button

Historie I, Del 56

Dere kommer opp til stuen hvor alle de andre sitter og snakker og du prøver å sette Jaxon forsiktig ned før han sier: "Au" utrolig høyt og alle ser på deg. "Hva er det du gjør?" spør Erin forskrekket og ser surt på deg.


"Jeg..? Ehh, ingen ting" sier du usikkert og peker på deg selv. "Jeg bare tullet med deg" sier Erin og smiler til deg. "Åja" sier du og smiler og later som ingen ting. Du trodde bokstavelig talt på henne, siden du ikke vet hvordan hun er til vanlig. "Går det bra, Jaxon? Hva er det som har hendt?" spør Erin og løfter han opp. "Jeg falt i lekeslottet" sier Jaxon med en sårbar og trist stemme. Stakkars gutt. Han setter seg ned på fanget hennes og lener seg inn til kroppen hennes. "Er det noe dere vil finne på idag?" spør Pattie mot dere alle. "Jeg kommer ikke på noe" sier du og ser på de andre. "Ikke jeg heller" sier Jessie og smiler skjevt. "Jeg vet hva vi kan finne på! Vi kan ut og leke i snøen!" sier Jazzy glad og smiler forhåpningsfullt mot dere andre. "Ja, det kan vi!" sier Justin og reiser seg opp. Dere tar alle på dere skikkelig uteklær som både er vanntette og vindtette. Dere finner på mye rart og til slutt lager dere en snømann. Du skulle akkurat til å sette på den ene 'armen' på snømannen da Justin plutselig snublet og gjorde sånn dere begge falt. Justin landet opp på deg, men ikke så tungt. Han hadde sikkert forberedt seg med å holde vekten sin oppe litt. Hodet han er noen cm. over ditt og han smiler stort. Dere ser hverandre dypt inn i øynene og du kjenner plutselig de våte leppene hans presse seg forsiktig opp på dine. Det er så utrolig romantisk, men dere blir fort avbrutt av Jazzy som sier: "Æsj". Hahah, så søt.

(Den ser sånn ut)

Du begynner å fryse og det ser skikkelig ut som om de andre også gjør det. "Er du kald?" spør du Jazmyn og holder rundt henne mens du stryker hendene dine opp og ned armen hennes. "Ja, veldig. Kan vi gå inn?" spør hun utrolig søtt og smiler til deg. "Selvfølgelig" sier du og smiler tilbake til henne. Det er bare du, Jazzy, Jessie, Justin og Jaxon som er ute. Ryan og Chaz er sikkert inne og spiller COD eller noe sånt. Dere går våte inn gangen og tar av dere alle klærne deres. "Vil dere ha varm kakao eller noe?" roper Pattie til dere og dere svarer alle et høflig 'ja'. Åhh, så deilig det skal bli! Dere setter dere ned med en koslig barne-julefilm og koser dere med varm kakao og sjokolade. Du elsker rom-julen, og det er utrolig koseligt å feire den sammen med Justin og familien hans!

 

NYTTÅRSAFTEN


 

 

Håper dere syns det er greit jeg skipper til nyttårsaften, men jeg lover at det er ikke noe spennende å lese masse deler fra rom-julen!

3 kommentarer Historie I 03.01.2013 21:31
meeeeeeer! :)<3

Tanja
04.01.2013 17:34

meeeer!!! <333

malin
05.01.2013 13:32

Meeeeer!

Skjer med at du er så AFK da?

Fettnoob ass<3

R
18.01.2013 13:48

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 101, Oslo

hits