button

Historie I, Del 48

Idet du skal til å ta din andre bit av maten du har på tallerkenen, kjenner du en fot forsiktig stryker seg på din. Du ser opp og du møter blikket til Justin. Han smiler flørtende og blunker forsiktig til deg sånn at ingen skal se. Du ser på han med et strengt, men komisk blikk. Han tar bort foten sin. Etter kanskje et minutt, ser du opp på Justin igjen. Han smiler flørtende til deg, men du kjenner ingen fot. Carin ser plutselig fort opp.


Justin får store øyne og ser på deg. Hun ser på Scooter, mens Scooter smiler til henne. Hun tror sikkert det var Scooter, haha. Du holder på å le deg i hjæl og Justin blir rød i ansiktet. Alle ser på deg som et spørsmålstegn. Du greier ikke å stoppe. Til slutt greier du å stoppe å le, og alle begynner å le av deg. Det er en god stemning rundt bordet resten av middagen, og du bli skikkelig mett. Pattie har laget til dessert også, så dere spiser den. Du gleder deg veldig til i morgen, fordi da skal de andre åpne gavene sine som de har fått med deg. Du gleder deg også selfølgelig litt til å åpne gavene du har fått selv, men egentlig så gleder du deg mest til å se om de andre liker gaven de har fått med deg. Dere setter dere ned i stuen og du, Jessie og Carin snakker sammen. Dere må jo bli litt bedre kjent med Carin. I hvert fall du som skal bli med Justin på tour, og skal være sammen med henne mye der. Hun virker som en utrolig hyggelig, ung dame som du lett kan bli gode venner med. Hun er ikke så mye eldre enn deg, bare sånn 6 år eller noe. Hun fortalte om den dagen hun og Scooter møttes og den dagen Scooter fridde til henne.

Dere alle tre fire(Du, Jessie, Carin og Pattie), er så like på alle mulige måter. Dere alle fire elsker shopping, så du ser for deg flere dager hvor dere drar på shopping på alle muligens shoppingsenter over hele verden. Neida, kanskje ikke det. Men du ser i hvert fall for deg mange timers shopping med dem. Dere sitter i sofaene i stuen og Justin setter på noen videoer som de har tatt i løpet av karrieren hans. Både videoer og bilder fra over hele verden. Fra My World promoterings-perioden og fra My World turnèen. Du gleder deg sykt til å ta masse bilder og videoer på Believe promoterings-turnèen og Believe Tour. Det er så utrolig koselig å se på. Fra når han var 14 år, til når han ble 18 år. Det kommer plutselig opp en video som du skulle ønske du ikke hadde sett. Justin stopper den med en gang den kommer opp.


 

- Hva tror du er på videoen? :)

5 kommentarer Historie I 22.12.2012 13:46
SELENA!


22.12.2012 13:55

kan du ha maraton snart? du er så sykt flink!

melek
22.12.2012 14:26

Så bra skevet!

Andrea - Komentere alltid tilbake!♥
22.12.2012 16:27

Du er såå flink!! meeeer :D

Tanja
22.12.2012 18:09

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeee

!!!<3

nå takk.

R
22.12.2012 18:36

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits