button

Historie I, Del 50

Når han er ferdig å synge kysser han deg fort på munnen mens han har tannkosten sin inn i munnen. Du begynner å le, og han smiler stort. Dere går inn på rommet hans og du tar av deg pyjamasen siden det er så varmt i rommet. Du ser bort på Justin og han smiler stort igjen og løfter øyenbrynene sine to ganger. Han begynner å synge: "HEEEY, SEXY LADYY....op op op op, oppan *DN* style". Du begynner å le noe sykt.


Han begynner plutselig å synge Gangnam Style mens hans danser. Du har aldri ledd så mye før. Du ligger i sengen med total latterkrampe, og Justin stopper etter en stund. Han er veldig andpusten, og går mot sengen mot deg. "Det der skulle alle belieberene likt å sett" sier du og ler enda mer. "Haha. Er jeg ikke god?" spør Justin like andpusten og smiler til deg. "Joda" sier du og ler. "Jeg er ikke trøtt" sier du og ser opp i taket mens dere liger i sengen hans. "Ikke jeg heller" sier Justin tilbake. Du ser på han og smiler, mens han smiler tilbake. "Hva skal vi gjøre?" spør du og legger deg til på siden mot han. Han svarer ikke, men lener seg mot deg og kysser deg hardt på leppene dine. Han tar hendene sine bak ryggen din og trekker deg helt inntill seg. Dere starter fort å kline. Er det nå det skjer? Flere ganger før har Chaz eller noen andre avbrytt dere, men nå ligger de andre og sover. Dere begynner sakte å kle av hverandre. Du legger deg sakte og forsiktig oppå han og dere fortsetter å kline. Du kjenner du er virkelig klar for det. Det er ikke første gangen, men det er første gangen med Justin. Samme med han. 

....Du våkner og er utrolig sløv. Du kjenner at du er helt naken og ser til siden av deg. Der ligger Justin helt naken uten dyne. Du tar dynen fort over han og fniser for deg selv. Du kjenner at du er sliten i kroppen etter i går kveld/natt. Dere måtte jo ha holdt på i flere timer minst. Du smiler for deg selv i det du finner noe å ha på deg. Du gidder ikke å ha på deg vanlige klær, så du bare tar opp en pyjamas med julemotiver på. Den er så utrolig deilig. Du går til badet og lukker sakte og stilt igjen døren for å ikke vekke Justin. Du ser på deg selv i speilet og smiler. I natt var helt fantastisk! Håper at ingen hørte dere. Det hadde vert så utrolig flaut! Du går fort bort til dusjen siden du synes det er litt kaldt. Det er jo midt på vinteren, og dere har ikke skrudd på varmen oppe. Du går inn og stiller deg rett under dusjhodet. Du vrir på en av 'knappene' på dusjen. Vannstrålene renner fort ned og lander stille på hodet ditt. Det renne sakte ned kroppen din. Du skrur opp varmen og tar opp shampoo'en. Du presser ut litt og smører det ut i hendene dine. Du løfter hendene din opp mot hodet og smører det inn i håret, og masserer det i hodebunnen. Du får frysninger i hele kroppen. Du skyller ut og tar i balsam. Du masserer det inn i håret og skyller det derretter ut igjen. Du vasker ferdig hele kroppen din og går ut av dusjen. Du tar håndkleet rundt kroppen din og tørker deg, før du skal til å ta det rundt håret. Du står helt splitter naken, og det kommer noen brasende inn døren. Og det er ikke Justin.


 

Hahah, hvem tror du det er?

 

Jeg vil ikke skrive sånn veldig perverst siden de eldre brødrene mine (16 og 18 år) driver å går inn på bloggen og leser osv...

Men om du liker perverse deler så bruker (loveyourlifedonthateit.blogg.no) å skrive mange perverse historier tror jeg, sååå ja :)

2 kommentarer Historie I 27.12.2012 22:29
kanskje det er chaz, haha! meeeer :D

Tanja
28.12.2012 13:15

meer

Victoria
28.12.2012 18:20

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits