button

Historie I, Del 56

Dere kommer opp til stuen hvor alle de andre sitter og snakker og du prøver å sette Jaxon forsiktig ned før han sier: "Au" utrolig høyt og alle ser på deg. "Hva er det du gjør?" spør Erin forskrekket og ser surt på deg.


"Jeg..? Ehh, ingen ting" sier du usikkert og peker på deg selv. "Jeg bare tullet med deg" sier Erin og smiler til deg. "Åja" sier du og smiler og later som ingen ting. Du trodde bokstavelig talt på henne, siden du ikke vet hvordan hun er til vanlig. "Går det bra, Jaxon? Hva er det som har hendt?" spør Erin og løfter han opp. "Jeg falt i lekeslottet" sier Jaxon med en sårbar og trist stemme. Stakkars gutt. Han setter seg ned på fanget hennes og lener seg inn til kroppen hennes. "Er det noe dere vil finne på idag?" spør Pattie mot dere alle. "Jeg kommer ikke på noe" sier du og ser på de andre. "Ikke jeg heller" sier Jessie og smiler skjevt. "Jeg vet hva vi kan finne på! Vi kan ut og leke i snøen!" sier Jazzy glad og smiler forhåpningsfullt mot dere andre. "Ja, det kan vi!" sier Justin og reiser seg opp. Dere tar alle på dere skikkelig uteklær som både er vanntette og vindtette. Dere finner på mye rart og til slutt lager dere en snømann. Du skulle akkurat til å sette på den ene 'armen' på snømannen da Justin plutselig snublet og gjorde sånn dere begge falt. Justin landet opp på deg, men ikke så tungt. Han hadde sikkert forberedt seg med å holde vekten sin oppe litt. Hodet han er noen cm. over ditt og han smiler stort. Dere ser hverandre dypt inn i øynene og du kjenner plutselig de våte leppene hans presse seg forsiktig opp på dine. Det er så utrolig romantisk, men dere blir fort avbrutt av Jazzy som sier: "Æsj". Hahah, så søt.

(Den ser sånn ut)

Du begynner å fryse og det ser skikkelig ut som om de andre også gjør det. "Er du kald?" spør du Jazmyn og holder rundt henne mens du stryker hendene dine opp og ned armen hennes. "Ja, veldig. Kan vi gå inn?" spør hun utrolig søtt og smiler til deg. "Selvfølgelig" sier du og smiler tilbake til henne. Det er bare du, Jazzy, Jessie, Justin og Jaxon som er ute. Ryan og Chaz er sikkert inne og spiller COD eller noe sånt. Dere går våte inn gangen og tar av dere alle klærne deres. "Vil dere ha varm kakao eller noe?" roper Pattie til dere og dere svarer alle et høflig 'ja'. Åhh, så deilig det skal bli! Dere setter dere ned med en koslig barne-julefilm og koser dere med varm kakao og sjokolade. Du elsker rom-julen, og det er utrolig koseligt å feire den sammen med Justin og familien hans!

 

NYTTÅRSAFTEN


 

 

Håper dere syns det er greit jeg skipper til nyttårsaften, men jeg lover at det er ikke noe spennende å lese masse deler fra rom-julen!

3 kommentarer Historie I 03.01.2013 21:31

Historie I, Del 55

 

Pattie har sendt deg melding om at de har startet tilbake igjen fra flyplassen, så det er ca tre kvarter eller noe til de kommer hjem til Justin´s hus. De står veldig tregt opp men de kommer akkurat opp av sengen da du hører noen komme inn døren.


Du holder på å smelte når du ser Jazzy og Jaxon gå mot deg og Jessie. De springer plutselig mot dere og hopper opp. Dere begynner å le alle sammen. De holder lenge og slipper når Justin plutselig kommer inn og roper: "JAX OG JAZZY!!" utrolig høyt. De springer mot han og hopper opp på han også. De klemmer han veldig lenge før de slipper. Du hilser på Jeremy og Erin. "Ser ut som om de liker deg" ler Jeremy når Jazzy ikke vil slippe hånden din. Hun holder den godt fast. De er så utrolig mye søtere i virkeligheten enn på bilder. Du hadde virkelig likt å hatt de som småsøsken. Justin gir Jeremy og Erin en klem og sier hei til de. Alle sier sier hei ogsånn til alle og dere setter dere ned i stuen med litt kaffe og sånn. Justin finner frem godteri til Jazzy og Jaxon. Etter en stund så vil Jazzy og Jaxon finne på noe med deg og Jessie, så de drar dere ned til kjelleren i huset til Justin. Ved siden av kinosalen/kinorommet ligger det et utrolig kult 'lekerom' med utrolig mye gøy ting i, bare for Jazzy og Jaxon.

Jazzy og Jaxon går inni og maser på at du og Jessie også skal. Dere får helt latterkrampe. Det er jo så vidt plass til dere der inne, haha. "Kan vi leke sisten?" spør Jaxon og hopper opp og ned. "Selvfølgelig" svarer du og smiler til han. Du skal prøve å ta Jaxon, mens Jessie skal prøve å ta Jazzy. Du kryper etter Jaxon siden du er for høy, og du kryper fort etter han. Han springer utrolig søtt fra deg inni lekeapparatet. Han faller plutselig ned den røde sklien og begynner å gråte. "Jaxongår det bra?" spør du etter du har gått ned og hjelpt han opp. Jessie og Jazzy kommer bort og spør de også. "Jada. Det er bare litt vondt i foten. Jeg tror ikke jeg greier å stå på den" sier han. Du tørker bort en tåre som har komt ned fra øyet hans. "Stakkars deg. Det kommer til å gå bra" sier du og trøster han. "Jeg vil opp igjen" sier Jaxon og ser på deg. "Ok. Skal jeg bære deg opp da?" spør du og ser tilbake på han. Han nikker som svar. Du løfter han opp og dere går alle sammen opp igjen. Dere kommer opp til stuen hvor alle de andre sitter og snakker og du prøver å sette Jaxon forsiktig ned før han sier: "Au" utrolig høyt og alle ser på deg. "Hva er det du gjør?" spør Erin forskrekket og ser surt på deg.


 

IMORGEN OG RESTEN BLIR DET SKIKKELIG BLOGGING IGJEN!

3 kommentarer Historie I 02.01.2013 22:37
Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.
Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 101, Oslo

hits