button

Historie I, Del 53

Dere starter å spise og snakker om mye rart. "Hva var det dere gjor på igår da, siden dere var så lenge oppe?" spør Pattie og ser på Justin og så på deg. Chaz, Ryan og Jessie begynner å fnise. Pattie ser bort på de og så på dere.


"Ehh. Nei, ikke noe spesielt. Vi bare..." sier Justin før du avbryter han med: "så på film og koste oss". "Åja, så koselig" sier Pattie og ser på dere med et smil. "Ja, veldig" sier Justin og smiler til deg. Du ser bort på Jessie som et spørsmålstegn. Hørte de dere i går? Du kjenner du begynte å rødme, så du prøvde å konsentrere deg om noen annet.  Etter frokosten skal dere åpne pakker! "Jeg lurer på hva jeg får av foreldrene mine" sier Jessie og smiler fra øre til øre. "Jeg også" sier du og er like glad. "Jeg har ikke ønsket meg noe spesielt, så jeg lurer på hva de har kjøpt. Jeg håper at de liker gaven jeg gav de" fortsetter du. "Og jeg håper dere liker hva dere får av meg" fortsetter du igjen og smiler til de andre. "Samme her" sier Pattie og smiler til dere. "Jeg har kjøpt gaver til dere alle" fortsetter hun. "Det var ikke nødvendig" sier du og Jessie i kor, mens Ryan og Chaz rister på hodene sine. De syns tydligvis heller ikke at det var nødvendig. "Jo, selfølgelig! Dere er jo på en måte som stebarna mine" ler Pattie. Dere andre fniser. Frokosten er utrolig god, med de beste påleggene du kan tenke deg! Du håper de andre liker det de får av deg! Dere spiser ferdig før dere går inn i stuen og setter dere ned. Treet står der utrolig fint, med utrolig mange pakker under det. "Jeg håper dere blir glad for gavene dere får av meg" smiler Justin lurt og ser på dere. "Det blir vi sikkert" sier du og kysser han på kinnet. Pattie setter seg ned ved treet og leser på pakkene og gir dem til de de er til.

(HERREGUD FOR ET STORT BILDE, haha)

 (Jeg gidder ikke å si alle gavene som ´du´ får) Dere pakker opp alle gavene deres og det er noen få igjen som er til hverandre. Justin får pakken fra deg og han smiler fra øre til øre mens han pakker den opp. Han ser på deg med jevne mellomrom. Han pakker den opp og får store øyne. "*DN* TULLER DU? Det er jo den jeg har ønsket meg lenge!" sier han og ser på deg med glade øyne. Han kommer mot deg og kysser deg på munnen før han klemmer rundt deg. "Så bra at du likte den" sier du og smiler til han. "Jeg elsker den" sier Justin og ser på den igjen. Det er en Ralph Lauren klokke. Den du kjøpte da du og Jessie var på kjøpesenteret og du dunket hodet ditt inn i Pheobe sitt hode. Pattie sitter der og smiler og tar frem en konvolutt(?). "*DN*, denne er til deg" sier hun og smiler til deg. Du reiser deg opp og henter den før du setter deg ned i den ene sofaen igjen. Du setter deg ned ved siden av Justin. "Fra deg!" sier du glad og ser på han smilende. Han får et stort smil rundt munnen og fniser mens han ser ned. Du åpner den og du får helt sjokk.

Ingen kommentarer Historie I 31.12.2012 23:19
Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits