button

Beklager

Hei! Kom akkurat hjem fra sykehuset etter en operasjon på noen timer! Kommer nok ikke en del idag, men jeg tror jeg er istand til å skrive en imorgen:) Skal ikke på skulen denne uken mest sannsynlig, så har nok med tid;) Svarene på spørsmålsrunden kommer imorgen!

Jeg beklager veldig! Blir nesten litt lei meg når jeg skuffer dere:/ Vet jeg har vert litt sløv i det siste...

Men dere kan fortsatt stille spørsmål! :) Dere finner innlegget i 'blogg' kategorien!

Bilde tok jeg fra instagramen min. Jeg har ikke noen bilder på denne iPad mini'en fordi jeg fikk den for ca. 2 timer siden :) Der hørtes det ut som om jeg hadde flere iPad'er, men jeg har bare en ;)

Men der er i hvert fall meg på sykehuset idag! :) Jeg fikk lov til å dra hjem, så jeg er hjemme nå :)

4 kommentarer Blogg 17.12.2012 20:35

0 internett + overraskelse

Hei! Idag funker ikke internettet vårt! Jeg kom hjem fra skolen og skulle til å skrive en del, men så funket det ikke. Det har heller ikke bli fikset, og vi vet ikke når det blir fikset. Jeg vet ikke om det kommer historiedel idag pga. av det, men da kommer det i så fall to i morgen, fordi da skal jeg til bestemoren min og da kan jeg skrive :) Jeg beklager så utrolig mye, og jeg skulle ønske det ikke hadde skjedd!

Akkurat nå bruker jeg mobilt nettverk på mobilen!

Jeg har forresten en overraskelse! Jeg skal ha en konkurranse! Mer info kommer senere :)

Én kommentar Blogg 13.12.2012 20:37

Hva som skjer videre

Hei! Jeg har tenkt litt. Og jeg føler at jeg er VELDIG dårlig til å oppdatere. Det føler kanskje dere også? Men jeg føler at historien min ikke kommer til å bli så bra, for jeg har ingen planer for den videre. Men jeg tror kanskje jeg vil starte på en ny historie. Jeg har tenkt veldig, veldig lenge på det og tror det er best sånn. Har allerede planlagt hva jeg skal skrive, og hva den skal handle om.

 

- Hva synes du om det? 

Ingen kommentarer Blogg 08.11.2012 21:42
Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.
Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits