button

Historie I, Del 32

"Dere får forskjellig oppgaver og skal til forskjellige plasser men alle ender opp på samme sted der skatten ligger" sier en mann og smiler til dere. Dere alle sier dere er klare og får første ledetråd.


"Okei, jeg tror jeg vet hvor vi skal" sier Justin og tar hånden din og dere småjogger ut med Chaz bak dere. Dere setter dere inn i en taxi og Justin veileder taxisjåføren. Dere kommer til rett plass og får neste ledetråd. Dere fortsetter å ta taxien og drar til neste. I hvert fall der dere tror neste er. "Justin, jeg tror ikke her er noe" sier du og ser skeptisk på han. "Skyld på Chaz" sier han og ler. Du ler med og Chaz ser bare helt uskyldig ut. Det føltes skikkelig ut som om dere er med på Amazing Race eller noe sånn. Det var utrolig gøy og spennende! Dere var innom alle postene helt til dere kom til den siste før skatten. "Okei, denne kan vi finne ut!" sier Justin og smiler mot deg og Chaz. Dere løser oppgaven og er snart ved skattestedet. Dere går rundt omkring men dere finner ingen skatt. Plutselig hører dere Chaz roper fra toppen av lungene: "YEEEEEEEEEEEEEY". Dere springer bort til han og ser hva skatten er. Du og Justin får helt latterkrampe. 

(Sorry for dårlig bilde)

Dere har ikke holdt på så lenge. Kanskje en time eller noe sånn. Men skattejakten kunne ikke ha vært så lang da, fordi han mannen som laget den til begynte på samme dagen. Dere venter ved skatten til Jessie og Ryan kommer. Dere bestemmer dere for å bare gå tilbake til hotellet, fordi det var veldig deilig med frisk luft. 

"Hva skal vi gjøre?" spør du Justin. Dere sitter og ser på TV og er på PC i suiten deres. Jessie, Ryan og Chaz har gått ut en tur. "Vi kan dra på picnik?" spør Justin og smiler til deg. "Jaa" sier du og smiler til han. "Skal vi bare dra innom en butikk og kjøpe med oss?" spør Justin og ser på deg. "Ja" sier du og smiler til han. Dere går ut av hotellet og bort til en butikken som er nesten like ved. Dere går inn i butikken og begynner å ta de forskjellige varene. Når dere er ferdig går dere til kassen. Det sitter en unge jente som blir utrolig glad når Justin kommer bort. "Hei, kan jeg ta bilde med deg?" spør hun og smiler. "Selfølgelig" sier han og smiler tilbake til henne. Hun var sånn ca. på vår alder. Du tok frem hånden din for å ta i mot mobilen hennes for å ta bilde. "Nei, jeg vil ta bilde med deg også" sier hun og smiler til deg. Du ble utrolig glad, fordi du måtte alltid ta bilde av fansen og Justin. Du forlanger ikke at du også skal være med på bilde, men det føles ut som om du blir brukt som et kamerastativ. Du smiler stort til henne og hun holder mobilen sin mot dere alle tre. Du og Justin har hodet deres lent ned mot hodet hennes og hun tar bilde. Dere snakker litt og handler ferdig varene. Dere går videre og setter dere ovenfor en strand. Dere tar opp maten deres. 

(Deg og Justin)

Dere spiser opp maten deres og bare ser utover havet. Du lener deg ned på Justin og Justin tar den ene hånden sin rundt deg. Du sitter og nyter solen veldig. Det er så deilig å reise bort til solfylte plasser når det er snå og kaldt hjemme. Og det er spesielt gøy når du er på ferie med bestevennene dine. Det er egentlig litt rart. For noen måneder siden hadde du ikke kjent Justin. Men nå holder du på med han, og har allerede fått følelser for han! "*DN*?" spør Justin mens dere fortsatt ser utover havet. "Ja?" spør du og smiler.


 

 

- Hva tror du Justin skal spørre om?

6 kommentarer Historie I 30.11.2012 17:55

Historie I, Del 31

Jeg bærer henne igjen og tar henne med inn i sengen. Med en gang jeg legger henne ned, sovner hun inn. Jeg legger meg ned i sengen ved siden av henne og holder rundt henne til jeg også sovner.


JUSTIN'S SYNSVINKEL SLUTT

"Å fy faen" sier du når du våkner og kjenner du har en forferdelig hodepine. Du ser ved siden av deg og der ligger Justin og sover søtt med ansiktet sitt vendt mot deg. Hodet ditt verker så sinnsykt at du bare vil legge deg ned igjen. Hva skjedde egentlig i går? Du legger deg ned på puten din igjen og prøver å sove. Du klarer deg ikke. Du bare ligger å tenker på hva det var som skjedde i går kveld. Du husker ingenting! Bare at du kledde på deg fest klær og snek deg ut av hotellet fordi hore-kusinen din lå med eksen din. Hva var det du gjorde? Har du gjort noe dumt? Hvordan kom du deg hjem igjen? Du lurer på hva klokken egentlig er, så du tar frem iPhonen din og ser på klokke. Bare fire på natten? Du må sove igjen, men først på du ta en hodepinetablett. Du går inn på badet og svelger den ned med vann. Du later att øynene og prøver å sove. Du sovner stille inn etter bare noen minutter.

 

(Deg)

 

"Hei, går det bra med deg?" sier Justin og går mot deg, og kysser deg på kinnet. "Ja" sier du og ser på han og smiler. "Sikker?" spør Justin og ser på deg med et skeptisk blikk. "Ja, hva da?" spør du og ser på han. "Nei, det bare virket ikke sånn igår kveld" sier han og smiler skjevt til deg. "Justin, hva gjorde jeg?" spør du nysgjerrig. "Nei, ingenting. Det er ikke viktig! Du gjorde ikke noe dumt" sier han og smiler til deg. "Bra" sier du. Du kysser han mykt på munnen og går videre til badet. Du tar på deg noen klær og sminker deg. Det er i dag dere skal på "skattejakt" i hele byen. Du går tilbake til stuen og setter deg ned i sofaen og holder på med mobilen. "Oh, shit! Er klokken allerede halv tre?" spør du sjokkert og ser på Justin. "Mhm" sier Justin og fniser. "Hva har dere gjort på da?" spør du og ser på han. "Vi har fikset noen som kan lage til sånn skattejakt greie til oss" sier Justin og smiler til deg. "Wii, jeg gleder meg! Jeg og du skal vel være på lag?" spør du og smiler. "Ja, men vi har med Chaz da" sier Justin og slenger med leppen. "Yeey" sier du glad. Du kysser han på den væte hengende leppen hans. Da gliser han det perfekte smilet sitt igjen. Du er så forelsket! Hver gang han smiler så får du en følelse av at det er en sommeful-fest i magen din. "Du vet jeg er veldig glad i deg" sier Justin og trekker deg til seg ved med hendene sine som er rundt midjen din. "Jeg er glad i deg også" sier du og lener deg mot han. Du kysser han sakte og godt på de myke leppene som føles ut som skyer i den perfekte himmelen. "Skal vi gå?" spør Justin og smiler til deg. "Ja" sier du og tar mobiltelefonen din og legger den i lommen din. Dere går ut av suiten og møter de andre ved heisen. Dere går ned i resepsjonen og får vite reglene og hvordan går for seg. "Dere får forskjellig oppgaver og skal til forskjellige plasser men alle ender opp på samme sted der skatten ligger" sier en mann og smiler til dere. Dere alle sier dere er klare og får første ledetråd.


 

 

Sorry for lite oppdateringer, men det er så mye tentamener og prøver nå! Lover det blir bedre og to uker! Men det kommer i hvert fall en del hver dag!:)

5 kommentarer Historie I 29.11.2012 21:29

Historie I, Del 30

Du går ut på dansegulvet og går bort til en random kjekk gutt. Du stiller deg forann han og begynner å gni rumpen din bak i skrittet hans i takt til musikken. Han snur deg plutselig rundt og spør deg: "Vil du bli med ut?". "Selfølgelig" sier du flørtende og går etter han mens han går ut av lokalet. 


Dere går utenfor og rundt bygget. Dere står ikke bak, men mellom bygget og et annet bygg. Han presser deg hardt inn til veggen og du begynner å fnise noe sykt i og med du har fått i deg kanskje litt for mye. Han holder hendene sine rundt deg og ned på rumpen. Han lener seg fort mot deg og presser leppene sine hardt mot dine og puster tungt inn. Han presser tungen sin fort inn og slikker deg i munnen. Du gjør ingen motstand. Han kniper deg hardt i rumpen mens dere kliner ivrig. Dere stoppet og ble helt stille når dere hører noen som roper: "*DN*?" ved fremsiden av bygget og ser inn i sjulet der du og han gutten du ikke hadde peiling på hvem er, står og kliner. Du begynner å le høyt og du kan se skikkelsen springe mot deg. Enten er det fordi du er full, eller så er det mørsk, men du kan i hvert fall ikke helt se hvem den personen er. "*DN* kom. Vi går hjem" sier personen strengt mens han fortsetter å springe mot deg. Når han endelig kom nerme så du at det var Justin. "Justin, babyy! Jeg har savnet deg!" sier du og prøver å lene deg frem for å kysse han. "*DN*, du har drukket. Kom, vi går hjem igjen til hotellet" sier han omtenksomt og ser på gutten du klinte med, med et stygt blikk. "Sorry, jeg visste ikke" sier den kjekke gutten beklagende og ser lei seg ut. "Det er greit" sier Justin og smiler til gutten før han løfter deg opp og går ut av mellom husene. Dere er på fremsiden igjen og du hadde ikke lyst til å dra hjem. "Justin! Jeg vil ikke hjem! Bli med inn!" sier du og hopper ut av hendene til Justin og nesten faller. "Nei, *DN*. Hør på meg. Jeg tror virkelig det er best at vi drar hjem. Du er såret og dette er ikke en god måte å glemme det på. Det er bedre om du sover" sier Justin omtenksomt og ser på deg med et trist blikk. "Okey, greeeit. Partycrusheeer" sier du og begynner å le igjen. 

(Bare et bilde av Rio De Janeiro når det er mørkt)

JUSTIN'S SYNSVINKEL

Jeg synes utrolig synd på *DN*. Hun er virkelig såret! Jeg ble utrolig redd når hun plutselig ikke var i suiten lengre og heller ikke noen andre plasser på hotellet. Jeg prøvde å ringe henne flere ganger, men hun svarte aldri. Jeg våget meg å snakke med Anabelle bare for å spørre henne om hva *DN* bruker å gjøre eller hvor hun bruker å gå når hun er lei seg/såret. Og jeg måtte selfølgelig kjefte på henne også. Hvordan kan hun gjøre det mot *DN*? Sin egen kusine? Hun er det dårligeste mennesket jeg har møtt! Jeg har alltid tvilet litt på henne. Fra starten av. Det bare var noe med henne. Jeg holdt nesten på å slå henne ned i sted fordi jeg var så sur på henne. Anabelle sa at *DN* bruker alltid å feste når hun er lei seg eller sint, så jeg tenkte at hun hadde stukket ned til sentrum et sted. Jeg fikk Jessie, Ryan og Chaz også til å hjelpe å lete og så dro vi ned til sentrum. Vi letet i kanskje en halvtime før jeg gikk inn på en klubb med fullt av folk og så spurte jeg bartenderen om han hadde jenten som var på bildet jeg viste. Altså *DN*. Han sa at han hadde sett henne gå ut med en gutt. Jeg ble forbanna inn i meg. Jeg hadde nesten akkurat truffet henne og hun hadde allerede gjort et dånt inntrykk på livet mitt og betyr så mye for meg at jeg aldri vil miste henne. Jeg gikk ut igjen og så på den ene siden av bygningen, og der var det ingen. Det var ganske vanskelig å se. Men jeg trodde jeg så noe så jeg ropte på henne for sikkerhetens skyld. Jeg hørte latteren hennes så jeg begynte å springe mot henne. Hun sto og klinte med en gutt. Det skjerte inn i meg, men jeg vet at *DN* aldri ville ha gjort dette, så jeg skjønte at hun hadde drukket en del. Det så ut som gutten fikk veldig dårlig samvittighet, så jeg bare prøvde å smile til han selv om det var litt vanskelig. Han kunne jo ikke ha visst noe da, så han er på en måte unnskyldt. Jeg bærte opp *DN* og vi dro hjem igjen hit til hotellet hvor vi er nå. Jeg bærer henne rett inn på badet vårt og setter henne ned på en stol. Jeg tar sminkefjerneren hennes og fjerner all sminken i ansiktet hennes. Jeg blir så gal, for uansett hvor mye hun har drukket eller hva så er hun den vakreste personen som finns, både med og uten sminke. Når all sminken er fjernet tar jeg av henne kjolen. Daaamn. Jeg prøver å ikke la meg rive med og går og henter en myk tøyshorts og en av mine t-skjorter og tar på henne klærne. Jeg tar tannkosten hennes og tar på tannkrem, og deretter tar jeg tannkosten inn i munnen hennes og pusser tennene hennes grundig. Hun spytter ut tannkremen som fyllte seg opp i munnen og skylte munnen sin med munnskyll. Etter hun gjorde det sprutet jeg en sprut med munnspray (Sånn for ånden) for å være helt sikker på at det ikke kommer til å bli ekkelt for henne med alkoholsmak i munnen i morgen tidlig. Jeg er så glad i henne og jeg greier snart ikke lengerå fortsette å kalle henne jenten jeg holder på med. Jeg har så lyst til å bare spørre henne rett ut. om hun vil være jenten min. Men det får være i edru tilstand for å si det sånn. Jeg bærer henne igjen og tar henne med inn i sengen. Med en gang jeg legger henne ned, sovner hun inn. Jeg legger meg ned i sengen ved siden av henne og holder rundt henne til jeg også sovner.


 

-Hva synes du om denne delen?

6 kommentarer Historie I 28.11.2012 17:29

Historie I, Del 29

Du ser ingen så du tar kjangsen og springer bort til heisen. Du trykker på 1. etasje-knappen og heisen begynner å gå nedover. Når du har komt til etasjen der Anabelle sitt rom er, stopper heisen. Du blir livredd om det er Justin, Jessie, Ryan eller Chaz som går inn i heisen.


 

Heisen opner seg og det kommer inn en dame du aldri har sett før. Fjoo, flaks! Du smiler til damen og hun smiler tilbake til deg. Det ble litt kleint, men du overlevde. Det er ikke akkurat en evighet det tar å ta en heis. Heisen stopper i nederste etasje og døren på heisen opner seg. Du går ut etter damen og går litt fort mot utdøren. Du har på deg de svarte Jeffrey Campbell skoene dine, så du greier ikke å gå så fort! Du går gjennom den snurrende døren og begynner å gå bortover. Du vet ikke hvor du skal gå. Du vet jo ikke hvor noen ting der er så du bare går mot sentrumet i byen. Det er allerede litt mørskt ute, og litt kjøligere enn det tidligere var, men du har på deg nok klær i hvert fall. Du tar opp mobilen din fra den trange lommen din og skjekker hva klokken er. Den er ca. ti på kvelden. Det er ikke så sent da, men sent nok til at det muligens er en fest der i nærheten. Du kommer til gatene og prøver å se eller høre etter om det er noen klubb eller noe i nærheten. Det er egentlig ganske fredelig og stilt i gaten og plutselig hører du mobilen din ringe. Du tror i hvert fall det er din. Du tar opp mobilen din igjen fra lommen og ser at det er Justin som ringer deg. Du har så lyst å ta den, men du velger å ikke gjøre det. Du trykker heller på decline-knappen og setter den på lydløs. Du orker ikke å snakke med han nå, ikke med noen andre heller. Nå vil du bare feste for fullt og få bort alle de andre tankene dine. 

(Hahah, tatt fra google)

Du fortsetter å gå bortover gaten når du ser en stappfull klubb med mange unge mennesker som er ca. på din egen alder. Altså i 18-19 årene. Du går bort til den og går inn. Der er fullt av folk og musikken er utrolig høy. Noen gutter ser på deg med heisblikket og plystrer. Du bare smiler tilbake til dem. Du går bort til baren og ber om noen shots. "Legitimasjon" sier han strengt og tar hånden opp mot deg, klar for å se på legitimasjonen din. "Ja, to sekund" sier du og stapper hånden din ned i BH'en din og drar sakte opp kortet ditt. Mannen i baren stirrer og får store øyner. Du biter deg i underleppen og rekker frem kortet til han. "Akkurat fyllt 18 du da?" sier han og gliser til deg. "Mhm" sier du og ser på han. Han lager ferdig shotsenen og du shotter de på noen få sekunder. Å fyfaen, de var sterke! Du ber om noen få til og drikker helt til du begynner å miste helt kontrollen over deg selv. Du går ut på dansegulvet og går bort til en random kjekk gutt. Du stiller deg forann han og begynner å gni rumpen din bak i skrittet hans i takt til musikken. Han snur deg plutselig rundt og spør deg: "Vil du bli med ut?". "Selfølgelig" sier du flørtende og går etter han mens han går ut av lokalet. 


 

- Vil du ha mer?

 

- Hva tror du skjer?

9 kommentarer Historie I 27.11.2012 18:46

Historie I, Del 28

Dere går ned til etasjen under, fordi det er der Anabelle har rom. Dere går bortover gangen og stiller dere utenfor døren og skal banke på for å skjekke om hun er der....


Du skulle akkurat til å banke på da du hører noe du aldri kommer til å få ut av hodet ditt. Du hører Anabelle og en mann/gutt som høres ut som om de har det veldig koseligt. "Aaah....Anabelle" roper mannen/gutten. Stemmen hører ganske kjent ut og det har du jammen rett i også. "Fortere Andrew!" roper Anabelle etterfulgt med flere stønn. "FYFAEN!" roper du og slår hardt i veggen. "Hva faen?" sier de andre og er nesten like sjokkert som du er. Hva i helvette har akkurat skjedd? HVA I HELVETTE? Står du der og hører på kusinen din som alltid har vert en så god venn for deg, ha sex med eksen din som var utro med bestevennen din. Du springer bort og inn i heisen. Du tar heisen opp til etasjen dere har suite og springer bort til suiten din og Justin's. Du springer bort til sengen og hopper opp i den. Det hjelper alltid når du er sur. Å grave deg ned i dynen og bare gå bort fra alt. Du er ikke lei deg, og du gråter ikke. Du er bare så forbanna sur! Hva i helvette tenker han med? Er han helt skrudd i hodet? Først var han utro med deg med BESTEVENNINNEN din og så er han utro mot "bestevenninnen" din med KUSINEN din? Han har faen meg ikke en hjerne, eller et hjerte. 

(Bare et random bilde)

Du kommer aldri i livet til å få bort de lydene du hrte komme ut fra munnen deres. "Fortere Andrew!" mimrer du og blir enda mer sur når du tenker over det. Du skulle ønske at han kunne bare brenne i helvette. Sammen med Anabelle og Martha. Du hadde hatt det SÅ mye bedre uten dem. Men om Andrew ikke hadde vert utro med Martha hadde du fortsatt vert sammen med han og du hadde mest sannlynelig ikke gått i den parken og møtt Justin. Og du har det MYE bedre nå enn du hadde det når du var sammen med Andrew. Du har også fått tre nye venner. Ryan, Jessie og Chaz. Jessie er også bestevenninnen sin nå, som du stoler 100% på og er utrolig glad i. Dere er så like og hun forstår deg veldig godt. 

Du går til kofferten din og finner frem en partykjole. Nå fikk du sykt lyst til å feste! Du går inn på badet deres og skifter til kjolen og sminker deg. Det er ingen som har komt inn i suiten deres, så du er helt alene. Hvor er de da? De er sikkert i suiten til Ryan og Jessie eller noe, og vil sikkert la deg være i fred. Det var en god ide, for det er akkurat det du vil nå. Du tar på deg en skinnjakke og tar et nytt lag med knallrd leppestift før du opner døren og ser om det er noen utenfor. Du ser ingen så du tar kjangsen og springer bort til heisen. Du trykker på 1. etasje-knappen og heisen begynner å gå nedover. Når du har komt til etasjen der Anabelle sitt rom er, stopper heisen. Du blir livredd om det er Justin, Jessie, Ryan eller Chaz som går inn i heisen.


 

-Vil du ha mer?

 

- Hva tror du skjer?

 

3 kommentarer Historie I 26.11.2012 21:15

Historie I, Del 27

Greit, da blir det ikke maraton. Men det kommer likevell to deler idag :)

 

Du kjenner at du blir utrolig trøtt og så sovner Chaz og litt etter sovner du også stille inn.


"Hva vil du ha?" spør Justin og kysser deg på kinnet. Dere er på en eller annen cafè og skal kjøpe dere frokost. Chaz, Anabelle, Jessie og Ryan er også der. "Jeg kan betale selv altså" sier du og smiler til han. "Ja, det kan du sikkert. Men jeg vil gjøre det for deg"  sier han og smiler tilbake til deg. "Hvis du insisterer så" sier du og fniser. "Jeg insisterer" sier Justin og fniser han også. Dere setter dere ned ved et stort og firkantet seksmanns-bord og henger jakkene deres på stolen. "Det er så sykt varmt her i Brasil" sier du og tar opp en meny som er på bordet og vifter med den for å kjøle ned ansiktet ditt. "Det er fordi du er her" sier Justin og blunker. Alle begynner å le. "Og jeg skal liksom varme opp et helt land?" spør du med et patetisk tonefall. "Ja, tydleligvis" sier Justin og smiler stort til deg mens han fniser. "Jeg tror det er fordi du er her jeg" sier du og fniser. "Så du synes jeg er hot?" sier han og blunker til deg. "Nei, men jeg bare tenkte på at det er jo så mange jenter som springer overalt for å finne deg og da blir det frekvens i jordskorpen og så blir det varmt" sier du og begynner å le. Alle får helt sykt latter krampe og Ryan roper "Buurn" til Justin. Han kommer med den furteleppen sin igjen og later som om han er skikkelig fornærmet. Du klemmer rundt han fra siden av og hvisker inn i det ene øret hans: "Jeg bare tuller. Du er jævlig hot". Han ser mot deg og gliser stort og presser leppene sine mot dine og ble plutselig veldig, veldig glad. Det kommer en noen damer bort og gir dere hvert deres fat med en stor, saftig og sprø baguett. "Yummeeh" sier Chaz og hiver seg over fatet og tar den største biten du noen gang har sett noen har tatt fra noe spiselig før(vanskelig setning, haha). De samme damene kommer mot dere igjen og kommer med drikke. Chaz tar glasset/koppen sin og drikker opp nesten hele og raper den høyeste rapen du noen gang har hørt. "ÅÅÅ, fyfaen Chaz!" sier du, Justin, Jessie og Ryan høyt. Anabelle sitter der bare og fniser noe sykt. "Jævlig unødvendig" sier Jessie. "Sorry" sier Chaz og smiler søtt.

(Bare et random bilde)

"Hva skal vi gjøre i dag da?" spør du og ser på de andre etter du har spist opp baguetten din. "Jeg har ikke peiling. Jeg vet ikke en gang hva som er her jeg nesten" sier Justin og smiler. "Vi kan jo bare gjøre det vi vil? Utforske litt eller noe sånt?" spør Anabelle og smiler til dere. "Jeg har en ide!" sier Justin og lyser opp. "Ja, hva da?" spør du nysgjerrig. "Vi kan ha en skattejakt/rebus eller noe i hele byen!" sier Justin og smiler stort. "Ehmm, hvordan kan vi få til det da?" sier du og ser på han og ler. "Jeg vet ikke jeg. Vi kan bare betale noen for å lage det til og sånn" sier han og smiler. "Dere kan sikkert gjøre det da, men jeg tror ikke jeg vil bli med. Jeg tror jeg bare vil slappe av. Jeg har så vondt i hodet" sier du og ser på Justin. "Men da kan vi heller bare gjøre det i morgen, så kan du få slappe av i dag" sier Justin og kysser deg på kinnet. 

Dere går tilbake til hotellet og setter dere ned i din og Justin's suite. Alle er der bortsett fra Anabelle. Hun skulle fikse noe på rommet sitt først eller noe. "Hva skal vi gjøre? Blir dere med å spille kort eller noe" spør du og smiler til de andre. "Jeg er med" sier Justin og smiler. "Jeg også" sier de andre og setter seg opp rundt bordet. Du finner frem noe godteri og drikke(ikke alkohol) som dere har handlet tidligere og du setter de ned på bordet. Du stokker kortstokken og holder kortene i hendene dine. "Hva skal vi spille da?" spør du og ser på de andre. "Vi kan spille 'president'" sier Justin og ser på deg og så de andre. "Vi bruker nesten alltid å spille det når vi kjeder oss enten bak scenen eller i bussen når vi er på turne" sier han og smiler. Du kunne heldigvis reglene, sånn at de andre ikke trengte å lære deg deg og forklare deg alt som sikkert hadde tatt evigheter. "Det er vel alle som kan det?" spør du og ser på de andre. De nikker og tar kortene som de akkurat har fått tildelt av deg i hendene sine. Dere spiller ferdig runden og du blir president. "Yeey. Pro" sier du og er stolt. De andre ler, mens Chaz lager furteleppe fordi han ble boms. Justin ble vise-president. Dere spiller noen runder til.

"Hvor er Anabelle da?" spør Jessie og ser på deg. "Hun skulle fikse noe på rommet sitt eller noe" sier du og ser på henne. "Det har jo gått sånn en time. Skal vi ikke gå å skjekke om det går bra med henne? Tenk om det har skjedd noe" sier Jessie og ser bekymret på deg. "Ja, vi kan sikkert gå og skjekke" sier du og reiser deg opp. Alle de andre reiser seg også opp og begynner å følge etter deg. "Alle trenger ikke å være med altså" sier du og ler. "Joda" sier de og smiler til deg. "Jaja" sier du og fortsetter å gå. Jessie går ved siden av deg, mens Justin går på skrått bak deg mens har hånden sin ned i baklommen på shortsen din. Dere går ned til etasjen under, fordi det er der Anabelle har rom. Dere går bortover gangen og stiller dere utenfor døren og skal banke på for å skjekke om hun er der....


 

- Vil du ha mer?

 

- Hva tror du skjer?

 

 

3 kommentarer Historie I 26.11.2012 19:33

Historie I, Del 26

"Å faen! Justin!" sier du og blir utrolig stresset. "Han tror at du ditchet han. Han ble utrolig lei seg!" sier Anabelle.


"Jeg går og snakker med han jeg, og forklarer han alt" sier Anabelle og går mot døren. "Jeg blir med jeg" sier Jessie og går mot døren rett etter Anabelle. Du legger deg sakte ned i dobbeltsengen din og Justin's  og kryper deg under dynen. "FAEN" roper du høyt. Du hadde det så jævlig bra nå, og du skulle på den perfekte daten med den du liker. Så kommer han jævige Andrew og ødelegger livet ditt nok en gang. Han har seriøse problemer som drar etter deg på ferien din og stalker deg og slår deg ned som en måte å be om unnskyldning på. Du hører plutselig døren går opp og noen roper: "*DN*?!". Det høres veldig ut som om det er Justin. "Hvor er du?" spør han med et vanlig tonefall. "Jeg er her" sier du og setter deg opp i sengen. Han kommer inn på rommet og går enda fortere mot deg enn hva han har gjort. Han nærmest hopper opp i sengen mot deg og klemmer hardt rundt deg. "Går det bra med deg?" spør han og ser på deg. Du kunne se at han hadde grått. Stakkars! Han trodde sikkert du ditchet han og så ble han lei seg. Tnaaw. "Ja, det går bra med meg! Jeg er bare så jævlig sur på Andrew og Martha! Jeg skulle liksom på ferie med dere og ha det utrolig gøy og så kommer han og fucker opp alt. Jeg håper jeg aldri møter han igjen" sier du og ser på han. "Han har i hvert fall dratt" sier Justin og ser på deg. "Hvordan vet du det?" spør du. "Anabelle sa det. Hun gikk og snakket med han isted" sier han og ser på deg. "Ååh" sier du. "Hvor er de andre nå da?" spør du. "De er i Jessie og Ryan sin suite og ser på film tror jeg" sier han. "Åja. Hva skal vi gjøre da?" spør du og ser på han. "Jeg vet ikke jeg. Du kan bestemme" sier han og smiler til deg. "Jeg vil egentlig bare se film jeg" sier du. "Ja, men det kan vi gjøre. Skal vi se på mac'en eller?" spør han og ser på deg. "Ja, kan vi godt" sier du. Du går inn på badet for å skifte til pysjamas(?) og ta av deg alt griset i ansiktet ditt. 

 

(Pysjamasen(?) du har på deg)

Du går ut igjen til Justin og han ser på deg. "Sexy dude på pysjamasen din" sier han og peker på pysjamasen(?). Du fniser og setter deg i sengen. "Jeg kunne ikke vert mere enig" sier du og smiler til han. "Aww" sier han og lener seg mot deg og plantet leppene sine mykt og svakt på dine. Dere holder kysset noen sekunder før han trekker leppene sine sakte fra dine og bøyer hodet sitt mot det ene øret ditt. "Du er ganske sexy du også da" sier han og du begynner å fnise. "Og litt søt" fortsetter han og smiler til deg. "Bare litt?" sier du og lager furteleppe. "Ganske" sier han og ler. Han planter leppene sine nok en gang på munnen din og han presser tungen sin mellom leppene dine og inn i munnen din. Du leker med tungen hans mens han holder den ene hånden sin på kinnet ditt og den andre rundt midjen din. Du hører noen som kommer inn og slipper kysset. "Sorry, men kan jeg være med dere?" spør en søt Chaz som går tassende mot dere i en lyseblå pysjamas og en liten og søt teddybjørn-bamse i den ene hånden sin. Du ser bort på Justin som har et sykt killerblikk mot Chaz. Du begynner å le noe sykt. "Ja, selfølgelig" sier du og smiler til Chaz etter du har klart å roe deg ned. "Takk" sier han og går sakte mot sengen og legger seg ned ved siden av deg, sånn du ligger i midten mellom Justin og Chaz. Dere setter på en utrolig kjedelig film. Du kjenner at du blir utrolig trøtt og så sovner Chaz og litt etter sovner du også stille inn.


 

- Hva tror du dere skal gjøre neste dag?

- Hva vil du skal skje?

- Vil du ha mer?

 

7 kommentarer Historie I 24.11.2012 22:17

10 KOMMENTARER = MARATON SØNDAG

Hei :)

Jeg tenkte kanskje å ha maraton i morgen (Søndag). Men jeg føler at det ikke er så mange som leser når det er maraton, men bare etter det er ferdig. Så om jeg skal ha maraton vil jeg ha sånn "4 kommentarer for neste del" eller noe mens maratonet holder på! 

 

10 kommentarer på dette inlegget, så skal jeg ha maraton i morgen!

Jeg setter veldig stor pris på dere som kommenterer, for det bygger motivasjonen min :)

Og jeg liker veldig godt at dere kommenterer med navn :)

 

Om dere har noen spørsmål, kan dere også stille det i kommentarfetet på dette innlegget!

 

10 KOMMENTARER FRA FORSKJELLIGE IP-ADRESSER! 

8 kommentarer Historie I 24.11.2012 18:50

Historie I, Del 25

"Slipp meg for helvette!" roper du utrolig redd. Du kjenner en finger på munnen din og hører noen som sier: "Shhh". "Det er ikke noe du skal være redd for. Det er jo ikke første gangen vi har sex med hverandre" sier personen. HVA?


"Hva i helvette? Andrew? Hva i helvette gjør du her?" roper du utrolig sint og slår han hardt i skrittet hans. Han faller ned på gulvet mens han holder seg på skrittet og blir helt rød i ansiktet. "Faen i helvette, gå å skyt deg selv" roper du mot han. "*DN*, det var ikke meningen. Jeg angrer og jeg kommer for å be om unnskyldning" sier Andrew etter litt og ser på deg. Du klarer å se litt nå, siden du tok noe kaldt på øynene. "Det var en god måte å spør på da! Slå meg ned to ganger og prøve å voldta meg!" roper du mot han igjen. Du er så jævlig sur nå at du kunne ha drept han med en isoporbit. "Jeg er lei for det" sier han og reiser seg og går litt mot deg. "Stopp!" sier du og tar hånden din frem. Han stopper med en gang og ser beende på deg. "Jeg kommer faen meg aldri til å tilgi deg, og du og Martha kan faen meg brenne i helvette" sier du og begynner å grine. Du er så jævlig såret og du skulle ønske dette aldri hadde skjedd. Du springer bortover rommet og går ut døren. Du går inn i et gjørne, lener deg til veggen og glir sakte ned før du sitter på gulvet. Du bryter sammen i gråt og holder hendene dine rundt bena dine. Du hulker høyt og du kan kjenne at sminken er grist over hele ansiktet ditt.

(Bare at du har sminke griset ut over hele ansiktet ditt)

 

"*DN*! Hva i helvette har skjedd?!" roper Anabelle og Jessie og spurter mot deg. Du bare fortsetter å gråte og du greier ikke å få presset ut et eneste ord. Du har fortsatt sykt hodepine. "Kom, vi går inn i suiten din og Justin's og så forklarer du alt! Er du skadet noen plass? Må du på sykehuset?" sier Anabelle fort uten å puste. Hun tar tak i den ene armen din mens Jessie tar den andre. De reiser deg opp og du rister svakt på hodet som et 'nei'. Dere går til suiten og setter dere ned i en av sofaene. "Forklar alt" sier Jessie og ser på deg. Du roer deg ned, og slutter å gråte. "Andrew...han er her!" sier du og ser på de. Jessie og Anabelle ser sjokkert på deg. "Hva gjør han her?!" spør Anabelle. "Han sa han kom for å be om unnskyldning" sier du og ser oppgitt på de. "Og hva skjedde da?" spør Jessie og ser nysgjerrig på deg. "Vel...jeg skulle til heisen og plutselig ble jeg slått i hodet og alt ble svart. Jeg våknet opp i et rom, og jeg kunne ikke se. Jeg hadde den sykeste hodepinen. Jeg ble slått til en gang til. Plutselig var det noen tok drev og tok på meg og så fant jeg ut at det var Andrew" sier du trist og det skjerer i hjertet ditt av å tenke på hva som akkurat har skjedd. "Fyfaen jeg skal drepe han!" sier Anabelle og reiser seg opp. Hun kjenner Andrew litt pga. at hun hadde vert på besøk med dere en gang dere var sammen. Men hun vet alt dette om at han har vert utro med Martha og sånt, fordi jeg har fortalt henne og Jessie alt om det. Anabelle begynner å gå mot døren, men du stopper henne. "Anabelle, det er ikke vits. Han kommer til å dra nå uansett" sier du overbevisende mot henne. "Okay, men visst ikke" sier hun og går tilbake til dere. "Å faen! Justin!" sier du og blir utrolig stresset. "Han tror at du ditchet han. Han ble utrolig lei seg!" sier Anabelle.


 

- Hva tror du skjer?

- Vil du ha mer?

- Hva vil du skal skje?

 

Kommenter for mer!

7 kommentarer Historie I 24.11.2012 17:25

Historie I, Del 24

"Jeg tror jeg bare går ned til resepsjonen jeg, og venter på Justin" sier du og smiler til de andre. "Okey, kos deg!" sier Jessie og Anabelle som er like oppspilt som deg. Du går ut døren av suiten og begynner å gå bortover gangen mot heisen. Du trykker på knappen på heisen og det plinger. Du ser at heisen komemr lengere og lengere opp mot etasjen du er i. Plutselig kjenner du noe hardt i hodet og alt blir svart.


Du kjenner det dunker noe ekstremt i hodet ditt, og det er det værste du noen gang har kjent. Hva i helvette skjedde akkurat? Du kjenner en ekstrem lidelse i øynene dine også. Du prøver å opne øyene dine, men de vil ikke la deg se. "Hallo?" kommer det veldig svakt ut av den sårbare munnen din. Du klarer ikke å snakke skikkelig i og med du har en teip-bit på munnen din. Det føles i hvert fall ut som en teip-bit. Du kjenner plutselig noe hardt i hodet ditt igjen og bevisstheten din forsvinner med en gang.

JUSTIN'S SYNSVINKEL

Jeg sitter ned i resepsjonen og venter fortsatt på *DN*. Hvor blir det av henne? Jeg har ventet i ca. èn time nå. Hun er sikkert bare forsinket med sminken sin eller noe sånt. Haha. Jenter bruker alltid så lang tid på sånne ting som sminke å hår. Jeg tror jeg ringer henne. Jeg har ikke gjort det til nå, for jeg vil ikke mase på henne. Jeg taster inn nummeret hennes og trykker på 'ring-knappen'. Jeg hører det ringer, men det er ingen som svarer. "Kom igjen da, *DN*" sier jeg lavt for meg selv. Jaja, da får jeg bare vente litt til da.

(Bare at han har på seg en skjorte istedenfor jakke)

Jeg sitter i kanskje 10 minutter før jeg bestemmer meg for å bare gå opp og hente henne. Hun er fin nok som hun er, så hun trenger ikke lenger tid nå. Jeg går bort til heisen og trykker på knappen. Heisen plinger og opner seg. Jeg går inn i heisen og dørene lukker seg. Hjeelp! Tenk om heisen stopper! Da vil jeg aldri tilgi meg selv for at jeg gjør dette. Men jeg gidder bare ikke å gå trappene nå. Jeg kommer til etasjen vår og går bort til rommet. Jeg opner døren og ser Anabelle og Jessie sitte der som et stort spørsmålstegn. Da blir jeg selv ganske nysgjerrig.

 

JUSTIN'S SYNSVINKEL FERDIG

 

Nesten med en gang det igjen blir helt svart igjen får du bevisstheten tilbake. Du kjenner fortsatt den dunkende hodepinen. Det svir noe sykt rundt munnen din og du kjenner at du ikke lenger har teipen festet fast der. Du kjenner plutselig noens lepper oppå dine. "Hva i helvette? Hvem er du?" spør du og kjenner du blir sykt redd. Du kjenner en hånd på den ene puppen din og en annen som prøver å dra av deg kjolen. Holder du på å bli voldtatt? "Slipp meg for helvette!" roper du utrolig redd. Du kjenner en finger på munnen din og hører noen som sier: "Shhh". "Det er ikke noe du skal være redd for. Det er jo ikke første gangen vi har sex med hverandre" sier personen. HVA?


 

- Hvem tror du det er?

- Hva tror du skjer?

- Hva vil du skal skje?

- Vil du ha mer?

 

Kommenter for neste del!

5 kommentarer Historie I 23.11.2012 21:23

Historie I, Del 23

"*DN*?" spør Justin. "Ja?" svarer du og snur deg mot han. Du ser inn i de fantastiske øynene hans som du smelter av. "Har du lyst å bli med ut på date i kveld?" spør han og smiler søtt til deg. "Selfølgelig" sier du gald og kysser han sakte på munnen. "yeey" sier Justin og smiler stort. Du legger deg ned sånn som du gjorde isted før de andre kom. Du ligger så utrolig behagelig. Du ligger med opne øyner og ser inn i øynene til Justin og bare drømmer deg bort.


"Åååh, hvilken kjole skal jeg ha?" spør du desperat mot Anabelle og Jessie. Dere er inn på rommet i din og Justin's suite. Hele den store kofferten din er snudd helt på 'hodet' og alle tingene dine ligger ut over gulvet. "Vi kan velge vi" sier Anabelle og reiser seg fra sengen med Jessie etter seg. "Legg deg ned og ikke se da. Vi skal overraske deg" fortsetter Anabelle. Du legger deg ned i sengen med hodet bort fra Anabelle og Jessie og tar på deg øreklokkene og setter på en av Justin sine sanger på iPod'en din. Du setter på "As Long As You Love Me". Du blir aldri lei av den sangen. Den betyr utrolig mye for deg. Den handler liksom om at det eneste han trenger er kjærligheten fra deg for å leve, og ikke noe annet. Du har ligget og hørt på sangen om og om igjen i kanskje 20 minutter og du blir utrolig nysgjerring. Du tar ut øreklokkene og ser fortsatt bort fra de. "Er dere snart ferdig?" spør du utålmodig. "Ja, faktisk akkurat!" sier Jessie. "Kan jeg se nå?" spør du og du får et 'ja' som svar tilbake. Du snur deg og gaper når du ser den mest utrolige kjolen forann deg. "Men den er jo ikke min" sier du og tenker deg om. "Nei, jeg vet. Den hører til neste års Victoria Secret kolleksjon. Jeg fikk den, og nå får du den" sier Anabelle og smiler til deg. "TUSEN TAKK" nærmest roper du og springer mot henne og gir deg en klem.

purple party dress

Den er veldig enkel, men det er akkurat slik du liker den. Og du bare elsker lilla, så da er den helt perfekt! Du tar av deg klærne dine for å ta på deg kjolen. "*DN*, du må jo ha på deg litt sexy undertøy også da" sier Jessie og blunker til deg. "Og hvorfor det?" spør du og ler. "Nei, det kan jo du finne ut av selv" sier Anabelle og de begynner å le. "Ja, men jeg har ikke det" sier du og ser på de. "Det går bra, for det har jeg fikset" sier Anabelle og blunker til deg. "Kødder du?" sier du glad og klemmer henne igjen. Du går inn på badet for å skifte denne gangen og undertøyet passer perfekt. Du går ut til kjolen din igjen og tar den på deg. "Woow, den sitter helt perfekt" sier Jessie og Anabelle nikker seg enig. Du kjenner at du begynner å glede deg skikkelig til date'en nå, og det er bare to timer til! Du setter deg ned på en stol med Anabelle bak deg som krøller håret ditt og Jessie som fikser sminken din. "Jeg gleder meg" sier du og kenner at det kommer nerver i kroppen for at du gleder deg sånn. "Aw, dere er så søte sammen" sier Anabelle og smiler. "Takk" sier du og rødmer. "Dere har vel ikke blitt sammen ennå, for du hadde vel sagt det?" sier Jessie og ser på deg. "Nei, vi bare holder på. Men vi blir sikkert sammen snart" sier du og smiler og kjenner sommerfulene i magen din mer og mer etter mer du snakker om Justin. Bare navnet hans får sommerfulene til å komme frem. "Ferdig" sier Anabelle og Jessie i kor og dere begynner å le noe sykt.

(Hår og sminke)

"Hvor lenge er det igjen?" spør du og Anabelle ser på klokken. "Det er igjen 10 minutter!" sier hun og smiler stort. "æææ" sier du og blir utrolig glad. Du gleder deg noe sykt, og du er faktisk utrolig sulten. Du har ikke spist noe siden dere var på badelandet. "Jeg tror jeg bare går ned til resepsjonen jeg, og venter på Justin" sier du og smiler til de andre. "Okey, kos deg!" sier Jessie og Anabelle som er like oppspilt som deg. Du går ut døren av suiten og begynner å gå bortover gangen mot heisen. Du trykker på knappen på heisen og det plinger. Du ser at heisen komemr lengere og lengere opp mot etasjen du er i. Plutselig kjenner du noe hardt i hodet og alt blir svart.


 

- Hva tror du skjer?

- Vil du ha mer?

 

Kommenter for mer!

5 kommentarer Historie I 23.11.2012 17:20

Historie I, Del 22

Ingen er der, og tingene deres er borte. "Jeg ringer Ryan jeg" sier Justin og skulle til å ta opp mobilen sin. "Du er så smart i dag du" sier du og ler enda mer. "Jamen, ååå" sier Justin og smiler. Mobilene deres er jo i baggene deres, så dere har ikke de heller til å ringe dem.


"De kommer jo sikkert tilbake, så vi kan sikkert bare legge oss ned å vente på de" sier du og legger deg ned i en solseng. Justin legger seg ned etter deg i solsengen ved siden av. Det er en stor parasoll over dere som du flytter for at du kan sole deg litt. Du legger deg helt flat og later att øynene dine. Du ligger sånn en stund før du later opp øynene dine for å se på hva Justin gjør på. Du ser bort på han og han ligger på siden mot deg mens han lener hodet sitt på den ene hånden din og ser på deg. "Justin, hvor lenge har du sett på meg" sier du og fniser. "Helt siden du la deg ned" sier han og smiler stort. "Creepy" sier du og legger ned ned i gjeng. Justin legger seg helt ned og tar den ene hånden sin under hodet sitt mens han bruker den andre til å vise tegn på at du skulle komme bort til han. Solsengene deres ligger helt inntil hverandre som du bare lener hodet ditt bort på brystet hans. Du legger hodet ditt ned på brystet hans med hodet ditt rettet mot han og han tar den ledige hånden hans på hodet ditt og stryker deg i håret. Dette er utrolig behagelig. Det føles som om du nesten skal til å sovne. Du later att øynene dine og slapper av.
(Bare at det er 'deg' og ikke Selena, og at dere et i et badeland)
"Aaaw" hører du Anabelle si bak dere. Du later opp øynene dine, snur deg rundt og smiler til henne. "Anabelle! Måtte du ødelegge?" sier Justin med en ironisk stemme. "Hahah, sorry da" sier Anabelle og ler. Ryan og Jessie kommer hånd i hånd mot dere med Chaz snikende bak seg. "Hvor er det dere har vert?" spør Justin og ser på dem. "Vi kjøpte bare mat. Og vi tok med tingene deres, sånn de ikke ble stjelt" sier Ryan og smiler mot dere. "Og hvor mange ganger tok dere den sklien der?" spør Jessie og begynner å le. "Nei, det ble jo noen ganger" svarer du og dere alle begynte å le. "Vi kjøpte mat til dere også" sier Chaz og rekker bort to 'poser' med mat. "Tusen takk" sier du og smiler til han. "No problem" sier han og smiler tilbake. "Jeg er utrolig sulten" sier Justin. "Jeg også" sier du og åpner den ene posen. "Naaam" sier du og tar opp en saftig og nydelig hamburger som fristet veldig. "Hahah, du er så søt" sier Justin og ler av deg. Du kysser han kjapt på munnen. "Takk" sier du og smiler til han. Dere spiser opp og ligger bare og slapper av og soler dere. "*DN*?" spør Justin. "Ja?" svarer du og snur deg mot han. Du ser inn i de fantastiske øynene hans som du smelter av. "Har du lyst å bli med ut på date i kveld?" spør han og smiler søtt til deg. "Selfølgelig" sier du gald og kysser han sakte på munnen. "yeey" sier Justin og smiler stort. Du legger deg ned sånn som du gjorde isted før de andre kom. Du ligger så utrolig behagelig. Du ligger med opne øyner og ser inn i øynene til Justin og bare drømmer deg bort. 

- Hva tror du skjer på daten?
- Hva vil du skal skje?
- Vil du ha mer?
2 kommentarer Historie I 22.11.2012 20:57

Historie I, Del 21

Dere skiftet til bikini og låste inne tingene deres. Dere gikk ut og guttene stirret på dere hvor dere gikk mot dem. Du gikk til Justin og kysset han på munnen. "My sexy lady" sier Justin og kysser deg enda en gang på munnen.


Du begynner og fnise. "Blir du med å ta den store vannsklien der?" spør du Justin og peker på den største vannsklien i hele badelandet. "Ja" sier Justin og tar hånden din. Dere begynner å gå bort mot den. Den var litt langt ifra, men det gjør ikke noe. Du kom på at du bare hadde lagt tingene dine ligge der hos de andre, så du roper til Jessie: "Jessie? Kan du vær så snill passe på tingene mine? Jeg og Justin drar og tar den sklien der" og peker mot vannsklien. "Ja" roper Jessie tilbake med et smil. "Åååh" mumler Justin før det kommer 10-20 jenter mot dere to. "ææææææ! Kan vi vær så snill få ta bilde og autograf?" spør noen av jentene mens de andre står urolig og hyler. "Ja selfølgelig" sier Justin og smiler til dem. Han er utrolig snill med fansen sin! "Der, vær så god! Ha en fin dag" sier Justin da han var tatt ferdig de siste bildene og de siste autografene. "Så snill du er med dem" sier du og smiler til han. "Vel, det er de som har gjort slik jeg er hvor jeg er i dag" sier han og smiler. Dere tar ta i hverandres hender igjen og går frem til sklien. Dere går opp en lang trapp for å komme til starten av sklien. Heldigvis var det lov å skli to og to, for det gjør det så mye gøyere.Sklien var ikke åpen, men det var et stort rør med fargerike løs som blinker inni. "Wow" sier du da du ser inni sklien rett før det er din og Justin's tur. Når det er deres tur setter du deg på kanten av sklien og Justin setter seg bak deg med bena sine rundt deg. Du kjenner en hard kul nederst på ryggen din og må begynne å le for deg selv. Han holder rundt magen din mens du holder på kanten av sklien. "Klar?" spør du Justin. "Jepp" sier han tilbake. Du slipper taket på kanten og dere sklir ned gjennom den utrolige sklien. "Woooohooo" hører du fra Justin, mens du småhyler selv. Du kunne nesten ikke ha det mer morsomt. Du begynner å le noe sykt og du vet ikke hvorfor . Det er bare hele opplevelsen som gir deg et kick. 

(Bare at han holder rundt deg)

 

"Fysøøren så gøy!" sier du og Justin nikker seg enig. "Vi gjør det igjen!" sier Justin før han tar deg i hånden og begynner å jogge opp til toppen igjen. Det er deres tur og dere begynner å skli ned sklien igjen. Dere begge ler noe sykt igjen og det er fortsatt like gøy som det var første gangen. Dere er ferdig og dere springer opp på nytt igjen. Dere blir aldri lei av å skli. Hahah. Dere sklir sånn 10 ganger før dere blir sliten. "Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge" sier Justin og tar hånden din og dere begynner å gå bort til de andre igjen. Han drar opp badeshortsen sin som han nesten begynner å sagge med. "Jeg tror ikke det er så lurt å sagge med den" sier du og fniser. "Du har nok rett i det" sier han og smiler. "Skal vi kjøpe oss is?" spør Justin og ser bort på en "is-sjappe". "Ja, men vi har jo pengene våre med tingene våre, så jeg tror vi må hente penger først" sier du og ler. "Du har nok rett i det også" sier Justin og blunker til deg. Dere går bort til solsengene de andre var med i sted. Ingen er der, og tingene deres er borte. "Jeg ringer Ryan jeg" sier Justin og skulle til å ta opp mobilen sin. "Du er så smart i dag du" sier du og ler enda mer. "Jamen, ååå" sier Justin og smiler. Mobilene deres er jo i baggene deres, så dere har ikke de heller til å ringe dem.


 

- Hvor tror du de er?

- Vil du ha mer?

 

 

2 kommentarer Historie I 22.11.2012 18:57

Historie I, Del 20

"*DN?*" hører du en kjent stemme komme bak deg og Justin. Du slipper kysset og ser på personen. "HVA I HELVETTE GJØR DU HER?" spør du sjokkert.


Du kjenner det bobler inn i deg og du spurter mot personen. "Anabeeelle" sier du og omfavner henne som aldri før. "*DN*! Hva gjør du her?" spør Anabell, din kusine som også er en veldig god venn. Dere treffes ikke ofte i det hele tatt, på grunn av hun bor i England, mens du bor i California. "Jeg spør det samme!" sier du. Dere begynner å le og klemmer på hverandre igjen. "Vel, jeg er på jobbreise" sier Anabelle. Hun er en utrolig pen jente som jobber som modell over hele verden. "Så gøy! Jeg er på ferie med Justin, Chaz, Ryan og Jessie jeg. Det her er Justin som du sikkert vet og de andre er oppe og gjør seg klar til vi skal dra på badeland. Du kan sikkert bli med du også om du vil?" sier du, peker på Justin og smiler. "Ja det vil jeg veldig gjerne! Hei jeg er Anabelle" sier Anabelle og hilser på Justin. "Skjønte det" sier Justin og hinter til at du sa det isted. "Anabeeeelle" etterlignet Justin deg. Dere begynte å le. "Jeg er Justin" sier Justin og smiler til henne. "Det vet jeg" sier hun og smiler tilbake. "Jeg går opp på rommet mitt og gjør meg klar og sånn jeg da" sier Anabelle og begynner å gå mot heisen. "Hvordan kjenner dere hverandre da?" spør Justin og ser på deg mens han smiler. "Kusinen min" sier du og smiler tilbake til han. "Hun bor i England, men jobber som modell og reiser på jobbreise verden rundt" fortsetter du. "Rart at du ikke jobber som modell" sier Justin og blunker til deg. "Hadde vært gøy det, men man må jo ha det skal til" sier du og ser på han. "Og det har hvertfall du" sier Justin og smiler til deg. "Til å være modell for en dyrehage så" sier du og ler. "Guuud. *DN*! Du er så spesiell" sier Justin og ler. "Og det er en av grunnene til at jeg liker deg" fortsetter han hviskende i øret ditt. Du lener deg mot munnen hans og kysser han.

 

(Bare uten solbrillene)

 

Dere alle står klare nedde i resepsjonen og går ut og venter på taxi. "Er det noen som egentlig har ringt taxi?" spør du og ser på de andre. "Jeg gjorde det" sier Ryan og smiler tilbake. Taxien kommer og dere setter dere inn. Det var en limousin lignende taxi, men ikke så flott som en limousin. Du setter deg helt innerst og Justin kommer etter deg og setter seg ved siden av deg. Han tar tak i hånden din og fletter fingrene sine inn i dine. Han lener seg mot deg og kysser deg fort på munnen. "Aaaw" hører dere fra de andre i taxien. Du smiler og legger hodet ditt ned på skulderen til Justin. Du er så utrolig lykkelig nå. Du kunne ikke hatt det bedre nesten. "Dette blir så gøøy" sier Jessie og smiler. "JAAA" nermest roper Chaz og dere begynner å le. Du legger merke til at Chaz sitter og ser på Anabelle. Hahah, så søtt. Dere kommer til badelandet og du, Jessie og Anabelle går til jentegarderobene. Dere skiftet til bikini og låste inne tingene deres. Dere gikk ut og guttene stirret på dere hvor dere gikk mot dem. Du gikk til Justin og kysset han på munnen. "My sexy lady" sier Justin og kysser deg enda en gang på munnen.


 

- Vil du ha mer?

- Hva tror du skjer?

 

Dette er desverre siste delen for i dag siden jeg er syk:/

6 kommentarer Historie I 21.11.2012 17:49

Historie I, Del 19

Dere ligger i sengen og ser filmen på mac'en til Justin. Du er så utrolig trøtt og til slutt sovner du i armkroken til Justin.


Du våkner av at Justin kysser deg sakte på kinnet. "God morgen" sier Justin og smiler til deg. Det ser ut som han akkurat har dusjet der han står med helt vått hår og et håndkle rundt nededelen. "Mmmmmm" sier du med en hes stemme og graver deg under dynen igjen om håp for litt mere søvn. "*DN*, du må stå opp" sier Justin mens han ler. "Hvorfor det?" spør du og setter deg opp i sengen. Justin får helt sykt latterkrampe og må til slutt holde seg forann munnen. "Hvaa?" spør du usikkert mens du smiler. Det går ikke å ikke smile når du ser Justin ler. "Ingenting" sier Justin og later som ingenting. Du ser han sitter å sliter med å holde latter inne. Du går fort til badet og ser deg selv i speilet. "Wtf?" sier du og begynner selv og le deg i hjel. Håret ditt står bokstavelig talt nesten rett opp.

(Bare at det er litt mer bustete)

 

"Hva skal vi finne på?" spør du etter Ryan, Jessie og Chaz har komt inn i suiten til deg og Justin. "Badelaaand" sier Chaz helt i hundre. "Vær så sniiiill?" fortsetter han og smiler beende til dere andre. "Greit for meg" sier du og smiler tilbake til han. Du elsker badeland. Spesielt de som er ute, og de ligger et sted hvor det er varm. Som er perfekt her i Rio De Janeiro. "Ja, da gjør vi det" sier Justin og Jessie og Chaz nikker seg enig. Du gikk for å lete etter den perfekte bikinien i kofferten din. Justin sitter og venter på deg i sengen mens du gjør det og de andre gjør seg også klare i deres suite. "Justin, hvilken bikini skal jeg ha på meg" sier du og tar frem alle de fine bikiniene dine som du ikke klarer å velge mellom. "Den" sier Justin og peker på en lilla en som du aldri har brukt før. "Jeg tror den er for liten" sier du og smiler skjevt.  "Gjør ingen ting for meg det" sier Justin og blunker til deg. "Ååh, som du skulle hjelpe da. Jeg tror jeg heller velger en selv" sier du og ler før du bare tar en random en som så ganske fin ut. Du og Justin går ned til resepsjonen for å vente på de andre. Du setter deg opp på fanget til Justin der han sitter på en stol. "Gleder med til etterpå" sier Justin hviskende. "Meg også" sier du og smiler til han. Han lener seg mot deg og kysser deg lidenskapelig på munnen med de perfekte leppene sine. 

"*DN?*" hører du en kjent stemme komme bak deg og Justin. Du slipper kysset og ser på personen. "HVA I HELVETTE GJØR DU HER?" spør du sjokkert.


 

- Hvem tror du det er?

- Vil du ha mer?

 

Kommenter om du leser historien! Vil vite hvor mange det er som faktisk leser historien min:)

4 kommentarer Historie I 20.11.2012 21:19

Historie I, Del 18

Du og Justin ligger i den store sengen inn i suiten deres og slapper av etter en veldig lang dag med flyving. Det er kveld og du er skikkelig trøtt. "*DN*? Kan jeg få spørre deg om noe?" spør plutselig Justin helt ute av det blå.


"Ja selfølgelig" sier du og ser på han. "Du...bruker meg vel ikke på grunn av...berømmelsen?" spør Justin og ser på deg veldig usikkert og trist. Nå ble du utrolig såret. Du reiser deg fra sengen og springer ut fra rommet. Men før du går ut døren snur du deg og sier: "Hvordan kan du tro noe sånt om meg?". Det begynner å renne mange tårer nedover kinnet ditt. Du går til stuen og setter deg ned i en stol ved vinduet. Du ser utover den utrolige utsikten og bare tenker på hva som akkurat hadde skjedd. Du orker ikke mer sårbarhet nå. Hva tenkte han med? Han vet jo selfølgelig at du ikke gjør det? Eller har du gitt feil inntrykk kanskje? Du blir utrolig usikker på deg selv og begynner å hylgråte. Du tar bena opp i den myke stolen og holder hendene dine rundt dem.

(Bare at du sitter i en stol)

 

Du hører tunge skritt bak deg som sleper på gulvet. "*DN*, vær så snill. Jeg er lei for det. Jeg tror selfølgelig ikke at gjør det, men det har skjedd så mange ganger. Og jeg liker deg virkelig *DN*. Jeg har aldri vært så gal etter noen som det jeg er i deg. Det er derfor jeg er så redd før at du bare bruker meg. Men jeg skal ikke tvile på det igjen. Jeg lover" sier Justin som står ved siden av deg og gråter han også. "Det går bra Justin. Virkelig" sier du og reiser deg opp fra stolen og gikk rett mot Justin. Du klemmer han og han holder hardt rundt deg. "Jeg er så glad i deg" sier Justin med en hes stemme. "Glad i deg også" sier du før du tar hodet ditt bort fra brystkassen hans og rett mot den fuktige og lidenskapelige leppene hans. Du lar leppene dine treffe hans lett. Han holder rundt midjen din, mens du holder rundt nakken hans. Dere slipper kysset og klemmer igjen. Dere bestemmer dere for å bare kose dere med en film eller noe. Dere ligger i sengen og ser filmen på mac'en til Justin. Du er så utrolig trøtt og til slutt sovner du i armkroken til Justin.


- Hva tror du skjer 'imorgen'?

- Hva vil du skal skje?

 

Kommenter for mer:)

2 kommentarer Historie I 20.11.2012 16:02

Historie I, Del 17

DAGEN DERE DRAR


"Kenny kommer for å kjøre oss til flyplassen om en time" sier Justin og fortsetter å pakke. Du er allerede pakket ferdig, siden du pakket hjemme med foreldrene dine. Justin sitt hus har nesten blitt ditt hus også, siden du er der så ofte. Du er der minst 4-5 dager i uken. Du hjelper Justin med å pakke. Du tar sånn ti Polo Ralph Lauren boxere og bretter de fint og legger de ned i kofferten hans. "Du er vel flink til å håndtere sånne?" sier Justin og blunker til deg. Du begynner å le, og Justin ler med deg. Dere pakker ferdig alle tingene hans og går ned i stuen for å vente på Kenny. Jessie, Ryan og Chaz sitter allerede klar der. "Dette blir så utrolig gøy! Kommer aldri til å glemme denne turen!" sier du og smiler til de andre. "Enig der" sier de andre og smiler tilbake. Det ringer på døren og en mørk og stor, men ganske søt mann inn i huset. "Heeey" sier Justin og tar en slags handshake med han og gir han deretter en klem. Du har sett mannen før, i Never Say Never. Han tar din og Jessie sine kofferter mens guttene tar sine egne.

Dere går dere inn i privatflyet. "Her var det utrolig fint" sa du og satt deg ned. "Har du aldri vært i et privatfly før?" spør Justin og ser forundret på deg. "Nei" sier du og smiler til han. "Det har ikke jeg heller" sier Jessie. Dere setter dere ned og spiller COD. Du og Jessie på en Playstation og guttene på en annen. "Jeg skal drepe deg" sier du og er helt inn i spillet. "Jeg skal drepe deg" sier Jessie helt inn i spillet hun også. Dere begge går rundt et hjøre på spillet og tilfeldigvis var det samme gjørne, men på forskjellige sider. Dere skyter alt dere har og dere dreper hverandre. Dere får helt sykt latterkrampe og guttene ser rart på dere.

(Bare et random bilde)

 

Det kommer en ganske ung og hyggelig jente inn til dere og serverer dere noen fat med snacks på. "Naaaaam, mangooo" sier du glad når du ser et stort fat med mange biter av mango på. "Naam" sier Jessie også og hiver i seg mangobiter. Guttene ser igjen rart på dere og dere bare smiler uskyldig tilbake på dem. Du og Jessie hører plutselig at guttene hvisker om noe, og dere blir begge veldig nysgjerrig. Plutselig så hopper hjertet ditt opp i halsen sin og guttene brøler for fult. "Ææææææ" hyler både du og Jessie ganske høyt, da guttene kommer springende mot dere. Justin holder deg fast, mens Ryan holder Jessie fast. Chaz tar de harde fingrene sine og kiler deg og Jessie noe sykt, samtidig. "ÆÆÆhhh...CHAAAAAZZ" roper du og prøver å få deg løs. Du og Jessie spreller noe sykt med bena og greier ikke å stoppe å le. "Vææææææær så snill?!! Sluuutt!" roper Jessie og får helt krampe. "Justin. Hvis du ikke slipper får ikke du et kyss før i morgen" hvisker du inn i ørene hans. Justin slipper deg med en gang og du overfaller Chaz sånn han faller ned på gulvet i flyet. Du setter deg oppå han. "Hevnen er søt" sier du glad og Ryan slipper også Jessie løs. Hun holder benene hans mens du kiler han. "*DN*...stoooop!!!" sier Chaz mens han ligger i helt krampe på det varme gulvet. "Vær så snill! Jeg ber deg" sier han og ser alvorlig på deg. Du fortsetter å kile han.

Dere lander endelig i Rio De Janeiro. Dere tar en taxi til hotellet. Du vet enda ikke hvordan det ser ut. Men du visste at du og Justin skulle dele rom og Jessie og Ryan. Chaz skulle ha et rom for seg selv, helt alene. Stakkars gutt. Dere går til resepsjonen. "Bieber" sier Justin og ser på mannen som står bak 'disken'. Han tar frem tre nøkler og gir dem til Justin. Justin gir den ene nøkkelen til Ryan og en annen til Chaz. Han tar tak i hånden din og fletter sine fingrer inn i dine. Du ser på han og smiler. Han smiler tilbake. Dere går bort til heisen. "Er det greit at jeg setter koffertene inn i heisen her og så tar du de? Jeg går trappene jeg" sier Justin usikkert men smilende til deg. "Hva da?" spør du. "Det er bare noen dager siden jeg har trent" smiler Justin til deg. "Okeey" sier du tilbake og tar tak i koffertene og ruller de inn i heisen sammen med Jessie, Ryan og Chaz. Etter døren lukker seg ser Ryan på deg og sier: "Han har heisskrekk". "Aaaw" sier du tilbake medfølende. Så søøøt han er. 

Du og Justin ligger i den store sengen inn i suiten deres og slapper av etter en veldig lang dag med flyving. Det er kveld og du er skikkelig trøtt. "*DN*? Kan jeg få spørre deg om noe?" spør plutselig Justin helt ute av det blå.


 

- Hva tror du han skal spørre om?

- Vil du ha mer?

- Hva vil du skal skje i ferien?

 

 

 

7 kommentarer Historie I 19.11.2012 19:31

Historie I, Del 16

"Vi har en overraskelse til deg, *DN*!" sier Jessie og ser på deg sammen med guttene. "Hva da?" spør du nysgjerrig.


"Vi har avklart alt...spurt og fått lov. Og vi skal til Rio De Janeiro i en uke!!" sier Jessie helt i hundre og klemmer rundt deg. Du er helt i sjokk. Du har alltid drømt om å dra til Rio De Janeiro. "Dere kødder ikke med meg nå sant?" spør du fortsatt i sjokk. "Nei, selfølgelig ikke!" sier Justin og kysser deg på kinnet. "ÅHERREGUUUUUUUD" sier du og begynner å hoppe og hyle. De andre begynner å le. "Men når er det vi drar?" spør du når du endelig har klart å roe deg ned. "På Fredag. Altså om tre dager" sier Jessie ivrig. "Men jeg kommer ikke til å få lov" sier du lei deg og tar opp mobilen din for å ringe. "Jo, jeg har alt snakket med foreldrene dine. De sa det var greit, men bare om jeg tar vare på deg og selfølgelig skal jeg gjøre det" sier Justin og holder rundt deg og kysser deg i pannen. "Jeg kan ikke tro det!" sier du og begynner å hoppe igjen. "Dette er den beste bursdagen jeg noen gang har hatt" sier du og tenker på hva som har skjedd i dag. Du fikk den perfekte kjolen, den utrolig søte t-skjorten av Chaz, den perfekte bilen, de perfekte gavene av Justin, den perfekte ferie og du fikk avklart hvordan forholdet ditt er til Justin. Du gleder deg utrolig til denne kvelden, for dagen din skal fortsatt være perfekt. 

(Bare et random bilde av Rio De Janeiro)

Du går og setter deg ned på sofaen i stuen. Du må tenke deg om. Er dette en drøm? Du klyper deg selv i hånden. "Hva faen?" mumler du når du skjønner at du faktisk lever perfekt nå. "Hva?" hvisker Justin og klemmer deg bakfra. "Nei..det er bare det at jeg aldri hadde forestilt meg at livet mitt skulle bli sånn" sier du og smiler mens kinnet til Justin er inntil ditt pga. han klemmer deg. "Sånn hva da?" spør Justin deg. "Nei liksom. Bil, ferie, Cartier smykker....og deg" hvisker du og smiler for deg selv. "Du fortjener det" sier Justin og kysser deg på kinnet. Du snur deg mot han og kysser han mykt og forsiktig på de umotståelige leppene hans. Justin slipper kysset og spør deg: "Hva vil du gjøre? Det er fortsatt din dag". "Akkurat nå vil jeg bare fortsette med det vi gjorde" sier du og blunker til Justin. Justin setter seg ned i sofaen han også og du setter deg oppå fanget han med bena dine på hver side av han. Du lener deg fremover og kysser han hardt på munnen. Du presser tungen din inn og dere begynner å kline. Han leker med tungen din med hans. Han har hendene sine rundt midjen din, og lar de gli sakte ned på rumpa di. "Seriøst? Dere også?" sier Chaz som kommer inn på stuen til deg og Justin. Dere svarer han ikke, men bare fortsetter å kline. Justin tar hånden sin opp og under singletten din. "Okey, seriøst? Nå er det nok. Jeg stikker" sier Chaz og går ut av stuen. Du og Justin begynner å fnise. 

DAGEN DERE DRAR


 

- Vil du ha mer?

- Hva tror du skjer?

- Hva vil du skal skje?

2 kommentarer Historie I 19.11.2012 16:13

Historie 1, Del 15

"Så det betyr at vi holder på?" spør Justin mens han gliser.


"Vi gjør vel det" sier du og smiler. Han lener seg over bordet og kysser deg lidenskapelig. Kelneren kommer ut med to skåler. "Dessert tid!" sier Justin ivrig og smiler. "Yeey" sier du like ivrig. Dere begynner å le, og kelneren setter desserten på bordet. Det er Creme Brulee til dessert. Også det beste du vet. "Hvordan vet du hva jeg liker best?" spør du overrasket og ser på Justin. "You will never know" sier Justin og blunker til deg. "Never say never" sier du og blunker tilbake.

"Jeg har noe til deg" sier Justin og smiler. "Hva da?" spør du utolmodig. Du har ventet i hele dag på bursdagsgaven din fra Justin. "Vent og se" sier han og smiler til deg. Han tar stolen sin og setter seg vedsiden av deg. Han drar sakte noe ut fra lommen sin, og opner hånden sin. Der ligger en boks. En veldig liten boks. Han tar sakte lokket opp, og inni boksen ligger de to fineste lille tingene du noen gang har sett. Du begynner å hyle og Justin begynner å le noe sykt av deg. "Kødder du med meg?" spør du høgt. "Nei" sier Justin og smiler fra øre til øre. Der ligger søren meg et cartier armbånd og halssmykke. "TUSEN TAKK" sier du mens du er helt i hundre. Du overfaller Justin med en klem og du holder lenge rundt han. "Jeg er så glad i deg" hvisker du i øret hans. "Glad i deg også" hvisker han tilbake i øret ditt. Du kysser han mykt og lenge på leppene. Du har alltid ønsket deg det.

White Gold Double-ring Love Motif NecklaceWhite Gold Love Motif Bracelet with Diamonds

"Dette er jo syyykt dyrt Justin. Du skulle ikke ha gjort det" sier du og ser på han. "Jeg gjør akkurat hva jeg vil jeg" sier han og blunker til deg. Du kysser han en gang til på munnen. "Hvordan kan jeg takke deg?" sier du og ser på han igjen. "Du er alt jeg trenger" sier han og smiler til deg. "Aaaw" sier du og kysser han enda en gang. Du blir aldri lei av det. Du kunne ha koset med han i år og dager. Dere setter dere i limoen og bli kjørt hjem.

"Hei, hvordan har dere hatt det?" spør Jessie ivrig når dere kommer hjem med Ryan og Chaz bak seg. "Fantastisk!" sier du og Justin og smiler fra øre til øre. "Hva er det med dere da?" spør Jessie og smiler til dere. "Vi holder på" sier Justin og holder rundt deg bakfra, mens han kysser deg på kinnet. "Aaaw, gratulerer" sier Jessie. "Gratulerer, bro" sier Ryan og gjør en handshake med Justin. I kveld skal dere kose dere skikkelig! Du er den siste i vennegjengen som har blitt 18 år, og det føles kjempedeilig å endelig bli det. 

"Vi har en overraskelse til deg, *DN*!" sier Jessie og ser på deg sammen med guttene. "Hva da?" spør du nysgjerrig.


 DESVERRE DEN SISTE DELEN IDAG, PÅ GRUNN AV AT JEG SKAL PÅ KINO! TWILIGHT BREAKING DAWN PART 2!! :)

- Hva tror du overraskelsen er?

- Vil du ha mer?

7 kommentarer Historie I 18.11.2012 17:06

Historie I, Del 14

Du går ut og setter deg i en limosuin(?) som står og venter på eg utenfor. Du er sykt spent på hva denne kvelden kan bringe.


Du sitter i limosuinen i ca. 20 minutter før den plutselig stopper brått opp. Døren lukke seg opp og en mørk, mystisk mann hinter til at du skal gå ut av den. Du går ut og får et bind forann øynene før den samme mannen fører deg til en plass du ikke har anelse om. Dere stopper, og mannen slipper taket på deg. Du står der i kanskje 20 sek, uten å vite hva du skal gjøre. "Hallo?" sier du svakt. Du ser ingenting på grunn av bindet forann øynene. "Hey baby" hører du bak deg med en veldig kjent stemme. Han drar av deg bindet og du får helt sjokk. "Herreguud, Justin! Dette er det fineste jeg noen gang har sett!" sier du og holder deg forann munnen. "Jeg ordnet det selv" sier han og gliser mot deg. "Seriøst? Det er perfekt!" sier du og først kysser han på munnen og deretter klemmer han. "Skal vi sette oss?" spør Justin og peker mot bordet. Du nikker og dere går bort. Justin drar ut stolen til deg og du setter deg ned. Han setter seg rett ovenfor deg og smiler til deg. Du smiler tilbake. Vanligvis ville dette være sykt kleint men nå er det bare romantisk og flott. "Er du sulten?" spør Justin. "Veldig" sier du og smiler. "Passer bra" sier Justin og smiler tilbake. Det kommer en kelner ut med to tallerkener. Han går mot dere og setter dem på bordet ved deg og Justin. "Naam" sier du og ser på maten. På tallerkenen ligger det en saftig porsjon av lasagne som er yndlingretten din.

http://delihome.be/images/lasagne%5B1%5D.jpg

"Jeg er sykt mett" sier du etter dere begge er ferdig å spise. "Bra. Jeg også" sier Justin og smiler til deg. Dere sitter lenge og bare ser på hverandre. "Er du klar over hvor vakker du er?" spør Justin og ser fortsatt på deg. "Slutt..." sier du og rødmer. "Og du er utrolig søt når du rødmer" fortsetter han. Du rødmer mer og rister på hodet. "Kan jeg spørre deg om noe?" spør plutselig Justin og du ser opp på han igjen. "Ja, selfølgelig" sier du og smiler til han. "Jeg bare lurer på...ehm....eller jeg....vil bare si deg noe. Jeg har begynt å fått følelser for deg og jeg liker deg veldig godt. Du er den vakreste personen jeg noen gang har møtt både på innsiden og utsiden. Du får dagen min til å bli hel og det er umulig og ikke tenke på deg hele tiden" sier han mens han ser deg rett i øynene og har hånden sin oppå din. Du ble så rørt at du begynner å tåre. "Sa jeg noe galt?" spør Justin skikkelig alvorlig, reiser seg og går bort til deg. "Nei, Justin. Det motsatte! Det er det fineste noen, noen gang har sagt til meg" sier du og klemmer hardt rundt han. Dere holder klemmen i ca. ti sekunder før du hvisker i øret hans: "Og forresten. Jeg har følelser for deg også". Justin slipper klemmen og ser overraskende på deg med det største gliset du har sett på han. Han lener seg mot deg og kysser deg hardt og følsomt på leppene dine. Dere holder kysset lenge og du kjenner tungen han presse seg inn mellom leppene dine. Dere står og kliner i noen minutter før dere setter dere ned igjen, på grunn av at kelneren kom tilbake for å hente tallerkenene. "Så det betyr at vi holder på?" spør Justin mens han gliser.


 

- Hva tror du skjer videre?

- Vil du ha mer?

3 kommentarer Historie I 18.11.2012 13:28

MARATON - Historie I, Del 13

PÅ BURSDAGEN DIN


Du våkner av at Justin, Jessie, Ryan og Chaz kommer inn på rommet til Justin mens du ligger og sover i sengen. "Gratulerer med dagen! Gratulerer med dagen! Gratulerer, kjære *DN*! Gratulerer med dagen!" synger de i kor og jubler etterpå mens de klapper i hånden. Du får et brett på fanget med nydelig mat på. "Tusen takk" sier du og smiler mot dem. De andre setter seg ned i sengen og du får gave fra Jessie og Ryan og Chaz. "Du får av meg senere" sier Justin og blunker til deg. Du nikker og smiler til han. "Tusen takk dere" sier du til Jessie, Ryan og Chaz. Du velger å spise før du opner pakkene. Når du er ferdig å spise opner du pakken fra Jessie og Ryan. De gir deg en felles gave. Du river opp papiret og der ligger den perfekte kjolen. "Wiii! Tusen takk!" sier du og gir en stor klem til dem begge. "Jeg trodde du ville ha den. Vi ble jo helt forelsket i den og så sa jeg at du kunne bare kjøpe den!" sier du og ser overrasket på Jessie. "Jeg så hvor godt du likte den selv så" sier Jessie og blunker til deg. Du gir en klem til dem begge igjen før du opner pakken av Chaz. Det ligger en t-skjorte inni papiret. Det står: "Best". "Tusen takk, Chaz" sier du og gir en klem til han. "Hele meningen med den er at jeg også han en t-skjorte, og den hører til din. På min står det 'Friends', så det blir sammen 'Best Friends'" sier han og smiler til deg. "Aaaw, så søtt" sier du og smiler til han. 

Du er akkurat ferdig med å spise lunsj sammen med foreldrene dine. "Jeg er så stolt over deg" sier moren din og klemmer deg. "Du har blitt så stor" fortsetter hun. "Vel...jeg og moren din har snakket og vi har tenkt veldig mye frem og tilbake, men vi har tenkt til å gi deg noe. Eller selfølgelig har vi alltid tenkt å gi deg noe på bursdagen din, men noe helt utenom det vanlige" sier faren din og smiler først til moren din og så til deg. "Ja, hva er det da?" spør du og er helt i hundre. "Bli med hit" sier faren din og reiser seg opp mens du og moren din følger etter. Dere går ut og der står det fineste du noen gang har sett. "Er dette virkelig min? Kødder dere med meg?" sier du og holder deg forann munnen. "Nei, vi tuller ikke. Men du må love oss å være forsiktig! Det er en grunn til at du ikke har fått bil før nå, selvom du har hatt sertifikatet i nesten to år" sier faren din og ser strengt på deg. "Selfølgelig" sier du og smiler til dem. Du begynner å hoppe og spurter bort til dem for å gi dem begge en klem.

 

Du kjører senere til Justin sitt hus igjen for å tilbringe resten av dagen med bestevennene dine. Det finnes ikke en bedre måte å gjøre det på! "FYSØØREN SÅ FET BIL" sier alle sammen når du sier de skal komme ut for å se på skjønnheten din. "Jeg veeet" sier du og er fortsatt helt i hundre etter en time. "Jeg kan fortsatt ikke tro det" fortsetter du. "Med denne skal det nok bli mange shoppingrunder" blunker Jessie til deg. "Gjettom" sier du tilbake og gliser fra øre til øre. 

Jessie holder på å krølle håret ditt etter hun har sminket deg i to timer. I kveld skal du på date med Justin. Deres første date og på bursdagen din! Det kommer til å bli den beste kvelden så langt i livet ditt. Det er du sikker på. Du tar på deg den perfekte kjolen du fikk men Jessie og Ryan og du er klar til å dra. Du går ut og setter deg i en limosuin(?) som står og venter på eg utenfor. Du er sykt på hva denne kvelden kan bringe.


 -2 kommentarer for neste del!

4 kommentarer Historie I 17.11.2012 19:28

MARATON - Historie I, Del 12

Du gir et tegn til Jessie om at dere skal springe. Dere får helt sykt latterkrampe og springer mot døren. Når dere kommer til døren er den totalt låst og dere får den ikke opp.


Dere ser bak dere og guttene er borte. "Justin? Ryan?" spør dere etter dem. Plutselig hører dere dunking bak dere og der står Justin, Ryan og Chaz og banker på veggene. (Det er glassvegger, så man kan se inn i huset gjennom veggen). Du facepalmer deg selv og Jessie bryter ut: "Søøren....flauut".

"Slipp oss inn!!" roper dere lenge. De nekter å slippe dere inn. Du sender en melding til Justin. Der står det: "Slipp oss inn! Vær så snill? Du skal få et ønske;)". Du ser opp på Justin som ser ned på telefonen sin. "Du vet hvor mye jeg vil, babe. Men på en betingelse" skriver han tilbake. "Hva da?" svarer du. "På min, Ryan og Chaz sine vegner, vil vi at dere skal stå i truse og bh, og rulle i snøen:)" får du tilbake. "Det kan du ikke mene:(" sender du tilbake. "Jo, det kan jeg. Men om du vil være ute hele natten, så er det greit for meg;)" skriver han tilbake og smiler stort til deg. Nå er det du som lager furtelepper til Justin mens han gliser stort. Du snakker med Jessie og det er deres eneste valg. Dere tar sakte av dere genseren og buksene. Nå står dere der i bare undertøy og Justin, Ryan og Chaz står og stirrer på dere. Dere ruller dere i snøen og reiser dere opp igjen. Dere tar på dere klærne, og går bort til døren. "Slipp oss inn da" sier du og blunker til Justin. De låser opp og du og Jessie springer bort til peisen mens dere tar et teppe rundt dere. 
"Du vet du kunne bare ha klærne av altså" sier Justin og blunker til deg når dere kommer opp på rommet hans. "Juustin" sier du og fniser for deg selv. "Du vet du er ganske søt når du fniser sånn" sier Justin og kysser deg på kinnet. Du begynner å rødme med en gang han sier det. Dere legger dere godt til ned i sengen og Justin ligger bak deg med armene rundt deg. "Kan du synge til meg?" spør du han lavt med øynene lukket. "Hva skal jeg synge da?" spør han. "Jeg vet ikke jeg. Du kan bestemme" sier du og smiler. "Well let me tell you a story, about a girl and a boy. He fell in love with his best friend, when she's around he feels nothing but joy. But she was already broken and he made her blind. But she could never believe that love would ever treat her right. But did you know that I love you or where you not aware. You're the smile on my face and I ain't going nowhere. I'm here to make you happy, I'm here to see you smile. I've been wanting to tell you this for a long time" synger han svakt i øret ditt. "Mente du det du akkurat sang?" spør du og snur deg mot han. Han holder fortsatt rundt deg. "Ja, selfølgelig" sier han og smiler mot deg. Du lener deg fremover og presser leppene dine mot hans og han kysser følsomt tilbake. "Jeg føler akkurat det samme" sier du når dere var ferdig. Han presser leppene sine mot dine og du kysser med.

Dagen etter går du og Jessie på shopping. Det er bare en dag til bursdagen din! Det er bare en dag til du blir 18 år, og kan bestemme fullt og helt over deg selv! Dere går innom yndlingsbutikkene dine som tilfeldigvis er yndlingsbutikken til Jessie også. Dere hjelper hverandre med å finne kule klær som passer perfekt til høst/vinter. Og ikke minst klær til dagen etter! Når dere kommer hjem er ikke noen der, så da snakker du og Jessie sammen. "Hva er det du ønsker deg da?" spør Jessie og ser på deg. "Jeg vet ikke jeg. Jeg er ganske fornøyd med alt jeg. Så jeg ønsker meg egentlig ikke noe" sier du og smiler til henne. Tilslutt får hun ut noe av deg som du ønsker deg. Du lurer på hva du får med foreldrene dine. 

PÅ BURSDAGEN DIN 

2 kommentarer for neste del!

3 kommentarer Historie I 17.11.2012 18:39

MARATON - Historie I, Del 11

Klokken har gått utrolig fort og du og Jessie pønsker ut en utrolig god plan på å pranke guttene på.


"Jeg har en sykt bra idè!" sier du og er helt i hundre. "Hva da?" sier Jessie like oppspilt. "Når vi har lagt oss, og Justin og Ryan ligger bare i boksere så går vi ut av rommene våre. Vi går ut presis klokken 00:00. Vi sier vi skal på do eller noe, for vi må holde dem våken. Vi lister oss ned og ut verandadøren. Vi gjemmer oss bak de små trærne og skriker så høyt vi kan. Da springer guttene ut og vi springer inn og låser døren. Da står de i bokser og holder på å fryse ihjel og så kan vi ta bilde av de" sier du og ser på Jessie mens du smiler like stort som har gjort. "Jaaaa" sier Jessie og ler bare ved tanken. 

Dere har hatt en utrolig koselig kveld med snakking før dere endelig skal legge dere. Guttene har allerede gått inn på rommene sine og gjort seg klare til å legge seg. Du går inn på rommet til Justin og ser at han ligger bare i bokseren i sengen og et utrolig morsomt blikk. Du vet hvor han vil med det.

 "Sorry Justin, jeg må bare på do. Kommer tilbake med en gang" sier du når du legger merke til at klokken faktisk er blitt 00:00. Justin og med hengeleppen igjen og lategriner. Så søøt. Du gir han et slengkyss og han mimer at han tar det imot. 

Du møter Jessie utenfor rommene og dere går musestille ned trappene. "Vi skal vel ha på oss sko?" spør du henne. "Ja, jeg tar ugg'sene mine" sier Jessie og tar opp de lyse ugg'sene sine. "Me too" sier du og tar de helt like dine. Dere har ikke på dere så mye klær, men det gjør ikke noe. Dere skal ikke være ute så lenge forhåpentligvis. Dere opner verandadøren og går ut i den kalde snøen. "Så utrooolig kaldt" sier du og hakker tenner mens du holder hendene dine rundt deg selv. Fysøren så det fristet å ligge i sengen med Justin i bare bokser som holder rundt deg og stryker deg i håret til du sovner. Men du må gjennomføre dette. Det blir så utrolig gøy å se dem ute der helt hjelpesløse!

Dere går bak hver sin busk og teller til tre. Dere skriker og hyler fra langt ned i lungene. Etter ti sekunder kommer Justin og Ryan brasende ut verandadøren i kun bokser og går mot dere. Du gir et tegn til Jessie om at dere skal springe. Dere får helt sykt latterkrampe og springer mot døren. Når dere kommer til døren er den totalt låst og dere får den ikke opp.


 

- 2 kommentarer for neste del!

2 kommentarer Historie I 17.11.2012 17:34

MARATON - Historie I, Del 10

Imorgen skal du møte Jessie, kjæresten til Ryan, og du håper inderlig på at hun er en veldig snill jente som du kan bli kjent med. Men Ryan er en utrolig snill gutt, så du tror ikke at han har funnet en dårlig jente. Du sovner stille inn på den myke puten din med Justin sitt hode på. (Sengesett)


"Jeg stikker til Justin!" roper du til foreldrene dine mens du går med spenning mot bilen til Justin. Han sitter fremme på panseret på bilen sin og går mot deg mens du går mot han. "Heei" sier Justin og kysser deg sakte og mykt på munnen og gir deg deretter en varm klem med sine sterke armer. "Hei" sier du tilbake og smiler til han. Han opner døren til deg og du setter deg inn. Dere kjører til Justin sitt hus. "Er hun der nå?" spør du og ser på Justin som nikker. "Jeg er skikkelig spent jeg" sier du og smiler. "Du kommer til å like henne" sier Justin og ser på deg smiler før han må se frem på veien igjen. Dere kjører innom Starbucks for å kjøpe frokost til alle sammen. 
"Hei" sier du og smiler mot Ryan og Chaz som sitter i stuen og spiller COD som vanlig. De svarer deg ikke, så du går tilbake til Justin. "Hvor er Jessie?" spør du Justin. "Jeg vet ikke jeg. Jeg skal spørre" svarer han tilbake. "Yo bro's. Hvor er Jessie da?" hører du fra stuen. Du hører ingenting annet så du går inn i stuen. Der sitter Justin også og spiller sammen med dem. Omg...de altså! Jessie sover sikkert etter en lang flytur. Du går inn på kjøkkenet og tar maten din og setter deg ned ved bordet. Du sitter på instagram og twitter mens du spiser og hører på musikk. "Kul sang" hører du bak deg og du snur deg. Der står en utrolig pen jente med en utrolig kul klesstil og smiler til deg. "Hei" sier du og smiler tilbake til henne. "Hei?" sier hun og fniser. "Jeg heter *DN*" sier du og tar frem hånden din. "Jeg er Jessie. Kult å møte deg" sier hun og tar imot hånden din og rister den. Hun setter seg ned på bordet rett ovenfor deg. "Jeg vet. Har hørt myyyye om deg" sier du og blunker til henne. "Aaaw" sier hun smiler. Dere sitter og snakker i ca. en time. Dere har allerede blitt kjent med hverandre. Du forteller henne alt om ditt liv og samme med henne. Dere har opplevd utrolig mange like ting, sånn som en utro kjæreste osv. Dere klemmer hverandre. "Jeg ser dere allerede har funnet kontakten" sier Ryan og smiler mens han går inn på kjøkkenet med Justin og Chaz i hælene. "Ja" sier dere i kor og smiler mens dere ser på hverandre. "Hva skal vi finne på idag?" spør du og ser på de andre. "Skjekke dameer!" roper Chaz og forventer et ja fra alle. "Sorry bro, men det må bli en annen gang" sier Justin og blunker og ser på deg. 

 

Klokken har gått utrolig fort og du og Jessie pønsker ut en utrolig god plan på å pranke guttene på.


 

- 2 kommentarer for neste del :) 

2 kommentarer Historie I 17.11.2012 16:00

MARATON, LØRDAG 16:00-19:00!

Imorgen skal jeg ha maraton klokken 16:00! Håper du holder deg oppdatert og kommenterer ;)

 

JEG HOLDER PÅ TIL KLOKKEN ER 19:00, OG DET ER OPP TIL DERE NÅR NESTE DEL KOMMER! 

2 KOMMENTARER FOR AT NESTE DEL SKAL KOMME!

Én kommentar Historie I 16.11.2012 23:51

Historie I, Del 9

Dere står en stund og kliner på kjøkkenet før dere hører noen som kremterbak dere. Dere begge snur dere mot personen og dere begge får helt sjokk når dere ser hvem det er.


"Mamma, hva gjør du her?" spør Justin og ser på den søte lille moren hans, Pattie, som ser overrasket på dere begge. "Jeg ville besøke. Men hvem er hun her?" spør hun og smiler mot deg. "Jeg er *DN*" sier du og smiler mens du tar frem hånden din. "Hyggelig å endelig hilse på deg. Justin har snakket veldig mye om deg" sier hun mens hun drar deg inn i en klem. Mens du klemmer henne ser du på Justin og smiler til han. Han står der og rødmer. Så utrolig søtt. "La oss bli bedre kjent" sier hun og hinter til at dere skal dra ut på stuen og snakke.

JUSTIN'S SYNSVINKEL:

Haha, så flaut. Mamma kom inn når jeg og *DN* sto og klinte. Aaah, jaja. Jeg går til Chaz for å spille COD når jeg kommer på at jeg heller kan stikke ut og finne den perfekte gaven til *DN*. Nei, jeg har en bedre idè. Om Jessie blir kjent med *DN* kan hun hjelpe meg. Jeg tror hun har litt mere peiling på hva en 18 år gammel jente ønsker seg mest i hele verden. Ååh, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er så forelsket i henne. Hun gjør dagen min hel og får meg til å smile hele tiden. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten henne. Du vet ikke hva du trenger, før du finner det. Hun er så perfekt for meg. Vi er som en person. Jeg skulle ønske hun var min jente, men jeg føler det går aalt for fort frem, så jeg får nok bare vente. Jeg skal spørre henne hvordan forholdet vårt er nå. Holder vi på, eller er vi bare venner? Jeg sitter i sofaen vedsiden av Chaz før jeg plutselig blir dyttet hardt i armen. "Auu" sier jeg og ser på Chaz. "Sorry, men er du helt lost eller? Skal du spille?" spør han og gir meg den ene kontrollen. "Ja" sier jeg og tar den immot, før vi spiller for fullt. TILBAKE TIL DIN SYNSVINKEL:

"Utrolig hyggelig å bli kjent med deg" sier du og gir Pattie en siste klem før du går ut døren med Justin bak deg. Han skal kjøre deg hjem. Når du kommer hjem er du alene hjemme og har ingenting å gjøre på. Du bare hopper i dusjen og tar en lang dusj. Du tenker over hva som egentlig har skjedd de siste to ukene i livet ditt. Er det virkelig sant? Det følest ut som om du lever i drømmeland og lever bare uoppnåelig. Men det er faktisk sant. Du har fått det perfekte livet ditt. Bortsett fra at du syns det er utrolig kjedelig og trist og ikke ha en jentebestevenn. Hvem ønsker seg vel ikke det? Noen du kan snakke om alt med og noen som forstår deg. Ikke det at Justin ikke gjør det. Men det er så annerledes. Kvelden har lagt seg over California og du legger deg ned i sengen for å sove. Imorgen skal du møte Jessie, kjæresten til Ryan, og du håper inderlig på at hun er en veldig snill jente som du kan bli kjent med. Men Ryan er en utrolig snill gutt, så du tror ikke at han har funnet en dårlig jente. Du sovner stille inn på den myke puten din med Justin sitt hode på. (Sengesett)


 

- Hva synes du?

- Vil du ha mer?

- Hva vil du skal skje?

 

2 kommentarer Historie I 16.11.2012 19:07

Historie I, Del 8

Dere sitter og snakker om alt fra himmel og jord, og til slutt sovner du stille inn.


Du våkner og merker at Justin ikke er på rommet. Du går inn på badet og tar på deg klær, sminker deg og pusser tennene. Du går ned og der står Justin på kjøkkenet og lager mat. "Heey cutie" sier Justin og smiler stort når han ser deg. "Hei" sier du tilbake og smiler tilbake til han. "Hva gjør du?" spør du og går bort til han. "Jeg lager frokost til oss. Bacon og egg" sier han og snur det ene egget. "Naam" sier du og slikker deg rundt munnen. "Og det sier du?" spør Justin og blunker til deg. "Ja" sier du og smiler til han. Etterhvert kommer Ryan og Chaz også og dere spiser opp frokost. "Justin, er det greit at Jessie kommer imorgen?" spør Ryan og ser spent på Justin. "Hvem er Jessie" spør du og ser på først Justin og å på Ryan. "Ryan's store kjærlighet" sier Justin og fniser. "Aaaw" sier du og ser på Ryan som sitter der og rødmer. "Ja, det er greit det" svarte Justin Ryan, og Ryan lyste opp. "Jeg skal ringe henne med en gang!" sier Ryan og springer opp på gjesterommet han sover på. "Så søtt" sier du og smiler. "Hva, deg?" sier Justin og smiler til deg. "Nei deg" sier du og kysser han på kinnet. "Åååh. Kan ikke alle dere slutte med sånt? Jeg føler meg utenfor. Jeg kommer til å dø alene" sier Chaz og ser trist på dere. "Selfølgelig kommer du ikke til å gjøre det. En dag finner du den rette jenten for deg" sier du og smiler til han. "Tusen takk *DN*" sier Chaz og kommer bort og gir deg en klem. "Hva skal vi gjøre i dag?" spør Justin og ser på deg. "Jeg vet ikke jeg. Men jeg må hjem snart, fordi mamma og pappa alltid skal være så overbeskyttende" sier du oppgitt. "Jeg gleder meg sykt til 18 årsdagen min. Ååå, det er ikke lenge til!" sier du glad i smiler stort. "Når er den? Jeg føler meg teit siden jeg ikke vet det. Men vi har jo ikke kjent hverandre så lenge da" sier Justin og ser på deg. "Ja, sant det! Ehm, det er 3 dager til" sier du og blir bare gladere og gladere ved tanken. Justin får plutselig et veldig sjokkerende ansiktsutrykk og løper ut av kjøkkenet.
 

Chaz går og spiller COD, så da er det bare du igjen. Du rydder kjøkkenet og tar oppvasken. Justin kommer tilbake igjen etter kanskje 20 minutt og smiler til deg. "Hva var det for n..." rakk du å si før Justin presset de perfekte leppene sine på dine. Du brydde deg ikke en minste ting om hva det var nå. For nå var alt perfekt. Dere står en stund og kliner på kjøkkenet før dere hører noen som kremterbak dere. Dere begge snur dere mot personen og dere begge får helt sjokk når dere ser hvem det er.


 

- Hvem tror du det er?

- Vil du ha mer?

- Hva vil du skal skje?

4 kommentarer Historie I 15.11.2012 10:03

Historie I, Del 7

Dere lager til alt godteriet før dere setter dere i stuen og bestemmer dere for å spille COD. Det er helt greit for deg. Plutselig drar Justin, Chaz og Ryan av seg t-skjortene og du ser rart på dem. Justin ser bort på deg og ler mens han sier: "Tradisjon".


Du hever begge øyenbrynene to ganger mot han og har blunker til deg. Du dreper dem alle på spillet og Chaz og Ryan ser forskrekket på deg. "Hvem er denne jenten?" sier Chaz. Justin som sitter ved siden av deg klemmer rundt deg og sier: "Verdens beste". "Awww" kommer fra både Ryan og Chaz og du rødmer. Dere bestemte dere for å sette på filmen. Du og Justin sitter i en sofa, og Chaz og Ryan sitter i andre. Du har det utrolig behagelig hvor du og Justin ligger i sofaen og du mellom bena hans med en popcorn og godteri skål i fanget. Justin holdt rundt deg og du følte deg utrolig trygg. På bare en uke hadde dere blitt bestevenner og du kunne ikke hatt det bedre. Dere har kommet ca. midt i filmen når dere hører plutselig at Chaz gråter. "Hva er det for noe?" spør du og ser bekymret på han. "Ingenting. Det er bare så utrolig trist at moren leste dagboken hennes" sier han og ser på deg. Dere tre andre begynner å le, og han fortsetter: "Syns dere det er morsomt? Tenk om moren min hadde lest min dagbok da?". Det ble plutselig helt stille før dere brøt ut i latter igjen. Stakkars Chaz som sitter der lei seg. Du reiser deg og går mot Chaz for å trøste han. "Neeeei" hører du bak deg. Du snur deg og der sitter Justin med furtelepper. Du smiler til han og fniser. Du setter deg ved siden av Chaz men han legger hodet sitt på brystet ditt mens du trøster han. Du ser bort på Justin og han har fortsatt furtelepper. Du blunker til han og smiler.

 

 

Når dere er ferdige med å se filmen bestemmer dere dere for å legge dere å sove. Chaz og Ryan har hvert sitt gjesterom, mens du ligger sammen med Justin på hans rom. Du går inn på badet hans og pusser tennene, skifter til en av de store t'skjortene hans og fjærner sminken. Bare de vanlige greiene. Du føler for å ta en dusj, men du gjør det heller imorgen. Når du går ut av badet hans ligger han oppå sengen i bare bokseren og løfter begge øyenbrynene sine. "Justiiiin" sier du og fniser mens du ser bort for å leke barnslig. "Jeg vet du liker det" sier Justin og blunker til deg. "Ok da" sier du og blunker tilbake, fniser og legger deg ned i sengen med hodet i fanget hans. Han bøyer seg ned og kysser deg sakte og lidenskapelig. Dere sitter og snakker om alt fra himmel og jord, og til slutt sovner du stille inn.


- Hva skal dere gjøre dagen etter?

- Vil du ha mer?

- Hva vil du skal skje videre?

- Vil dere at jeg skal ta med "gif", eller syns dere det er best med bilder?

 

Fint om dere kan kommentere "mer" eller noe, sånn at jeg ser om det er noen som leser historien min eller ikke ;)

3 kommentarer Historie I 14.11.2012 18:09

Historie I, Del 6

Du skal overnatte med Justin, og du gleder deg sykt mye.


Dere drar ut og setter dere i bilen til Justin. Der kjører til nermeste butikk. Du går inn og Justin går rett bak deg. Dere finner frem mye godt og går til der de selger filmer. "Skal vi se film?" spør Justin deg, og du nikker ivrig. "Hvilken da?" spør Justin og peker på filmhyllen. "Jeg vet ikke jeg....den kanskje" sier du og peker på en film kalt "LOL". "Miley har hovedrollen. Kult" sier Justin og smiler mens han legger DVD'en i handlevognen. "Kjenner du henne?" spør du han overrasket. "Ja, vi er venner" sier Justin og smiler til deg hvor du gaper. Du elsker Miley. Helt siden du var liten har hun vert et av forbildene dine. "Noe mer du vil ha?" spør Justin og du rister på hodet. "Jo, forresten" sier du og legger en tyggispakke ned i handlevognen. Justin betaler alt selv om du sier at du kan betale. Dere kjører hjem igjen til han med full guffe musikk i bilen. Både du og Justin synger fullt med. Det føles ut som om du har kjent han i en evighet, men du har bare kjent han i en uke. "Ahh, jeg elsker stemmen din, Justin" sier du og ser på han. "Tusen takk. Jeg elsker din" sier Justin og ser fort bort på deg med et smil før han må se frem på veien igjen. Du begynner å le. "Hva jeg mener det. Du eier" sier Justin med en seriøs stemme. "Ja, ikke sant" sier du sarkastisk og fortsetter og le. Du ser bort på Justin som rister på hodet mens han puster ut.


Dere kommer frem til han og går inn i huset. "OVERRASKELSE!" roper to fremmede gutter som står rett fremfor dere. "Ryan, Chaz! Hva gjør dere her?" roper Justin og går bort til dem og gir begge to en klem. "Vi ville overraske deg! Damn, hvem er hun?" sier Ryan og ser bort på deg med heisblikket. "Hun heter *DN*. Og *DN*, dette her er mine bestekompiser fra Canada" sier Justin og ser bort på Ryan og Chaz og deretter deg. "Hyggelig" sier du og tar hånden din frem for å håndhilse på først Chaz, og Chaz drar deg inn i en klem. "Jeg er en klemmer" sier Chaz og fniser. "Egentlig jeg også" sier du og fniser med. Du gir Ryan en klem også. Dere lager til alt godteriet før dere setter dere i stuen og bestemmer dere for å spille COD. Det er helt greit for deg. Plutselig drar Justin, Chaz og Ryan av seg t-skjortene og du ser rart på dem. Justin ser bort på deg og ler mens han sier: "Tradisjon". 

 

 


 

- Kanskje litt kjedelig del, men vil du har mer?

- Hva vil du skal skje?

- Liker du at det er med gif?

 

Det hadde vært fint om du kommenterte "mer" om du leser historien, sånn jeg vet hvor mange det er som leser den.
 

3 kommentarer Historie I 13.11.2012 21:29

Historie I, Del 5

EN UKE SENERE


"Hallo" roper du når du kommer til Justin's hus. "Heeei" roper Justin tilbake og smiler stort mens han klemmer deg. "Hva er det du gjør på?" spør du han og ser at han bare har på seg et håndkle på nedeparten og har en spillkonsoll i ene hånden. "Nei ingenting. Spiser litt frokostblanding mens jeg gjør det jeg bruker å gjøre når jeg er alene hjemme" sier Justin og latet som ingenting. "Og hva er det du bruker å gjøre?" spør du han og begynner å le litt. "Neiii, det trenger ikke du å vite" sier han og rødmer. Haha, du vet akkurat hva det er han mener. Du har sett et interview en gang der han sa at når han er alene hjemme i huset sitt, så bruker han å springe rundt naken og spise frokostblanding. Så søt. Dere setter dere ned i sofaen i den ene stuen hans og spiller COD. Av en eller annen grunn så elsker du det spillet. Og du er faktisk veldig god også! "Hvorfor må du være så god?" sier Justin og ser på deg etter at du nettopp har skutt han ned en del ganger. "Jeg er ikke god, det er bare du som er dårlig" sier du og begynner å le. Justin begynner og lage furtelepper og snur ryggen sin mot deg. "Jeg tilgir deg bare på en betingelse" sier Justin med en fake'a triste stemme. "Ååh. Hva er det da?" spør du og fniser. Du vet nok hvor han vil med dette. Han snur seg mot deg og tar fingeren sin og peker på leppene sine. Du smiler til han før du kryper langsomt mot han. Du har en litt stor topp på deg, så den henger litt ned sånn at Justin kan se bh'en din og kløfta di. Du ser han stirrer, og du kryper helt inn til han. Justin lager til leppene sine klar til et kyss. Du får så utrolig lyst til å tease han, så istedenfor å kysse han vender du hodet ditt mot det ene øret hans. Du hvisker sakte: "U wish", før du reiser deg fort opp og løper ut av stuen og opp en trapp. Du er ikke så godt kjent i huset hans ennå, så du er ikke sikker på hvor du er. Men du kjenner deg igjen, siden du har vært på rommet hans. Du går inn på et annet rom som sikkert er et gjesterom eller noe. Du gjemmer deg bak døren du gikk inn av, og du visste ikke at det var to dører på rommet. Du prøver å høre etter i huset om du kan høre han men det er helt stille. Du hører plutselig hvisking i øret ditt: "Gotcha" før du ble dyttet ned på sengen med Justin over deg. Han lente seg sakte mot deg før han holder på å miste håndkleet. Han må fikse på det så det ikke faller av, så han tar hendene sine ned til håndkleet. "Drøm videre, Bieber" sier du og holder på å le deg i hjel mens du springer ut av rommet. "Ååhh, *DN*" roper Justin etter deg. Du springer ned på kjøkkenet og tar deg et glass vann. Du setter deg opp på benken ved vasken. Du har en perfekt kropp, men det betyr ikke at du har den beste kondisen. "*DN*" sier Justin flørtende da han kommer rundt hjørnet på kjøkkenet. Du begynner å le. Han går mot deg og står mellom beinene dine. Han holder rundt deg og lener seg mot deg. Han setter de våte leppene sine på dine og beveger leppene sine i takt med dine. Sommerfulene i magen din sprekker og du får vondt i magen av forelskelse. 

 

(Bare at han har et håndkle i stedenfor jeans, og du har på deg en shorts)

 

Du skal overnatte med Justin, og du gleder deg sykt mye.


 

- Vil du ha mer?

- Liker du historien?

- Hva gjør dere på overnattingen?

 

Jeg vil gjerne at dere kommenterer "mer" om dere leser historien :)

2 kommentarer Historie I 12.11.2012 21:57

Historie I, Del 4

Plutselig kjenner du en hånd under vatnet ta deg på rumpen, og du snur deg. Justin gir deg det uskyldige smilet sitt og sier: "Sorry, men den var så tiltrekkende". Du fniser tilbake og Justin sier: "Hold pusten". "Okeey" sier du tilbake usikkert og Justin teller til tre før han drar deg under vann. 


Du lukker opp øynene under vann og ser Justin er stor i kinnene på grunn av han holder pusten han også. Haha, så søtt. Du smiler stort under vann og Justin slitemed å holde øynene oppe. Sikkert ikke noe stor fan av å være under vann. Hann kommer mot deg og tar den ene armen bak på ryggen din og drar deg mot han. Han tar den andre hånden på kinnet ditt opp tar hodet sitt helt nærme ditt, og plutselig kjenner du de deilige, perfekte og myke leppene hans oppå dine. Du kysser han tilbake. Dere holder leppene sammen i ca. 10 sekunder mens sommerfuglene strømmer i magen. Du kjenner at du må ha luft så du strømmer opp mot overflaten. "Wow" sier Justin og du er helt stum. "Det var perfekt" fortsetter han. "Det var ikke meningen altså, viss du ikke ville?" sier han og ser usikkert på deg. "Nei, nei, Justin. Det var det mest perfekte kysset jeg noen gang har vært med på" sier du og Justin smiler større enn du noen gang har sett han gjøre. "Mener du det?" spør Justin deg med et lite fnis etter. "Ja, selfølgelig gjør jeg det. Eller så hadde jeg ikke sagt det" sier du og smiler til han. "Åhh" sier han før han klemmer deg hardt. Du kjenner for andre gang en hånd på rumpen din. "Justiiiin" sier du og ler. "Sorryy" sier han og ler med. 

Du og Justin er ferdig og går ut av bygget. "Hva skal vi gjøre nå?" spør du Justin og smiler til han. Vanligvis hadde du syns dette hadde vært kleint, men med Justin så var liksom alt så annerledes. "Jeg vet ikke jeg. Vi kan godt dra hjem til huset mitt" sier Justin og smiler til deg. "Okey" smiler du tilbake før dere går mot bilen til Justin. Justin går på siden din og åpner døren til deg. "Tusen takk" sier du og smiler til han. Han smiler søtt tilbake. Han setter seg i på hans side og begynner å kjøre. Det er stille en stund før dere begge sier helt likt: "Såå". Dere begynner å le noe sykt og det var utrolig morsomt. "Ja, hva var det du skulle si?" spør Justin deg etter dere er ferdig med å le. "Nei, ingenting" sier du fordi du hadde helt glemt hva du skulle si. 

EN UKE SENERE


 

-Vil du ha mer?

-Hva vil du skal skje?

 

Det hadde vært veldig fint om du hadde kommentert "mer" eller noe, sånn jeg vet om det er noen jeg skriver denne historien til. Hadde vært litt kjedelig om jeg bare hadde skrevet til meg selv ;)

2 kommentarer Historie I 12.11.2012 14:49

Historie I, Del 3

Du går i dusjen på badet ditt og dusjer en god stund før du tar på deg klær og sminker deg. Du hører det plinger fra rommet ditt. Du går inn på rommet og et stort smil kommer på munnen din.


Justin har sendt deg en meldig hvor det står: "Hei:) Blir du med å finne på noe idag?:)". Du tenkte deg om, og du har ingen planer. "Selfølgelig:) Når og hva skal vi gjøre?" sender du tilbake og krøller håret ditt mens du venter på svar. "Jeg vet ikke jeg:) Dra til det innendørse badelandet?:) Vi kan møtes utenfor der om en og en halv time?" får du som svar. "Høres utrolig gøy ut:) Ja, ser deg snart;)" sender du som svar og smiler for deg selv. Det skal bli gøy å bli kjent med Justin som person og ikke bare som artist. Du ble jo godt kjent med han kvelden før da, men bedre kjent. ";)" får du tilbake. Du går inn i walk-in-skapet ditt og leter etter den perfekte pikinien. Du pakker alle tingene dine og går ned I gangen og tar på deg ugg'sene dine, canada goose jakken din og ugg's vottene dine. Når du kom til svømmehallen var det ingen som sto uten for, så han har sikkert ikke kommet. Du setter deg ned på en benk utenfor og setter på "All I Want Is You" på mobilen gjennom øreklokkene dine. Du lukker øynene igjen og sitter noen minutter og hører på den. Plutselig kjenner du to sterke armer rundt deg bakfra og du begynner automatisk og fnise. Justin smiler stort og sier: "Heei". "Hei" sier du og reiser deg opp. "Skal vi gå inn?" spør Justin deg og smiler mens han peker mot inngangsdøren. "Ja" smiler du tilbake og dere går inn. "Ser deg snart" sier Justin og smiler før du går inn jentegarderoben og han inn i guttegarderoben. Du skifter til bikini og går inn i dusjen. Når du tenker deg om er det ingen andre enn deg i garderoben og heller ikke noen skap som var låst.

 

(Bare at det ikke er mennesker der, bortsett fra en eller flere badevakter da)


Når du er ferdig går du inn i selve hallen og du hører plutselig bak deg: "Daaaamn". Du snur deg og ser Justin tar heisblikket på deg. (Heisblikk er når man ser fra toppen på en person, til føttene og opp igjen). "Wow" sier du  og stirrer på magen til Justin. Etter den pinlige stillheten som varte i ca. ti sekunder sier du: "Ehm...*host-host*...hvorfor er det ingen her? Rart" sier du og ser ut i hallen. "Ja, veldig rart" sier Justin og smilte og klør seg i bakhodet. "Du har vel ikke...." sier du og ser på han. "Jeg ville ikke at det skulle være så mange folk her, så jeg gjorde kanskje det ja..." sier Justin og smiler uskyldig til deg. "hahah, jaja" sier du før du hopper ned i bassenget og begynner å svømme litt bortover. Justin hopper etter deg og svømmer rett bak deg. Plutselig kjenner du en hånd under vatnet ta deg på rumpen, og du snur deg. Justin gir deg det uskyldige smilet sitt og sier: "Sorry, men den var så tiltrekkende". Du fniser tilbake og Justin sier: "Hold pusten". "Okeey" sier du tilbake usikkert og Justin teller til tre før han drar deg under vann. 


 

- Vil du ha mer?

- Hva synes du?

- Hvorfor tok Justin deg under vann?

Hadde vært fint om dere som leser historien kommenterer "mer" :)

2 kommentarer Historie I 11.11.2012 19:50

Historie I, Del 2

"Dette suger" sa du lavt for deg selv og legger deg ned på benken. Du setter i øreklokkene og setter på "Mistletoe" av Justin som du søren meg nettopp har møtt! Du fikk skikkelig julestemning og ble veldig søvnig. Du falt i dype drømmer, og plutselig kjente du noen som prikket på armen din.


Justin står forann deg, og deg var trolig nok han som akkurat hadde prikket på armen din. "Hei" sier du og spretter opp av benken som om ingen ting akkurat hadde skjedd. "Hei" sier Justin tilbake og smier skjeft. "Sorry for det isted" sier Justin og ser deg rett inn i øynene. Damn, for noen fine øyner han har! "Nei, ikke tenk på det. Det går bra. Alle har det sånn. Altså, ja" sier du og smiler til han. "Ja? Jeg trodde jeg var alene" sier Justin og virket litt overrasket. Justin hinter til at dere skal sette dere ned, så du setter deg ned på benken igjen med Justin etter deg. "Vil du snakke om det?" spør du og Justin får et trist ansiktsutrykk igjen. "Ja. Altså...jeg føler at ingen liker meg for den jeg er, men bare berømmelsen min. At ingen bryr seg om mitt indre og meg personlig, men pengene mine. Bortsett fra de nermeste da som har likt meg siden før jeg ble kjent da" sier Justin og ser ned på hendene sine som har fikler med. Plutselig begynner justin og gråte og du omfavner han med en god og varm klem. "Everything gonna be alright" hviskesynger du til Justin. Justin snur hodet sitt mot deg og klemmer rundt deg også. Etter en liten stund tørker han tårene. "Nå ble det alt for mye om meg, kan ikke du vær så snill fortelle meg litt om deg?" sier Justin og smiler. "Jeg er så kjedelig" sier du og fniser. "Jeg synes du er søt jeg" sier Justin og smiler til deg. "Nei, det syns du ikke" sa du og rødmet. "Jo. Fortell" sier Justin og dulter deg i armen. "Okey, ehm...det er ikke mye å fortelle om meg. Jeg er 18 år, kommer fra California, går siste året på videregående, er enebarn på grunn av lillebroren min døde for noen måneder siden, dumpet kjæresten min for noen timer siden på grunn av han var utro med bestevenninnen min, og jeg har ingen venner" sier du og begynner å gråte, og nå var det han som holdt rundt deg og trøstet deg. "Du har meg" sier Justin og du får ut: "Tusen takk, Justin. Du vet ikke hvor mye dette betyr for meg". 

(Bare det er litt mørkere)

Dere snakker i en time før du sier til Justin: "Jeg tror jeg må hjem nå. Må spise middag". "Ååh, okey. Men kan jeg få nummeret ditt?" spør Justin deg smilende. "Selfølgelig. Få mobilen din da" sier du og tar imot mobilen som Justin gir til deg. Du skriver inn nummeret og navnet ditt og lagrer det. "Igjen, tusen takk. Du aner ikke hvor mye denne samtalen her betyr for meg" sier du og ser på Justin. "Samme her" sier Justin og tar de sterke armene sine rundt deg og klemmer deg hardt og godt. Du klemmer tilbake. Det var så utrolig godt å være i de trygge armene hans. "Hade, snakkes" sier du etter dere slapp klemmen. "Jepp" sier Justin og smiler til deg. Du smiler tilbake før du snur deg og går hjem igjen. Dette må ha vært den sykeste kvelden du noen gang har hatt. 

"Jeg er hjemme!" roper du når du kommer inn døren og tar av deg skoene. "Gudsjelov. Hvor har du vært? Hvem har du vært med?" spør moren din etter hun hadde løpt ut i gangen for å møte deg. "Slapp av. Jeg har gått en tur i parken. Og jeg møtte Justin Bieber!" sier du og smiler stort til moren din. "Haha, særlig" sier moren din før hun går inn på kjøkkenet. Åååh. Hvorfor må hun være så overbeskyttenede. Bare fordi hun mistet et barn, betyr ikke at hun kommer til å miste deg. Og hvorfor tror hun ikke på deg det med Justin? Jaja, du vet det jo selv da, og det er det viktigste.

Du våkner og er utrolig trøtt. For å våkne litt går du inn på mobilen din og inn på twitter. Du går inn på mentions og ser at Justin følger deg. Du begynner å hoppe i sengen. "wiiii" sier du svakt for deg selv. Du går inn på tweetene til Justin og på den siste tweeten står det: "Just had some of the best nights in a long time". Du ble enda mer oppspilt og du begynte å hoppe i sengen igjen. Du går i dusjen på badet ditt og dusjer en god stund før du tar på deg klær og sminker deg. Du hårer det plinger fra rommet ditt. Du går inn på rommet og et stort smil kommer på munnen din.


 

Hva synes du om historien?

Hva vil du skal skje? 

 

 

Jeg vil gjerne at dere kommenterer "mer" eller noe sånt, for da vet jeg om det er noen i det hele tatt som leser historien. Jeg gidder liksom ikke å bruke timesvis på skriving om jeg bare skriver for meg selv.

Én kommentar Historie I 10.11.2012 20:43

Historie I, Del I

Du går bortover den kalde vegen på vei hjem igjen etter du har vert hos eksen din som nettopp har dumpet deg foran den største bitchen på skolen. Det snør såvidt ute og det er utrolig fint. Du drar hetten på Canada Goose jakken din tettere inn til det brune, lange og krøllete håret ditt som henger fredelig ned fra hodet. Du går innom Starbucks og kjøper deg en frappuccino før du går videre til en park hvor det er noen få folk. Du setter deg ned og tenker over om det egentlig er verdt å være lei deg ovenfor ditt og Andrew's forhold. Han er jo bare en stor drittsekk! Du sitt og nyter frappuccinoen din da du plutselig hører at det nesten ikke er noe nder lenger, men en person som går forbi bak deg. Du snur deg og får et stort sjokk. "Hey! Er ikke du Justin Bieber?" roper du etter han utrolig glad. Han ser lei seg mot deg og ser frem igjen og etter det ned. Han fortsetter å gå og du går fort etter han. "Kan jeg få ta et bilde med deg?" spurte du glad etter han.

(Se for deg bare han, lei seg, i en park mens det snør)


"Hvorfor det? Fordi jeg er verdenskjent og jeg kan liksom få alt jeg vil. Fordi du vil gå til vennene dine og skryte over at du har tatt et bilde med en kjendis? Ja, tenkte meg det" sa han og snudde seg tilbake og fortsatte å gå. Han ser utrolig såret ut, og det ser ut som han har grått. "Sorry da!" sa du lavt etter han og setter deg skuffet ned på benken igjen. Du har så utrolig lyst til å ringe bestevenninnen din, men det kunne du ikke siden hun nettopp hadde hjulpet Andrew med å være utro. "Dette suger" sa du lavt for deg selv og legger deg ned på benken. Du setter i øreklokkene og setter på "Mistletoe" av Justin som du søren meg nettopp har møtt! Du fikk skikkelig julestemning og ble veldig søvnig. Du falt i dype drømmer, og plutselig kjente du noen som prikket på armen din. 


- Hva synes du om den første delen?

- Vil du jeg skal fortsette på denne historien?

 

2 kommentarer Historie I 08.11.2012 22:12

Hva som skjer videre

Hei! Jeg har tenkt litt. Og jeg føler at jeg er VELDIG dårlig til å oppdatere. Det føler kanskje dere også? Men jeg føler at historien min ikke kommer til å bli så bra, for jeg har ingen planer for den videre. Men jeg tror kanskje jeg vil starte på en ny historie. Jeg har tenkt veldig, veldig lenge på det og tror det er best sånn. Har allerede planlagt hva jeg skal skrive, og hva den skal handle om.

 

- Hva synes du om det? 

Ingen kommentarer Blogg 08.11.2012 21:42
Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.
Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits