button

Historie I, Del 47

"Jeg er nesten litt sulten jeg" sier Chaz som akkurat har komt bort til dere. "Tviler ikke" sier Pattie, og dere begynner alle å le noe sykt. Dere går bort til spisebordet og setter dere ned før det plutselig ringer på døren.


"Hvem kan det være?" sier Justin og ser spørrende på Pattie. Hun bare smiler lurt tilbake til han. Han reiser seg opp fra stolen sin og går ut av kjøkkenet. Han er borte i noen minutter før han kommer inn på kjøkkenet igjen. Bak han går Scooter og Carin. "Heei" sier Pattie og går mot Carin og Scooter og klemmer dem etter hverandre. Ryan og Chaz  sier hei til dem og du og Jessie hilser på dem. "Jeg trodde du hadde hilst på dem før jeg, Jessie. Du og Ryan har jo vært sammen en god stund!" sier du til Jessie. "Jo, men vi har aldri møttes. Jeg hadde jo bare møtt Justin en gang før også da" sier Jessie og smiler til deg. Du nikker og smiler tilbake. Dere setter dere alle ned ved bordet. Pattie og Chaz sitter på hver sin ende av bordet. På den ene siden sitter Scooter, Justin og Ryan og på andre siden Carin, du og Jessie. Carin sitter ovenfor Scooter, du ovenfor Justin og Jessie ovenfor Ryan. Scooter og Carin sitter ved siden av Pattie. (Litt komplisert, haha)

(Bordet)

Dere setter dere ned og forsyner dere med all den gode maten. Du tar den første biten og det smaker himmelsk. Du hadde aldri sett for deg at Pattie var så god til å lage mat. Du hadde selfølgelig en anelse om at hun kunne lage god mat, men ikke så god. Det er den beste maten du noen gang har puttet inn i munnen din, bokstavelig talt. Du kjenner julestemningen spre seg inn i kroppen din fra topp til tå etter du svelger den. Du tar et glass av vinen som dere har fått servert. Selvom dere ikke er i Canada, men USA, så lar Pattie dere likevel drikke vin. Dere er jo gammel nok i Canada og veldig mange andre land, så hvorfor ikke. Foreldrene dine har også sagt at du får lov etter du er 18 år. Og du har jo nesten akkurat fylt 18. Alt er perfekt! Du kan ikke huske den gangen du hadde så mye julestemning som du har nå. Idet du skal til å ta din andre bit av maten du har på tallerkenen, kjenner du en fot forsiktig stryker seg på din. Du ser opp og du møter blikket til Justin. Han smiler flørtende og blunker forsiktig til deg sånn at ingen skal se. Du ser på han med et strengt, men komisk blikk. Han tar bort foten sin. Etter kanskje et minutt, ser du opp på Justin igjen. Han smiler flørtende til deg, men du kjenner ingen fot. Carin ser plutselig fort opp.


 

- Hva tror du skjer, haha? :p

2 kommentarer Historie I 21.12.2012 21:56
kan du ha maraton snart? du er sykt god til å skrive

melek
21.12.2012 22:18

kan du har perves del.jeg kjønner viss du ikke vil

julu
21.12.2012 22:20

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits