button

MARATON - Historie I, Del 51

Du vasker ferdig hele kroppen din og går ut av dusjen. Du tar håndkleet rundt kroppen din og tørker deg, før du skal til å ta det rundt håret. Du står helt splitter naken, og det kommer noen brasende inn døren. Og det er ikke Justin.


"Sorry! Jeg trodde det ikke var noen her siden det ikke var låst! Men det er bare meg" sier Jessie og går ut døren mens du ler. Du kvapp noe sykt, men du er glad for at det ikke var Ryan, Chaz eller Pattie!Du fortsetter å gjøre deg ferdig og tar på deg pyjamasen. Du setter håret opp og tar på deg maskara og ikke noe mere. Når du er ferdig på badet går du inn på rommet til Justin igjen. Han ligger fortsatt og sover så du går mot han for å vekke han. Du kysser han på munnen, men har våkner ikke. Men han kysset tilbake, haha. "Justin?" sier du lavt og setter deg oppå han. Han våkner fortsatt ikke. "Justin?" sier du en gang til og fniser for deg selv. Han våkner fortsatt ikke. Du prøver å bevege deg mens du ligger oppå han, og han begynner å smile stort. "Justin, kom igjen. Jeg vet du er våken" sier du alvorlig.

 

Han åpner det ene øyet sitt og fniser. Han tar hendene sine fort opp av dynen, tar de rundt deg og legger deg ned ved siden av han og han ruller seg opp på deg. "Woah. God morgen" sier du og ler. Han kysser deg i pannen, så på kinnet og deretter på munnen. Dere ligger og kysser og fniser helt til du kommer på at de andre er sikkert nede og venter på dere. "Justin, vi må gå ned nå. Jeg tror de andre venter på oss" sier du og reiser deg opp. "Nei, må vi?" spør Justin og gnir seg under dynen igjen. "Ja" sier du og ser morsomt på han. Han er ikke akkurat en morgen-person. Du setter deg ned i sofaen på rommet hans og venter mens han kler på seg klærne sine. Di sitter og leser i en bok du har holdt på med ganske så lenge med. Du sitter med ryggen i mot han, siden det er mest behagelig å sitte på den siden. Egentlig så elsker du å lese bøker, men du føler at du aldri har tid til å lese. Det er ikke alle slags mulige bøker du liker å lese da, men bare de som har en spennende handling og at den har personer eller karakterer som du liker. Du skal akkurat til å spør om Justin snart er ferdig når du plutselig hører et dunk bak deg og du snur deg. Det stikker i magen din og du spurter mot Justin som ligger på gulvet med øynene lukket.


 

- Kommenter for neste del!

Én kommentar Historie I 28.12.2012 19:19
omg meeeeer!!

Tanja
28.12.2012 22:03

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits