button

Historie I, Del 54

Pattie sitter der og smiler og tar frem en konvolutt(?). "*DN*, denne er til deg" sier hun og smiler til deg. Du reiser deg opp og henter den før du setter deg ned i den ene sofaen igjen. Du setter deg ned ved siden av Justin. "Fra deg!" sier du glad og ser på han smilende. Han får et stort smil rundt munnen og fniser mens han ser ned. Du åpner den og du får helt sjokk. 


"Justin, jeg kan ikke ta i mot dette!" sier du etter en stund hvor du har sittet og gapet. "Jo. Du må" sier Justin overbevisende og smiler til deg. "WIIIII" sier du og nærmest hopper opp på han og gir han en stor bamseklem. Du slipper klemmen og kysser han lenge på munnen. Du kunne ikke blitt mere glad. Du har fått et gavekort som kan brukest over alt i verden(haha, vet det ikke fins, men uansett. Vi later som). Og det er søren meg på 10.000$. Som tilsvarer ca. 57.000 norske kroner. Det er helt sykt. Du føler du er litt slem som ´tar´så mye peng av han, men han insisterte, haha. Du klarer ikke å la være så du legger deg inntil han og klemmer han. Hodet ditt er mellom sofaen og hodet hans. Du har gravd ned hodet ditt i nakken. Bare for å terge han kysser du svakt. Han bøyer hodet sitt sånn at det presser opp på ditt som et tegn på at du skal slutte, haha. Du begynner å le, men ikke bare på grunn av det. Men det er så sykt. Du er så utrolig takknemlig for gavene du fikk og utrolig glad for at de du gav til likte gavene sine. 

 

Det er allerede blitt 2. juledag og Justin skal få besøk av Jeremy, Jazzy og Jaxon. Erin skal også bli med, for det er litt dumt om hun skal være hjemme alene.(For dere som ikke har fått med det, så har nesten alt vært i Justin sitt hus. Og Erin er moren til Jazzy og Jaxon). De kommer såpass tidlig så dere lager til frokost til alle sammen. Pattie er allerede dratt for å hente de, og du og Jessie lager til frokosten. Guttene ligger fortsatt og sløver i sengen. Du er utrolig spent, for du har jo aldri møtt dem før. Du lurer på om Jazzy og Jaxon godkjenner deg, haha. Du synes det er utrolig viktig at familien skal like deg så du får bare håpe på det beste. Du går opp trappen for å vekke Justin, Ryan og Chaz. Pattie har sendt deg melding om at de har startet tilbake igjen fra flyplassen, så det er ca tre kvarter eller noe til de kommer hjem til Justin´s hus. De står veldig tregt opp men de kommer akkurat opp av sengen da du hører noen komme inn døren.

 

 


 

 

- HAHAHA, ble ikke bilde. Jeg låner mac´en til kusinen min og jeg har virkelig ikke peiling på hvordan man setter inn bilde.

 

Og sorry for lite deler de siste dagene, men dere får en ekstra i dag da;)

5 kommentarer Historie I 31.12.2012 23:47
Meer!!

-Elsker historien! Er blitt avhengig :D

Malin
01.01.2013 00:39

Meeeeeeer


01.01.2013 11:32

så utrolig bra historier! meeer :D

Tanja
01.01.2013 17:26

Haha, søtt at du ikke får til mac'en;*

Meeeeer!!<3

R
02.01.2013 00:19

Meer!

melek
02.01.2013 17:44

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 101, Oslo

hits