 18 år. Og du har jo nesten akkurat fylt 18. Alt er perfekt! Du kan ikke huske den gangen du hadde så mye julestemning som du har nå. Idet du skal til å ta din andre bit av maten du har på tallerkenen, kjenner du en fot forsiktig stryker seg på din. Du ser opp og du møter blikket til Justin. Han smiler flørtende og blunker forsiktig til deg sånn at ingen skal se. Du ser på han med et strengt, men komisk blikk. Han tar bort foten sin. Etter kanskje et minutt, ser du opp på Justin igjen. Han smiler flørtende til deg, men du kjenner ingen fot. Carin ser plutselig fort opp.


 

- Hva tror du skjer, haha? :p

2 kommentarer Historie I 21.12.2012 21:56

Historie I, Del 46

Du svarer ikke, men gjemmer deg i dusjen. "*DN*?" roper Justin en gang til. Du svarer ikke nå heller og du kan høre han kommer mot badet. "Hahah, *DN*. Jeg ser deg" sier han og drar frem dusjforhenget. Han går inn i dusjen til deg mens du står og ler. Han tar hendene sine rundt midjen din og du løfter hendene dine opp og legger de sakte ned på skuldrene hans og fletter de sammen bak. Han lener seg frem mot deg og presser leppene sine fort på dine. Du kjenner hendene hans gå bort fra hoftene dine, og du begynner å hyle noe sykt, mens Justin ler.


Han tok på vannet. Det er iskaldt. Justin står og ler seg i hjæl mens du bare fortsetter å hyle. Dere bestemmer dere for å bare dusje, men siden du føler deg litt ukomfortabel med å dusje naken foran han, så dusjer dere hver for dere. Dere er jo sammen, men det er fortsatt litt tidlig i forholdet deres til det synes du. Justin synes det er helt greit og forstår det veldig godt, og det er du veldig glad for. Dere gjør dere ferdig før du tar på deg den røde kjolen din som du kjøpte og setter deg ned på badet sammen med Jessie. "Kan vi vær så snill lage til hverandre?" spør Jessie og ser på deg beende. "Ja, skulle akkurat til å spør deg om det samme" sier du og smiler til henne. "Haha. Vil du lage til meg først eller?" spør Jessie og ser på deg og smiler. "Kan jeg godt" sier du og går bort til hvor hun sitter. Dere er på et av gjestebadene der veggene er fulle av speil og lys. Akkurat sånn som backstage på sånn moteshow og sånt. Du står bak hvor Jessie sitter og tar opp krølltangen som akkurat har pipt om at den er ferdig oppvarmet. "Vil du at krøllene skal gå innover eller utover?" spør du og smiler til henne i speilet. "utover" sier hun og smiler tilbake til deg. "Okeey, snu deg! Du får ikke lov til å se på før jeg er ferdig med deg" sier du og lager en piruett med fingeren din. "Okey" sier hun og smiler før hun snur seg. Du går bak henne igjen og starter å krølle håret hennes. Du skulle akkurat til å slippe den ene sekjsonen av håret som du akkurat har krøllet, før du kommer bort i krølltangen og brenner deg. "AAuu" sier du høyt og tar automatisk fingeren din i munnen. "Går det bra?" spør Jessie urolig og snur seg mot deg. "Jada, bare snu deg igjen" sier du og smiler. Du krøller ferdig håret hennes og sminker henne ferdig. Dere bytter og så er det din tur til å bli fikset. Dere bruker ganske lang tid, men dere blir ferdig til slutt.

Miley Cyrus Long Red Hairstyle 2012 - 2013 Hair Color Trends

(Sminken og håret ditt)

Dere går ned til stuen for å spise middag. Tiden har gått så utrolig fort at det allerede er langt ut på ettermiddagen. Dere går ned trappen og der står Justin og snakker i telefonen. Sikkert med Scooter eller noe sånt. "Woow" sier han og tar mobilen sin ned fra øret når han får øye på deg. Du smiler til han og går mot han. Han står der kjekkere enn noen gang i en helt svart dress og håret opp. Du nærmer deg han og når du kommer frem gir du han en liten klem og kysser han kjapt på kinnet. "Dere var utrolig fine" sier Pattie når hun ser dere. "Tusen takk! Du også" sier du og smiler stort til henne og gir henne en liten klem. "Tusen takk, *DN*" sier Pattie og smiler stort tilbake til deg også. "Middagen er forresten klar" sier Pattie og ser på dere. "Jeg er nesten litt sulten jeg" sier Chaz som akkurat har komt bort til dere. "Tviler ikke" sier Pattie, og dere begynner alle å le noe sykt. Dere går bort til spisebordet og setter dere ned før det plutselig ringer på døren.


 

 

- Hvem er det som ringer på midt på julaften?

 

I'M BACK!! <3

3 kommentarer Historie I 21.12.2012 01:17

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

- Kan du ha maraton på historien? Du er kjempe flink til å skrive :)

Svar: Tusen takk :) Ja, prøver å få tid til det så ofte som mulig!

 

- Hvor kommer du fra?

Svar: Jeg kommer fra en liten bygd på sunnmøre, ca. èn time fra Ålesund :)

 

-Kan du legge ut et bilde av deg selv?

Svar: Ja, det kan jeg ;)

 (Hhahahhah, opp-need)

 

- Skal du på konsert i April, og isåfall hvilken dag og hvilken plass?

Svar: JA, DET SKAL JEG! Greier nesten ikke å vente! Jeg skal den 17, og jeg har ståplass :D

 

- Hva er din yndlingssang av Justin?

Svar: Er det bare jeg som synes at dette er et av verdens vanskeligste spørsmål? Haha. Det er så utrolig vanskelig å svare på! Men nå for tiden hører jeg mest på Believe, Fall, Never Let You Go, Up, Love Me Like You Do, Fairytale og Out Of Town Girl :)

 

- Hvilken klasse går du i, altså hvor mange år er du?

Svar: Jeg går i 9. klasse, er 14 år og er født i 1998 :)

 

- Hva liker du best med utseende til Justin?

Svar: Aaalt! Men for å være litt presis, kanskje øynene, håret, leppene, magen og ansiktet generelt <3

 

- Hvor lenge har du likt Justin?

Svar: Jeg har likt Justin siden sommeren 2011, men jeg ble belieber 14 September 2011, da jeg så NSN! :)

 

- Hva synes du om Jelena?

Svar: Jeg elsker dem! Men jeg synes det er dumt det at begge er kjente, fordi da får de ikke ofte tid til hverandre. Og jeg synes det er dumt at de kanskje ikke er sammen lenger osv, ingen vet!

 

- Hva liker du best med Justin?

Svar: Personligheten hans!! Den er ubeskrivelig! Han er så utrolig snill, omtenksom, morsom, osv...:)

 

- Kan du legge ut bilder av rommet ditt?

Svar: Jaa, det kan jeg :)

 - Kan du ha oftere maraton?

Svar: Skal prøve på det, ja ;)

 

- Er vennene dine kule?

Svar: Nei, det er dem ikke altså. De mest 'u-kule' man kan finne! (merk ironien)

 


 


 

DET VAR ALLE SPØRSMÅLENE! KOMMER EN DEL I KVELD!

 

 

3 kommentarer Historie I 20.12.2012 15:52

Beklager

Hei! Kom akkurat hjem fra sykehuset etter en operasjon på noen timer! Kommer nok ikke en del idag, men jeg tror jeg er istand til å skrive en imorgen:) Skal ikke på skulen denne uken mest sannsynlig, så har nok med tid;) Svarene på spørsmålsrunden kommer imorgen!

Jeg beklager veldig! Blir nesten litt lei meg når jeg skuffer dere:/ Vet jeg har vert litt sløv i det siste...

Men dere kan fortsatt stille spørsmål! :) Dere finner innlegget i 'blogg' kategorien!

Bilde tok jeg fra instagramen min. Jeg har ikke noen bilder på denne iPad mini'en fordi jeg fikk den for ca. 2 timer siden :) Der hørtes det ut som om jeg hadde flere iPad'er, men jeg har bare en ;)

Men der er i hvert fall meg på sykehuset idag! :) Jeg fikk lov til å dra hjem, så jeg er hjemme nå :)

4 kommentarer Blogg 17.12.2012 20:35

Historie I, Del 45

Når filmen nesten er ferdig hører dere plutselig at det ringer på døren. Du sier at du kan åpne, så du går bort til døren. Du åpner den, og der er ingen. Du hører merkelig lyder litt bort ifra.


Du hører litt ekstra godt etter. Det høres ut som om det er Pattie. Du er helt stille for å høre skikkelig godt etter hva det er hun sier. "*DN*, kan du hente Justin litt?" roper hun høgt. Du ser ikke henne pga. at det er mørkt ute, men du vet at det er henne. "Ja" roper du tilbake før du småjogger til stuen. "Justin, Pattie lurte på om du kunne komme ut" sier du og smiler til han. "Hva er det hun vil da?" spør han og ser på deg. "Jeg vet ikke, men hun lurte i hvert fall på om jeg kunne hente deg" sier du og smiler fortsatt til han. "Okey" sier han og smiler, reiser seg opp, og kysser deg på kinnet før han går ut. Etter ca. et halvt minutt kommer Justin inn med minst fire poser i hånden og Pattie har to. Hun smiler uskyldig til deg du begynner å le. Hun har sikkert vert på 'litt' shopping. Klokken er så mye at dere bestemmer dere for å bare legge dere for å sove. Dere gjør dere klare for å legge dere og du får låne en av Justin's t-skjorte. Du kunne ha godt med dem for alltid. Dere legger dere ned i sengen hans og du legger hodet ditt på den bare brystkassen hans. Han tar den ene hånden rundt deg så du ligger i armkroken hans. Han kysser deg sakt på hodet. Du later att øynene dine og nyter øyeblikket. Han stryker deg sakte på håret til du sovner.

(Sånn her)

Du våkner av at det lukter ribbe i huset. Ja, dere bruker å spise ribbe i USA. (Vi bare later som om juletradisjonene er de samme som i Norge, utenom pakkeopningen. Den er på morgenen på 1. juledag). Justin sitter i en av sofaene på rommet og ser på TV. "Hva ser du på?" spør du med en hes stemme. "Hei! God morgen! Ingenting spesielt" sier Justin glad og skrur av TV'en og går bort til deg. Han hopper opp i sengen og kysser deg mykt på leppene. "Hva er klokken?" spør du og ser på han. "Jeg vet ikke jeg. 13:00 eller noe sånt" sier Justin og smiler til deg mens han driver på med håret ditt. "13:00?" spør du sjokkert. Du hopper opp av sengen og springer inn på badet hans som tilhører rommet. Du kan høre at Justin ler. "Jeg bare kødder" roper han etter deg, og du bestemmer deg for å kødde med han. Du går ikke tilbake til rommet hans og etter 10 sekunder hører du han rope igjen: "*DN*?". Du svarer ikke, men gjemmer deg i dusjen. "*DN*?" roper Justin en gang til. Du svarer ikke nå heller og du kan høre han kommer mot badet. "Hahah, *DN*. Jeg ser deg" sier han og drar frem dusjforhenget. Han går inn i dusjen til deg mens du står og ler. Han tar hendene sine rundt midjen din og du løfter hendene dine opp og legger de sakte ned på skuldrene hans og fletter de sammen bak. Han lener seg frem mot deg og presser leppene sine fort på dine. Du kjenner hendene hans gå bort fra hoftene dine, og du begynner å hyle noe sykt, mens Justin ler.


 

 

- Hvorfor hyler du? Hahah

3 kommentarer Historie I 16.12.2012 19:25

Historie I, Del 44

"Hvor er Chaz?" spør du og ser på Ryan og Jessie. "Jeg vet ikke. Han har vert bort helt siden dere gikk opp. Men han er her i huset en plass da. Det er ingen dører som har blitt latt igjen" sier Jessie og ser forundrende rundt i stuen. "Chaz?" roper du for å høre om han svarte. Dere er alle helt stille. "CHAZ?" roper du en gang til. "Jeg går og finner han jeg. Bare sitt her dere" sier du og reiser deg opp. Du går bort til gangen og trappen ned til kjelleren. Du går gjennom den lange gangen der nede og du hører plutselig noen litt annerledes lyder.


"Chaz, hva gjør du her?" spør du når du går inn i kinosalen og ser han sitte bakerst. "Ingenting. Jeg bare sitter her og tenker. Du kan bare gå opp til de andre" sier Chaz og ser på deg med tårevåte øyner. "Hva er det som har skjedd?" spør du med et lavt tonefall og går mot han. "Ingenting" sier han og ser ned. "Jeg kan se at det har skjedd noe" sier du og setter deg ned ved siden av han. "Det er bare det at...Jessie og Ryan er så lykkelig, og du og Justin er så lykkelig. Mens jeg er bare ensom. Jeg vil ha noen jeg også. Det er ingen som liker meg. Jeg er bare i veien for deg og Justin og Jessie og Ryan" sier Chaz og ser på deg igjen. "Chaz, det er ikke sant! Du kommer til å finne noen en dag du også. Og du har jo oss! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg jeg" sier du og klemmer rundt han. "Er det sant?" spør han og et smil kommer frem på munnen hans. "Ja" sier du og smiler tilbake til han. "Kom, vi går opp til de andre" sier du og reiser deg opp. "Vent!" sier Chaz og drar deg ned i gjen i stolen. "Hva er det?" spør du og ser på han. "Tusen takk" sier han og klemmer rundt deg. Dere reiser dere opp og går mot trappen igjen. Dere går opp og opp til de andre som sitter i stuen. Jessie og Ryan sitter i den ene sofaen og kliner mens Justin sitter i den andre og spiller COD. Når han legger merke til dere slår han av spillet og går mot deg med en gang. "Hei jenta mi" hvisker han i øret ditt og fniser. "Hei" hvisker du tilbake og fniser du også. "Du vet jeg er veldig glad i deg sant?" hvisker Justin mens dere står og klemmer. "Ja, det vet jeg. Og jeg er veldig glad i deg også" sier du og smiler før dere vender hodet deres mot hverandres og kysser. "Hvor var du da, Chaz?" spør Ryan og ser på Chaz. "Jeg var i kinosalen og så på film" sier Chaz og ser først på Ryan og så på deg. Han blunket til deg som et tegn på at du ikke skulle fortelle de andre.

(Chaz)

 Dere finner ut at dere bare skal sitte og se på film. Du gleder deg noe sykt til imorgen, for da er det julaften! Men du gleder deg også til 1. juledag også da, fordi da skal de andre åpne gavene sine fra deg. Du og Justin setter dere ned i en av sofaen, Jessie og Ryan i den andre og Chaz i den tredje. Dere bestemmer dere for å se på en av  'Home Alone' filmene. Du elsker de! De er så utrolig morsomme og du blir aldri lei av de. Dere setter den på og tar frem noe godteri og popcorn. Dere bruker som vanlig å bare sitte i stuen, i steden for å sitte i kinosalen. Ikke vet du hvorfor, men det er egentlig mye kosligere i stuen også da. Og mye nærmere kjøkkenet og sånt om dere skal ha noe. Justin sitter på langs i enden av sofaen og du setter deg ned mellom bena hans. Du lener hodet bak på brystkassen hans og ser opp på han. Du er så utrolig glad! Han lener seg ned og kysser deg svakt på leppene. Du elsker kyssene hans. De er så utrolig perfekt! Han er virkelig verdens beste kysser!

(Fant dessverre ikke et bedre bilde, men det er på en måte sånn da)

Dere holder kysset lenge før du kjenner han presser tungen sin svakt mellom leppene dine og begynner å kline med deg. Han tar begge hendene sine rundt deg og holder rundt magen din utenpå toppen du har på deg. Han stryker deg svakt opp og ned på magen mens dere utveksler spytt. Han tar den ene hånden sin varsomt under toppen din og deretter den andre hånden. Du får frysninger i hele kroppen din av forelskelse. Du er så lykkelig! Du kunne ha sittet sånn i år og dager og bare klint med han. Han er så perfekt og du kunne ikke ha funnet noen bedre i hele verden! Han begynner plutselig å kile deg svakt og du begynner å fnise. Han kiler deg enda mer og du bryter ut i latterkrampe. "Sshhhh!" hører dere sint fra Chaz som sitter og ser alvorlig på dere. Du stoppet med en gang. Du fikk egentlig litt dårlig samvittighet, pga. det han tidligere har sagt til deg. Stakkar, du syns så utrolig synd på han. Men han kommer nok til å finne den rette han også snart! Dere sitter helt stille og ser på skjermen. Du kjenner plutselig han begynner å kile deg svakt igjen og du greier ikke å holde deg. Du fniser veldig svakt, før du greier å ta deg sammen igjen. Du ser bort på Chaz som ser alvorlig på deg igjen. Du ser på han med et uskyldig blikk. Justin sitter en stund og 'leker' med piercingen i navelen din, før han beveger hånden sin sakte ned til buksekanten. Han drar foriktig ned smekken din, sånn at ingen skal høre det. Han tar hånden sin utenfor trusen din og presser litt svakt. Du sliter med å ikke lage en lyd. "Justin, ikke nå" hvisker du til han og bøyer hodet ditt opp sånn du ser på han. Han lager furteleppe og dra forsiktig hånden sin ut og tar opp smekken din igjen. Du bare sitter og fniser svakt, men bare sånn at du og han hører det. Bare for å terke han tar du hånden din fort bak ryggen din og presser svakt på privaten hans utenpå buksen. "Faen du, *DN*" sier Justin og du får helt latterkrampe. Chaz ser bare fortsatt rett inn i skjermen. Hna bryr seg sikkert ikke lenger. Når filmen nesten er ferdig hører dere plutselig at det ringer på døren. Du sier at du kan åpne, så du går bort til døren. Du åpner den, og der er ingen. Du hører merkelig lyder litt bort ifra.


 

- Vil du ha mer?

4 kommentarer Historie I 15.12.2012 22:36

Historie I, Del 43

"Jeg ville bare si at...jeg liker deg virkelig. Du er den beste personen jeg noen gang har møtt. Jeg har aldri likt noen bedre enn deg. Til og med pusten din får meg til å føle meg som den heldigeste på jord. Alt du gjør får meg til å sveve på skyer og du gjør alle dagene mine bedre. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg i livet mitt! Det hadde vært helt flatt. Jeg føler meg ikke ensom lenger, og du er den perfekte brikken til å fylle inn det tomrommet. Noe du har så totalt gjort. Du er alltid så glad og positiv, og ikke minst vakker! Jeg elsker alt med deg. Du er rett og slett perfekt, og jeg hadde aldri trodd jeg skulle møte noen som deg. Og jeg kan ærlig innrømme alt jeg nesten ble forelsket i deg med en gang jeg møtte deg den dagen i parken. Og jeg beklager virkelig for det altså. At jeg var så sur og sånn" sier Justin følsomt og du begynner å fnise. Det har for lengst rent flere tårer nedover kinnene dine på grunn av de fineste ordene noen, noen gang har sagt til deg. "Men..." sier Justin og ser ned.


Det stikker i magen din. "Jeg vil så mye mye mer. Jeg vil gå rundt med deg og vise deg til hele verden. Si at du er min jente. Det er det største ønsket mitt! Jeg har aldri villet noe så mye. Så vil du bli min jente?" fortsetter Justin og ser rett inn i øyene dine. Du smelter hver gang du ser inn i de. Du er så hodestupt forelsket at det er håpløst. "Ja" sier kort før du begynner å tåre og du hiver deg rundt halsen hans. Du klemmer han hardt inn til deg mens han klemmer deg tilbake. Du tar hodet ditt litt tilbake igjen og ser han rett inn i øyene med et stort smil. Han tar den ene hånden sin rundt midjen din og den andre på kinnet ditt. Han lener seg sakte mot deg mens du kjenner det kribler mer og mer i magen. Du kjenner en varm luft av lignende mint komme mot leppene dine. Herregud, til og med ånden hans er perfekt! Du kunne ikke vert mer lykkelig nå. Du kjenner de myke og våte leppene hans plante seg på dine i et perfekt kyss. Han tar den hånden han har på kinnet ditt, ned til midjen din. Du tar begge hendene dine og plasserer de varsomt bak nakken på han.

(Kysset)

Dere trekker dere sakte fra hverandre og bare smiler stort. Du lener deg fremover og gir han en stor klem. Dere legger dere ned i sofaen og du legger deg i armkroken til Justin. Du legger hodet ditt inntil brystkassen hans og hører på hjertet hans dunke. Åh, du er så utrolig glad nå. Du begynner å fnise av å tenke på hvor heldig du er nå. Den perfekte kjæresten, de perfekte vennene og de perfekte foreldrene og folkene rundt deg. Du har aldri hatt det bedre. "Hva er det?" spør Justin og fniser han også. "Ingenting" sier du og fortsetter å fnise. "Jo, si det" sier Justin og smiler. "Det er ingen ting. Det er bare det at jeg er så heldig" sier du og smiler du også. "Jeg er heldigere" sier Justin og holder hardere rundt deg og kysser deg mykt på leppene en gang til. Du bare smiler stort, men ser på han med et sarkastisk blikk. Dere ligger sånn en stund og bare koser med hverandre før dere bestemmer dere for å gå ned til de andre. Dere går ned til stuen og du sier med en gang til Jessie hva Justin akkurat spurte om. Hun begynner å hyle og du begynner å le av henne. "GRATULERER" sier Jessie og klemmer rundt deg. "Takk" ier du og smiler til henne. Du ser bort på Justin som sitter og smiler til deg. "Grattis bro" sier Ryan til Justin og de gjør en liten slags handshake. "Hvor er Chaz?" spør du og ser på Ryan og Jessie. "Jeg vet ikke. Han har vert bort helt siden dere gikk opp. Men han er her i huset en plass da. Det er ingen dører som har blitt latt igjen" sier Jessie og ser forundrende rundt i stuen. "Chaz?" roper du for å høre om han svarte. Dere er alle helt stille. "CHAZ?" roper du en gang til. "Jeg går og finner han jeg. Bare sitt her dere" sier du og reiser deg opp. Du går bort til gangen og trappen ned til kjelleren. Du går gjennom den lange gangen der nede og du hører plutselig noen litt annerledes lyder.


 

- Hva tror du skjer?

 

Da er dere sammen! :)

4 kommentarer Historie I 14.12.2012 15:07

0 internett + overraskelse

Hei! Idag funker ikke internettet vårt! Jeg kom hjem fra skolen og skulle til å skrive en del, men så funket det ikke. Det har heller ikke bli fikset, og vi vet ikke når det blir fikset. Jeg vet ikke om det kommer historiedel idag pga. av det, men da kommer det i så fall to i morgen, fordi da skal jeg til bestemoren min og da kan jeg skrive :) Jeg beklager så utrolig mye, og jeg skulle ønske det ikke hadde skjedd!

Akkurat nå bruker jeg mobilt nettverk på mobilen!

Jeg har forresten en overraskelse! Jeg skal ha en konkurranse! Mer info kommer senere :)

Én kommentar Blogg 13.12.2012 20:37

Historie I, Del 42

Dere kjører hjem til Justin og går inn til et hus full av stemning.


Dere går inn i stuen og der sitter Chaz, Jessie og Ryan. Jessie og Ryan sitter og koser seg i sofaen. "Hva skjer?" spør du og slenger deg ned i sofaen. "Vi ser bare på TV" sier Jessie og smiler til deg. "Åja" sier du og smiler tilbake til henne. Hun fniser litt ekstra og du ser på henne med et spørrende blikk. Hun bare løfter på begge skuldrene. "Hvor er mamma?" spør Justin i det han kommer inn i stuen han også. "Hun dro ut en tur. Sikkert for å handle eller noe" sier Chaz og ser på Justin. Justin nikker tilbake og setter seg ned ved siden av deg. Han tar hånden sin rundt deg og leker med hånden din med sin. Jessie ser på deg og løfter begge øyenbrynene sine. "Hva?" mimer du med munnen din og hun begynner å le seg ihjæl. "*DN*, bli med meg litt" hvisker Justin sexy med en hes stemme og tar hånden din og reiser seg opp. Du reiser deg opp og går etter han. Han går mot trappen og begynner å gå opp. "Justin, hvor skal vi?" sier du og ler. "Bare vent litt" sier han og ser på deg med et lite smil. Du blir plutselig veldig nysgjerrig. han går til toppen av trappen og bort til rommet sitt. "Justin, ikke nå. Haha" ler du. "Neida, slapp av" sier Justin go ler. Dere går inn på rommet hans. Du elsker rommet hans så utrolig mye! Et stort rom med en stor, myk og deilig seng som er omringet av glassvegger. Han har en utrolig utsikt fra sengen sin. Du elsker å se opp i den stjerneklare himmelen på kvelden når du sover over hos han. Og han har gjort det veldig fint inne der. Borte med den ene glassveggen er det som vanlig en to sofaer med et bord i mellom, men det er er pyntet med levende lys. Ute er det mørkt og himmelen er like klar som alltid når det er vinter. Han har dembet lyset i rommet veldig, så det er utrolig koselig. Dere setter dere ned i en sofa. Side ved side. Han tar begge hendene sine og ser deg rett inn i øynene.

(Liksom himmelen, haha)

Du holder på å smelte. De utrolig perfekte øynene hans ser rett inn i dine. Du får et stikk i magen av forelskelse, og du har aldri følt det på denne måten før. Justin smiler med den ene siden av munnen og ser fort ned før han ser opp og rett inn i øynene dine igjen. Hvorfor er han så perfekt? Du må være den heldigste personen i verden som får lov til å være nær han, kysse de perfekte leppene hans, ta den den perfekte kroppen, se på den perfekte kroppen og oppleve den hærlige personligheten. Du hadde aldri trodd at du skulle være så heldig, aldri. "*DN*, jeg må spørre deg om noe" sier Justin med en litt nervøs stemme, men med et smil. "Ja, hva er det?" spør du nysgjerrig om ser på han med et smil. "Jeg ville bare si at...jeg liker deg virkelig. Du er den beste personen jeg noen gang har møtt. Jeg har aldri likt noen bedre enn deg. Til og med pusten din får meg til å føle meg som den heldigeste på jord. Alt du gjør får meg til å sveve på skyer og du gjør alle dagene mine bedre. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg i livet mitt! Det hadde vært helt flatt. Jeg føler meg ikke ensom lenger, og du er den perfekte brikken til å fylle inn det tomrommet. Noe du har så totalt gjort. Du er alltid så glad og positiv, og ikke minst vakker! Jeg elsker alt med deg. Du er rett og slett perfekt, og jeg hadde aldri trodd jeg skulle møte noen som deg. Og jeg kan ærlig innrømme alt jeg nesten ble forelsket i deg med en gang jeg møtte deg den dagen i parken. Og jeg beklager virkelig for det altså. At jeg var så sur og sånn" sier Justin følsomt og du begynner å fnise. Det har for lengst rent flere tårer nedover kinnene dine på grunn av de fineste ordene noen, noen gang har sagt til deg. "Men..." sier Justin og ser ned. 


 

 

- Hva tror du Justin mener med "men"?

5 kommentarer Historie I 12.12.2012 23:11

Historie I, Del 41

TO DAGER SENERE (23 DESEMBER)


"Hade!" sier du glad til foreldrene dine og klemmer de før de går ut av døren. De skal til New York City, byen hvor besteforeldrene dine bor. Du har ver der mange ganger, og du elsker plassen! Dumt du ikke kunne være med å feire jul med dem i år, det er jo liksom tradisjon. Men du kommer til å få den beste julen med Justin, Jessie, Ryan, Chaz og Pattie. Justin skal komme å hente deg om noen timer, så du bare pakker ned alt du trenger for hele romjulen og nyttår og sånn. Du pakker alt ned og bestemmer deg for å ta en dusj før Justin kommer. Du går inn på badet ditt og tar ut strikket ut av håret. Du snurrer på hodet, fordi det er utrolig deilig etter du har hatt håret i en hestehale i noen timer. Du tar sakte av deg klærne dine og går inn i dusjen. Du setter på vannet og kjenne den klemmer seg inn til ryggen din. Du tar opp en av yndlings shampooene dine, Garnier Fructise, og klemmer litt inn i hånden din. Du smører det i hendene dine og tar det mot håret og masserer hodebunnen. Du jobber lenger og lenger ned og til slutt på enden av håret ditt. Du skyller den sakte ut med varmt og deilg vann som renner ned kroppen din og varmer deg. Du tar opp en balsam fra samme merke og masserer den også inn i hodebunnen. Imens du har den i håret i noen minutter masserer du inn kroppen din med kroppssåpe. Du bruker ganske mye lengre tid i dusjen enn du vanligvis bruker.

Etter du er ferdig i dusjen tar du på deg bare vanlige chille-klær. Du tar på deg lett litt pudder og et lite strøk mascara. Du går ned og gjør alt klar før du venter på at Justin skal komme. Du finner frem husnøkkelen din som ikke har blitt brukt på en stund, på grunn av at du må låse etter deg siden foreldrene dine er borte. Du går rundt i huset for å skjekke om alle lysene er av, og går tilbake og setter deg i stuen. Du tar opp mobilen din og begynner å spille litt Subway Surfers. Du blir aldri lei av det, og du er faktisk gangske god. Du hører plutselig at det ringer på og du går fort mot døren. Et stort smil møter deg i døren. "Hei" sier Justin og lener seg mot deg. "Hei" rekker du å si før han planter leppene sine mykt på dine. "Klar?" spør Justin og smiler til deg etter dere slipper kysset sakte. "Ja" sier du og smiler stort tilbake. Du gleder deg så utrolig mye! Du gleder deg mest til 1. juledag, fordi da skal Justin og de andre åpne gavene sine som de får fra deg. Justin tar baggen din som har hjul under og triller den bort til bilen sin. Din bil står i garasjen deres. Justin åpner døren til deg og du smiler til han. Han blunker tilbake til deg før han går på andre siden og setter seg inn. Det er litt trist å se huset deres uten julepynt, men det er jo ikke vits i å ha julepynt når ingen skal være hjemme i julen! Han starter bilen og dere kjører ut fra eiendomen deres. Justin setter på en sang og dere begge begynner å synge. "Du er faktisk utrolig god" sier Justin og ser på deg overrasket. "Ja, ikkesant?" sier du ironisk og ler. "Jeg mener det" sier Justin alvorlig. "Takk" sier du tilbake og kysser han på kinnet. Du begynner å fnise igjen og ser ut vinduet. "JEG MENER DET" sier Justin høyere og med en liten latter i stemmen. "Okey, greit. Takk" sier du og smiler til han. Dere kjører hjem til Justin og går inn til et hus full av stemning.


 

 - Hva tror du skjer i julen?

 

Én kommentar Historie I 11.12.2012 22:39

SPØRSMÅLSRUNDE

Neste Mandag, 17. Desember, skal jeg på sykehuset og operere kneet mitt! Jeg har vært skadet siden 18. April og har egentlig hatt det ganske kjedelig i hverdagen og derfor grunnen til at jeg startet denne bloggen.

 

Men tilbake til overskriften. Jeg har tenkt å ha en spørsmålrunde fordi det sikkert er noe dere lurer på om meg! Jeg må være hjemme fra skolen og sitte helt stille resten av neste uke, så da passer det perfekt å svare på spørsmålene deres :)

 

Jeg setter veldig stor pris på hvert eneste spørsmål og jeg skal svare på alle! :)

7 kommentarer Historie I 11.12.2012 16:01

Historie I, Del 40

Du kjører ikke så fort, siden det er ganske mye snø. Dere kommer rett rundt hjørne til Justin's hus, og når du skal til å kjøre inn mot huset ser du en ganske så kjent bil stå parkert. "FAEN DEN HOREN" sier du utrolig sur og bråstopper bilen.


"Hvem er det som er her?" spør Jessie veldig nysgjerrig og ser på deg. "Pheobe" sier du utrolig surt og går ut av bilen. Du nærmest springer mot huset og stormer inn døren. Du blir møtt av Justin som står der og smiler stort. Du ser alvorlig og surt på han. Han ser bekymret på deg og spør deg: "Hva har skjedd? og hva er det?". "Jeg gikk på en person på kjøpesenteret som tydeligvis er her inne i huset ditt nå!" sier du irritert. "Hæ, mamma?" spør Justin og ser rart på deg. "Hva? Nei" sier du og tenker deg om. "Hei *DN*" sier Pattie som kommer mot dere. "Hei" sier du hyggelig tilbake og klemmer henne. Mens du klemmer henne ser du Jessie mime bak Pattie: "Ny bil". Du nikker tilbake til henne. Det forklarer jo alt. Pattie har fått ny bil og den er helt lit Pheobe sin. ÅÅåh, du føler deg så dum. Dere går alle sammen inn til stuen og setter dere ned og snakker litt. Pattie skal være her helt til promoteringsturnèen til Justin starter. Du liker egentlig ganske godt at hun er her, for hun føles nesten ut som en venninne for deg. Hun er så utrolig snill, hyggelig, morsom og omtenksom. Du gleder deg til å feire jul sammen med dem. Foreldrene dine skal til besteforeldrene dine og du skal ferire jul sammen med Justin, Pattie, Jessie, Ryan og Chaz i Justin sitt hus. Pattie reiser seg opp pg begynner å pynte et juletre som står mitt i stuen.

(Etter det er ferdigpyntet)

Dere sitter og spiller COD en stund til klokken blir litt for sent. Justin følger deg til gangen og du tar på deg skoene dine. "Jeg kommer til å savne deg" sier Justin søtt og ser på deg mens du tar på deg jakken din. "Jeg kommer jo om to dager, og da er det lillejulaften!" sier du glad og ser på han. "Alt for lenge" sier Justin og lager furteleppe. "Jeg vil være hos deg for alltid" sier Justin før han drar seg mot deg i en god klem. Når dere slipper klemmen ser du at Justin peker opp, og du begynner å le. Han har hengt opp en misteltein opp i taket. "Justin, du er så spesiell" sier du og lener deg mot han i et mykt og lidenskapelig kyss. "Gleder meg til 42 timer og noen minutter" sier Justin og blunker til deg idet du går ut døren. Du kjører hjem igjen og faren din hjelper deg med å bære inn alle handleposene du har kjøpt, men du passer på at han ikke bærte den posen gaven hans er i. Du gikk rett opp på rommet ditt og brettet alle de nye klærne dine og satte på plass de nye tingene dine. Du tok ut gavepapirene du kjøpte og en sakt og teip. Du pakker inn minst 12 gaver før du ikke gidder mer. Du er så lykkelig nå! Livet ditt er nesten helt perfekt! Det har aldri vært bedre, og du kan ikke vente til å feire jul med Justin og vennene dine! Det kommer til å bli den beste julen i livet ditt!

TO DAGER SENERE (23 DESEMBER)


 

- Hva tror du skjer i julen med Justin?

7 kommentarer Historie I 10.12.2012 16:04

Historie I, Del 39

Når du akkurat skal til å snu deg skaller du hodet bort i en person. Du later att øynene og holder deg der du ble truffet. Etter noen sekunder åpner du øynene. "Ha i helvette? Du må faen meg se deg for din jævel!" sier du utrolig sur. Jessie ser utrolig forskrekket på deg.


Du hadde aldri sagt dette til en random person. "*DN*..." sier Pheobe trist på deg. Jessie ser overrasket på deg. Du tror hun skjønner hvem det er. "Hold kjeft Pheobe! Gå og heng deg selv" sier du og går forbi henne mens du dulter din skulder bort i hennes. Du synes egentlig litt synd på henne, men på en annen måte ikke i det hele tatt. Hun hjelpte Andrew med å være utro, og det får hun faen meg leve med! "Var det..?" spør Jessie og ser på deg mens dere går med raske skritt mot Ralph Lauren. "Jepp" sier du og ser på henne. "Går det bra? Med hodet altså?" spør Jessie og ser på pannen din. "Jada, jeg tror det" sier du og smiler til henne. Dere går inn i Ralph Lauren butikken. "Hva tror du Justin vil like?" spør du og smiler til henne. "Jeg vet ikke jeg" sier hun og smiler til deg. "Det får du finne ut av" fortsetter hun og blunker til deg. "Ja, men det er så vanskelig" klager du og ser rundt i hele butikken. "Jeg tror jeg kjøper denne jeg" sier du og smiler til henne og peker på en utrolig fin klokke. "Den vil han like" sier hun overbevisende. "Tror du?" spør du glad og ser på henne. "Ja. Han kommer til å elske den" sier hun og smiler til deg. Du går litt til i butikken for å finne noe til Chaz og Ryan. Du finner en t-skjorte hver til dem. Du går til barneklærne og du finner en søt kjole til Jazmyn og en skjorte til Jaxon. Du føler at du må kjøpe gave til dem også. Jessie har funnet gave til Ryan, Chaz og Justin hun også. Dere går til kassen og betaler.

(Ralph Lauren logoen)

Dere går videre til andre butikker på kjøpesenteret og du kjøper gaver til nesten alle du kjenner. Du har fortsatt mye peng siden foreldre dine skjemmer deg litt bort, pluss at du tilbringte hele sommeren med å jobbe. Etter du og Jessie har handlet ferdig gavene, går dere på flere butikker og shopper litt klær og andre ting til dere selv. Dere går blandt annet på en av yndlingsbutikkene dine, Forever 21. Når dere går inn og ser på kjoler ser du plutselig en som lyser mot deg. Den er perfekt til nyttårsaften! Du tar den med en gang med deg og prøver den på. Den er utrolig fin! Du går ut igjen for å finne en kjole til jul. Du finner en rød en som du synes passer veldig godt. Du liker veldig godt enkle kjoler, så de kjolene passer perfekt til deg!

Kjolen til Nyttårsaften                                                                                         Kjolen til Julaften

 

Jessie finner også to perfekte kjoler og dere går fornøyd ut av butikken. Tilsutt blir dere så slitne at dere bestemmer dere for å sette dere ned på en kafè. Dere kjøper dere litt mat og drikke. Det er blitt sent på kvelden og dere skal dra hjem til Justin etter dere er ferdig på kafèen. Du drikker det siste som er igjen av drikken din og dere reiser dere begge opp. Der går ut av døren og bort mot utgangen av kjøpesenteret. "Åååh, jeg er sliten" sier du og løfter opp alle de 10 posene du holder i hendene dine. "Jeg også" sier Jessie og holder opp hennes 11. "Jeg har sikkert brukt en formue" sier du og angrer litt. "Jaja. Jul er jul" sier Jessie og dere begynner å le. Dere går ut og kulden biter i huden deres. Det stikker av kulde. Dere småjogger bort til bilen din. Dere legger alle nettene deres bak i bilen og setter dere ned i setene. Dere tar på rolig musikk siden det passer best når det er mørkt og sent. Du kjører ikke så fort, siden det er ganske mye snø. Dere kommer rett rundt hjørne til Justin's hus, og når du skal til å kjøre inn mot huset ser du en ganske så kjent bil stå parkert. "FAEN DEN HOREN" sier du utrolig sur og bråstopper bilen.


 

- Hvem tror du det er?           

6 kommentarer Historie I 09.12.2012 21:26

Historie I, Del 38

Etter dere er ferdig å spise, skal faren din til å reise seg opp før du stopper han. Du må snakke med de nå dette med turnèen.


"Jeg skal bare snakke med dere om noe..." sier du og ser alvorlig på dem begge to. "Ja, hva er det vennen?" spør moren din og smiler til deg. "Etter nyttår skal Justin på en liten promoteringsturne, og jeg skal bli med han" sier du og ser på dem. "Ja, men det høres jo koselig ut" sier moren din og smiler til deg. "Ja, hvor lenge varer den da?" spør faren og ser alvorlig på deg. "Noen måneder" sier du og ser håpefullt mot han. "Noen måneder?" spør moren din litt bekymret og ser på deg. "Ja, men det går fort. Og jeg kommer til å ha det veldig bra!" sier du og smiler til henne. "Ja, du bestemmer jo selv. Men om det skjer noe skal du ringe oss med en gang!" sier faren din strengt. "Jada. Det hadde jeg gjort uansett" sier du og smiler til han. Du går opp på rommet ditt og pakker ut alle tingene dine. Du tar alle klærne som du har brukt, legger de inni vaskemaskinen og setter den på. Du går tilbake igjen til rommet ditt og slenger deg ned i sengen og tar opp mobilen din. "De synes det var greit detter med promoteringsturnèen din! Jeg kan ikke vente!:)" sender du til Justin. "Bra!:) Ikke jeg heller!" får du tilbake fra han. ":)" sender du tilbake til han før du setter på TV'en din. Du får en melding til av han hvor det står: "Jeg savner deg:(". Aww, så søtt! Du var jo akkurat med han, haha. "Jeg savner deg også<3" sender du tilbake til han før du skifter kanaler for å finne et program å se på. "Jeg vil være med deg nå! Jeg sitter her ved siden av Jessie og Ryan som sitter og kliner. Chaz dro ut en tur" sender han tilbake til deg og du ler for deg selv. "Så kjedelig:/" sender du tilbake og smiler. Du synes det er litt trist å tenke på at du og Justin ikke er sammen enda, for det føles sånn ut. Måten han behandler deg på og alt. Han er en perfekt kjæreste, og en du vil dele resten av livet ditt med. Du får ikke svar tilbake og du bestemmer deg for istedenfor å sitte inne og kjede deg, kan du heller dra ut og kjøpe julegaver. For det har ikke du rukket enda, og det er ca. en uke til julaften!

(Jeg elsker dette bilde her! Måtte bare ha det med)

Du setter deg inn i ferrarien din etter å ha kledd deg godt inn med vinterklær. Du setter på musikk og kjører mot huset til Justin. Du har fått med deg Jessie, så du skal kjøre og hente henne. Det er utrolig hvor fort dere har blitt bestevenninner. Dere er så like på alle mulige måter, men samtidig veldig forskjellig. Det er det du liker best med vennskapet deres. Og du kan snakke med henne om absolutt alt, og det samme kan hun til deg. Du går ut av bilen din idet du kommer til Justin's hus. Du går rett inn og roper: "Hallo?". "Heeeeeeei" roper Justin med en lys stemme og smiler utrolig stort mens han springer mot deg. Han klemmer hardt rundt deg og kysser deg mykt på kinnet. Du bare ler og klemmer han tilbake. Han tar hendene sine rundt midjen din, og du tar hendene dine rundt halsen hans. Han lener seg ned mot deg og presser leppene sine fort og mykt på dine. Det kribler som vanlig i magen din og du smiler i kysset. Du kan kjenne at han også gjør det. Jessie kommer inn i gangen og tar på seg sko og jakke. Dere sier hade og går ut i bilen din. Du setter deg i førersetet og Jessie i pasasjersetet. Hun setter på musikk på stereoannlegget i bilen og dere synger for full hals. Siden musikken er så høy så hører du nesten ikke deg selv engang. Men det er jo like greit, når du bare 'rope-synger'. Dere kjører til det nærmeste kjøpesenteret og parkerer nesten rett ved inngangen. Det er best det siden dere kommer til å handle veldig mange julegaver. 

(Kjøpesenteret. Ikke så stort)

Dere går ut av bilen og du kjenner kulden treffe deg med en gang. "Åå, fysøren så kaldt det er" sier du irritert og tar hendene dine i lommen. "Enig der" sier Jessie og gjør det samme. Du tar den ene hånden ut av lommen og låser bilen. Du tar den ned i lommen igjen og fortetter å gå mot inngangen. Dere går inn og det er veldig deilig. "Hvem skal vi kjøpe gave til først?" spør Jessie og ser på deg mens du smiler. "Jeg vet ikke jeg. Justin, Ryan og Chaz?" spør du og smiler. "Den er grei" sier Jessie og fniser. Dere går bort til rulletrappen og går på den. Når dere er oppe går dere av og går mot en Ralph Lauren butikk. Når du akkurat skal til å snu deg skaller du hodet bort i en person. Du later att øynene og holder deg der du ble truffet. Etter noen sekunder åpner du øynene. "Ha i helvette? Du må faen meg se deg for din jævel!" sier du utrolig sur. Jessie ser utrolig forskrekket på deg.


Sorry for ingen historiedel i går, men broren min tok laddeledningen til PC'en min. Men jeg skriver flere idag!

5 kommentarer Historie I 08.12.2012 17:29

Historie I, Del 37

Når du går ut av bilen og bort til huset hans hører du plutselig noen som roper: "Hun kunne ha hørt det i går kveld, og stukket av eller noe! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg må finne henne nå!". Du kom på at du ikke hadde hatt med deg mobilen din eller sagt ifra eller noe, og det var kanskje litt dumt...


Når du er nesten helt ved døren opner den seg plutselig helt opp. Justin ser overrasket på deg, mens du bare ser helt uskyldig på deg. "Hvor har du vert?" spør Justin og springer mot deg og klemmer hardt rundt deg. "På Starbucks" sier du og smiler til han. "Åja. Hvorfor tok ikke du telefonen? Jeg prøvde å ringe deg" spør Justin urolig og ser på deg. "Jeg glemte den, sorry" sier du og smiler skjevt til han. "Det går bra" sier Justin og smiler til deg før han kommer mot deg og presser leppene sine lidenskapelig mot dine. Dere går inn igjen og du legger frokosten til alle på kjøkkenbordet. Dere setter dere ned alle sammen. Du har kjøpt en sandwich til alle og en frappuccino. Dere begynner å spise og det smaker himmelsk som alltid. Du ser opp på Jessie som sitter rett ovenfor deg og hun nikker til Justin som sitter ved siden av deg. Du ser på henne som et spørsmålstegn. "*DN*...Jeg må bare si deg noe, eller snakke med deg om noe...og jeg vil gjøre det mens alle er her" sier Justin og ser på deg med et bekymret blikk. "Okeey..." sier du og gir tegn til at han skal fortsette. "Det har seg slik at når dette året er omme, altså etter nyttår....da skal jeg på en liten turne i noen måneder for å promotere det nye albumet mitt" sier Justin og ser ganske trist på deg. Du vet ikke hva du skal si. Du blir helt stum og vet ikke hva du skal si. Du ser ned i hendene dine hvor du fikler med fingrene dine. Det renner en tåre ned fra kinnet ditt. Justin som sitter ved siden av deg, lener seg mot deg, tørker tåren din, kysser deg mykt på kinnet og klemmer deg hardt og godt fra siden av. Du lener deg mot han også og gir han en skikkelig klem. 

(Bare at det ikke er på et sykehus)

Du hører de andre gå ut av kjøkkenet. De ville sikkert la deg være alene med Justin. Du er helt tom inni deg, og du er helt stum. Du slipper klemmen og ser trist på Justin. Sminken din har sikkert rent ned fra ansiktet ditt av tårer. "*DN*, det kommer til å gå bra. Jeg vil ikke at du skal bli lei deg. Men det kan ordne seg. Jeg snakket med Scooter og mamma, og de sa at du kunne være med. Men det er jo noen måneder, så det er ikke sikkert du får lov for foreldrene dine" sier Justin og ser avorlig på deg. "Jaaaaa" sier du utrolig glad og kysser han på munnen og deretter gir han en hard klem. "Rolig nå, det er ikke sikkert du får lov" sier Justin og ser på deg bekymret. "Øhh, hallooo...I'm 18 bitch. Jeg kan bestemme helt over meg selv" sier du og begynner og le. Justin ler med deg. "Men du burde i hvert fall snakke med de da. Og er du sikker på at du vil?" sier Justin og ser glad på deg. "Ja, det er kanskje lurt det. Og ja, jeg kan ikke tenke meg noe annet" sier du like glad og kysser han enda en lidenskapelig gang på de perfekte leppene hans. 

(Kysset...haha, likte sveisen til han der)

Dere har spist ferdig frokosten og dere sitter alle i stuen og er på mobilen, iPad, Mac og spiller COD. Standard dere. Veldig usosial men sosial samtidig. Du bestemmer deg for å dra hjem igjen til foreldrene dine. Du har jo ikke vert med dem på over en uke, og du savner de utrolig mye. Justin går og henter kofferten din og triller den ned til gangen. Du tar på deg Uggs'ene dine og Canada Goose jakken din og en av Justin's luer. Du elsker å ha på deg tingene hans fordi de lukter 'han'. Da minner tingene deg på han, og da blir du automatisk glad. Du passer på at du har med deg alle tingene dine, og går ut døren med Justin bak deg. Du går oppå den tynne og kalde snøen som ligger lett på bakken. Du går bort til ferrari'en din og låser den opp. Justin tar kofferten din og legger den i bagasjerommet. Du klemmer han og kysser han mykt på munnen en siste gang før du setter deg inn i bilen din. Du ser at Justin går inn i huset sitt før du setter på høy og deilig musikk som gjør at du synger med. Du kjører ut av Justin's eiendom og bort til motorveien. Det tar vanligvis sånn ca. 20 minutter og kjøre fra hans hus til foreldrene dine's sitt. Du kjører frem til huset og faren din kommer ut og hjelper deg med kofferten. Når dere kommer inn har moren din laget middag til dere alle tre. Dere setter dere ned ved bordet og forsyner dere. "Ja, fortell oss litt om ferien da" sier moren din og smiler søtt til deg etter hun har tygget ferdig kyllingbiten. Du forteller henne om stort sett alt, bortsett fra dette med Andrew og Anabelle. Men du sier at du møtte henne og hang litt sammen da. Etter dere er ferdig å spise, skal faren din til å reise seg opp før du stopper han. Du må snakke med de nå dette med turnèen. 


 

- Hva tror du foreldrene 'dine' sier?

(Sorry for sen del, men klassen min arrangerte sånn 'nissedisco' for barneskolen, og vi brukte hele dagen til å lage til + rydde/vaske hele lokalet etter og sånn. Men jeg skrev en litt ekstra lang del da:p)

5 kommentarer Historie I 06.12.2012 22:48

Historie I, Del 36

Du stopper med en gang du hører at de prater om deg.


"Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!" sier Justin med en urolig stemme. "Du kan snakke med henne i morgen" hører du Jessie si litt lavere. "Ja. Det er det første jeg skal gjøre!" sier Justin. Du tenker at det er et dårlig tidspunkt og gå til de andre på, så du bestemmer deg bare for å legge deg til å sove igjen. Du sliter fortsatt med å sove på grunn av du lurer så inderlig hva det er Justin skal snakke med deg om. Du kan ikke tenke deg hva det kan være. For å få den tanken bort, tenker du på at det snart er jul. Det er sånn ca. midt i Desember, og du kan ikke vente! Etter en liten stund hvor du har tenkt på alt mellom himmel og jord, faller du dypt i søvn. 

Dagen etter våkner du og ser Justin ligge å sove ved siden av deg. Du går rett inn på det ene badet hans som han bruker, og tar av deg klærne. Du går raskt inn i susjen og setter på vannet. Du står en stund før du kjenner at håret ditt fester seg til ryggen. Du såper inn håret med shampo og masserer det inn i håret og på hodebunnen. Du lurer så inderlig på hva det er Justin skal snakke med deg om. Du skyller ut shampoen og tar i balsam. Mens du har balsamen godt smurt inn i håret, lager du en liten dott med håret ditt sånn at balsamen skal trekke inn i håret og la håret bli mykere. Du lar den være oppe i ca. 10 minutter mens du dusjer resten av kroppen for å holde deg varm. Du er egentlig ikke sikker på hva klokken er, men du er i hvert fall fått hvilt deg nok. Når du har skylt ut balsamen går du ut av dusjen og tar på deg en ren pyjamas som er sykt chill. Du gidder ikke å fikse sminke og hår, så du bare lager en dott med håret.

(Ojda, litt stort bilde!)

Du går ned til stuen til Justin og slenger deg ned på sofaen. Du tar iPaden til Justin, og ser på klokken. "Bare 8?" spør du deg selv. Du bare surfer litt rundt på internett, apper og follower noen på twitter med Justin's bruker. Du synes det er så gøy, fordi de blir så glade. Og det er ikke akkurat sånn at Justin merker noe heller da, haha. Du går inn på YouTube og ser noen videoer fra favoritt youtuberen din 'macbarbie07'. Du elsker å se på videoene hennes fordi hun er så lik deg. Ikke nødvendigvis utseendemessig, men veldig personlig. Når du har sett ferdig noen videoer bestemmer du deg for å spise frokost. Du gidder ikke å lage til mat selv, så du bare går til gangen og tar på deg de lave hvite conversene dine. Du gidder ikke å skifte, så du bare går i pyjamasen. Det er ikke akkurat verdens undergang heller da. Du tar på deg en av Justin's boblejakke som er litt for stor for deg. Den er så sykt deilig og lukter helt typisk han. Verdens beste lukt. Du tar bilnøklene dine og går ut i ferrarien din. Du kjører til nærmeste Starbucks. Du kjøper veldig mye mat, på grunn av at du skal 'lage til' til de andre også. Du får all maten i en pose og du går går til bilen din igjen. Det er så kaldt at du nesten mister posen. Du setter deg inn i bilen din igjen og kjører hjem igjen til Justin. Når du går ut av bilen og bort til huset hans hører du plutselig noen som roper: "Hun kunne ha hørt det i går kveld, og stukket av eller noe! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg må finne henne nå!". Du kom på at du ikke hadde hatt med deg mobilen din eller sagt ifra eller noe, og det var kanskje litt dumt...


 Sorry for litt kjedelig del....

MEN FYFAEN JEG DØR! JEG FIKK GIRLFRIEND 100ML I POSTEN I DAG! DEN LUKTER PERFEEEKTTTTTT!! HELT HIMMELSK!

6 kommentarer Historie I 05.12.2012 20:52

Historie I, Del 35

Dere ligger å kysser på hverandre før du plutselig kommer på at flyet går snart. "Justin, hva er klokken??" spør du og reiser deg opp. Han tar mobilen sin ut av lommen og ser på skjermen. "Shit!" sier han overrasket og ser på deg med et alvorlig blikk.


"Det er 20 minutter til vi må være på flyplassen!" sier Justin og springer bort til kofferten sin. "Shiit!" sier du og springer bort til din. Dere passer på å få med dere alt før dere springer bort til heisen og deretter til resepsjonen. "Hvor ble det av dere?" spør Ryan alvorlig og stresset. "Sorry, glemte av tiden!" sier du og ser på han. "Ja, greit. Men vi må kjappe oss!" sier han strengt og dere springer ut til taxien. Dere bruker et kvarter til flyplassen og dere springer bort til der hvor dere skal levere billetten. "Det var nære" sa en ung dame og smilte til dere. Dere alle står der helt anpusten og lettet. Dere går ombord på flyet og setter dere ned. Du sitter mellom Justin og Jessie, og Ryan sitter mellom Jessie og Chaz. Det var et sånt fly som lignet litt på sånn bak i bussen. Mange sitteplasser på rad. Justin har sånne 'beats by dr. dre' øreklokker så du tar den ene og tar den 'inn i øret ditt'. Øreklokkene er koblet til Justin sin iPhone, så det er han som styrer musikken. Han har sykt kul musikksmak, og den er nesten helt annerledes enn den musikken han produserer selv. Du legger hodet ditt sakte ned på skulderen hans og han lener hodet sitt oppå ditt der igjen.

justin bieber dominican republic plane Justin Bieber NOT spotted on plane to the Dominican Republic 2011

(På flyet)

"*DN*, vi er fremme!" våkner du såvidt av Justin hvisker til deg. "Allerede?" spør du overrasket og ser på han. "Ja. Du har sovet nesten hele veien" sier han og smiler til deg. Du smiler tilbake og ser rundt i flyet. Dere går av og står og venter på at Moshe skal komme å hente dere med en bil. (Moshe kjører ikke selv altså). Du lener deg bak på kofferten din og Justin står bak kofferten din og holder rundt deg. "Kaldt?" spør Justin og ser på deg. "Litt" sier du og smiler til han. Han tar av seg hettejakken sin og legger den rundt deg. Du lener deg frem til leppene hans og treffer de sakte og mykt. Du gleder deg egentlig veldig til å komme hjem igjen fordi du vil kjøre bilen din. Du har jo nesten ikke fått kjørt den. Her kommer du og får en sykt kul ferrari, og så reiser du bort rett etter det. Jaja, du har jo tenkt til å ha den en lang til fremover da! Du gleder deg også sykt til å komme hjem igjen til foreldrene dine og klemme hardt rundt dem.

De kommer og henter dere og dere setter dere inn i bilen. Dere kjører hjem til Justin fordi dere skal sove over hos han. Det har vert en veldig lang dag, og du er utrolig trøtt. Du skifter til klær du skal sove i og går inn på badet til Justin. Du tar tannkrem på tannkosten og pusser tennene dine. Du legger deg ned i sengen til Justin. Du ligger i to timer og du får ikke sove. De andre sitter fortsatt nede, men du vet ikke hva de gjør på. Du har egentlig ikke lyst å gå ned på grunn av at du er så trøtt og trenger søvn, men du får bare ikke sove. Du bestemmer deg for å bare gå ned til de andre, så du går ut døren og ned trappen. Du stopper med en gang du hører at de prater om deg.


 

- Hva tror de de snakker om? 

7 kommentarer Historie I 04.12.2012 21:05

Historie I, Del 34

Du går inn på badet i bare undertøy og pusser tennene dine. Mens du pusser tennene oppdager du at Justin står i døren og stirrer på deg. "Hvorfor dreper du meg?" sier han og gliser til deg. "Det er du som dreper meg!" sier du og spytter ut tannkremen og går mot han. Du tar på den hotte 8-packen hans og kysser han på munnen. Dere begynner fort å kline.


Du kjenner Justin gliser stort mens dere står og kliner og hendene hans går ned på rumpen din. Han kniper svakt, mens han biter deg svakt i leppen. Dere beveger dere sakte mot sengen og du legger deg ned. Justin legger seg ned etter deg, med halve kroppen hans oppå deg. Du gjesper høyt mens du lager en lyd. "Jeg er så trøtt" sier du og tar dynen over deg og legger deg til. Du later som du sovner og holder på å le deg i hjæl. "Faen" sier Justin lavt. Han står nesten forann deg og du har øynene litt open, så du ser bort på han. Han ser ned på Jerry som står rett opp under bokseren hans. Du klarer ikke mer, så du bryter ut i latterkrampe. Justin ser på deg overrasket og begynner å rødme. Du klarer ikke stoppe og le og Justin ler med deg etterhvert. Han legger seg oppå deg igjen og dere begynner fort og kline igjen. Justin tar hendene sine bak ryggen din og tar forsiktig av deg BH'en din. Han tar den ene hånden sin på den ene puppen din og masserer den sakte. Dere har dynen oppå dere. Plutselig hører dere døren til suiten går opp i stuen. Justin legger seg ned ved siden av deg og roper: "Hallo?". "Hei, jeg er så redd! Kan jeg sove hos dere?" spør Chaz uskyldig etter han kommer rundt hjørne til hvor dere sover. "Seriøst Chaz?!! Ja, greit. Men legg deg på sofaen!" sier Justin oppgitt og du ligger og ler deg i hjæl. Dere har en soffa inne på soverommet og tre i stuen. Chaz legger seg ned på den sofaen som er på soverommet. Du får Justin til å hente en av t-skjortene hans sånn at du kan sove i den. Du ligger jo bare i truse, og det er litt kleint når Chaz er der! Han henter en veldig baggy t-skjorte og du tar den på deg under dynen. Du legger deg skikkelig ned i sengen igjen og kurer deg til. Du ligger på siden, og Justin ligger bak deg. Han tar sakte de varme og sterke hendene sine rundt deg. "Faen, jeg hater han akkurat nå" hvisker Justin svakt i øret ditt. Det får deg til å fnise. Du kjenner den deilige pusten hans med lukten av mint peses i nakken din. Det er så sykt deilig og ligge sånn og ha Justin som holder rundt deg. 

(Dere ligger liksom sånn)

"Er du snart ferdig å pakke?" roper Justin fra stuen. "Ja, snart!" sier du og fortsetter å pakke litt. Justin sitter og er på mac'en sin i stuen og du pakker. Justin ble ferdig å pakke for sånn en time siden, men du derimot er såvidt ferdig. Det er sykt trist å måtte reise hjem igjen til California, men det blir litt deilig også da. Det er ca. en time til dere skal dra til flyplassen. Du blir ferdig med å pakke kofferten din og går inn i stuen til Justin. Du slenger deg ned på en av de andre sofaen og lukker øynene dine. "Trøtt?" spør Justin og fniser. Du gidder ikke å svare så du bare nikker såvidt med hodet. "Jeg også" sier Justin og reiser seg opp og går med sakte skritt mot deg. Han lukker øynene sine mens han står over deg og legger seg rett oppå deg. "JUSTIIIN! Jeg får ikke puste!" sier du mens du ler noe sykt. Justin bare fortsetter å late som han sover oppå deg. Du bestemmer deg for å lure han og du later som om du besvimer. Du ligger helt stille og lager ikke en lyd. "*DN*? Går det bra?" spør Justin stresset etter han fort har reist seg opp. Du bryter ut i latterkrampe. Han legger seg oppå deg igjen, men ikke med all vekten, og klemmer hardt rundt deg. Han har det utrolig myke kinnet sitt inntil ditt. Han tar hodet sitt fremfor ditt og smiler stort til deg før han presser de ubeskrivelige leppene sine hardt og deilig på dine. Dere ligger å kysser på hverandre før du plutselig kommer på at flyet går snart. "Justin, hva er klokken??" spør du og reiser deg opp. Han tar mobilen sin ut av lommen og ser på skjermen. "Shit!" sier han overrasket og ser på deg med et alvorlig blikk.


 

- Rekker dere flyet?

- Vil du ha mer?

 

Vi har to tentamener, en munnlig prøve og en skriftlig prøve denne uken, så jeg tror at det kommer bare en del pr. dag, dessverre:/ Men jeg skal prøve på flere om jeg får tid!:)

4 kommentarer Historie I 03.12.2012 21:11

Historie I, Del 33

"*DN*?" spør Justin mens dere fortsatt ser utover havet. "Ja?" spør du og smiler.


"Har du hatt det gøy her i Rio?" spør han. "Ja! Dødsgøy!" sier du og snur deg mot han og smiler stort. "Bra" sier han og smiler enda større. Dere sitter der litt før dere går videre til en bowlinghall og møter de andre. Det er siste kvelden deres og dere skal ha den beste kvelden på lenge! Det er din tur og du tar en litt tung bowlingball. Du har alltid syns at det er bra med en tung en, fordi du føler at det faller flere ned da. Du kaste ballen bortover gulvet og du treffer alle ned. "STRIIKE" sier du og danser en liten seiersdans. "Du er så søøt" sier Justin og tar den ene hånden sin rundt deg og kysser deg på munnen. Du bare fniser og setter deg ned på fanget hans. Det er Jessie sin tur og hun treffer 9 stk, men på andre kastet treffer hun den siste. "Spare" sier hun oppgitt mens du bare ler mot henne. Hun smiler til deg. Chaz treffer bare en før ballen går ned på siden. Han lager furteleppe og setter seg ned igjen. Aww, han er så søt. 

(Random bilde av Chaz! Hahah)

Dere ler av han. Dere spiller ferdig og begynner å gå hjem igjen til hotellet. Når dere kommer frem til hotellet bestemmer dere dere for å gå til suiten til deg og Justin. Dere setter dere ned i sofaen og setter på en film som dere hadde leigd på vei til hotellet. Det var tre sofaer rundt TV-en og du og Justin sitter i den ene, Jessie og Ryan i den andre og Chaz i den tredje. Din og Justin's sofa ligger mot TV'en og Justin sitter i enden av den med føttene på langs. Du sitter mellom bena hans. Dere har ett mykt og deilig pledd over dere. Justin holder rundt deg og har hodet sitt på skulderen din mens dere ser på film. Du har på deg en tøyshorts og en topp som er like høy som en sports-BH. Justin tar hånden sin på den varme magen din og stryker lett. Han tar hånden sin ned til navelen din der du har en piercing og begynner å 'leke' litt med den. Du fniser stille. Du kjenner Justin's pust i nakken din og du kjenner et vått kyss plantes svakt. Du kjenner han holder leppene sine lenge der, og du lurer på hvorfor det stikker litt. "Hva holder du på med?" hvisker du svakt sånn at ingen hører det. "Ingenting" hvisker Justin etter han slapp kysset. Du snur hodet ditt mot hans og ser på han. Han gliser stort og løfter begge skuldrene sine. "Justin...du lagde sugemerke" hvisker du til han og han bare gliste stort. Han lener seg mot deg og kysser deg godt og svakt på leppene. Han kysser på haken din, og nedover halsen. "Justin...ikke nå" hvisker du og smiler til han. "Åååå" sier han og lager furtelepper. Dere setter dere til igjen og ser ferdig filmen. Jessie og Ryan går til sin suite og Chaz går til rommet sitt. Du og Justin gjør dere klare til å legge dere. Du går inn på badet i bare undertøy og pusser tennene dine. Mens du pusser tennene oppdager du at Justin står i døren og stirrer på deg. "Hvorfor dreper du meg?" sier han og gliser til deg. "Det er du som dreper meg!" sier du og spytter ut tannkremen og går mot han. Du tar på den hotte 8-packen hans og kysser han på munnen. Dere begynner fort å kline.


 

- Hva tror du skjer?

 

- Vil du ha mer?

6 kommentarer Historie I 02.12.2012 20:30

Får ikke blogget før i morgen

Hei! Jeg er med bestemoren min nå og skal være her til i morgen, og jeg får ikke skrevet noe her. Er veldig dumt, men jeg skal skrive heller flere deler i morgen før det er sånn julegrantenning...:)


Ha en fortsatt fin lørdag og 1. Desember!:)
3 kommentarer Historie I 01.12.2012 20:59
Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.
Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 101, Oslo

hits