button

Historie I, Del 46

Du svarer ikke, men gjemmer deg i dusjen. "*DN*?" roper Justin en gang til. Du svarer ikke nå heller og du kan høre han kommer mot badet. "Hahah, *DN*. Jeg ser deg" sier han og drar frem dusjforhenget. Han går inn i dusjen til deg mens du står og ler. Han tar hendene sine rundt midjen din og du løfter hendene dine opp og legger de sakte ned på skuldrene hans og fletter de sammen bak. Han lener seg frem mot deg og presser leppene sine fort på dine. Du kjenner hendene hans gå bort fra hoftene dine, og du begynner å hyle noe sykt, mens Justin ler.


Han tok på vannet. Det er iskaldt. Justin står og ler seg i hjæl mens du bare fortsetter å hyle. Dere bestemmer dere for å bare dusje, men siden du føler deg litt ukomfortabel med å dusje naken foran han, så dusjer dere hver for dere. Dere er jo sammen, men det er fortsatt litt tidlig i forholdet deres til det synes du. Justin synes det er helt greit og forstår det veldig godt, og det er du veldig glad for. Dere gjør dere ferdig før du tar på deg den røde kjolen din som du kjøpte og setter deg ned på badet sammen med Jessie. "Kan vi vær så snill lage til hverandre?" spør Jessie og ser på deg beende. "Ja, skulle akkurat til å spør deg om det samme" sier du og smiler til henne. "Haha. Vil du lage til meg først eller?" spør Jessie og ser på deg og smiler. "Kan jeg godt" sier du og går bort til hvor hun sitter. Dere er på et av gjestebadene der veggene er fulle av speil og lys. Akkurat sånn som backstage på sånn moteshow og sånt. Du står bak hvor Jessie sitter og tar opp krølltangen som akkurat har pipt om at den er ferdig oppvarmet. "Vil du at krøllene skal gå innover eller utover?" spør du og smiler til henne i speilet. "utover" sier hun og smiler tilbake til deg. "Okeey, snu deg! Du får ikke lov til å se på før jeg er ferdig med deg" sier du og lager en piruett med fingeren din. "Okey" sier hun og smiler før hun snur seg. Du går bak henne igjen og starter å krølle håret hennes. Du skulle akkurat til å slippe den ene sekjsonen av håret som du akkurat har krøllet, før du kommer bort i krølltangen og brenner deg. "AAuu" sier du høyt og tar automatisk fingeren din i munnen. "Går det bra?" spør Jessie urolig og snur seg mot deg. "Jada, bare snu deg igjen" sier du og smiler. Du krøller ferdig håret hennes og sminker henne ferdig. Dere bytter og så er det din tur til å bli fikset. Dere bruker ganske lang tid, men dere blir ferdig til slutt.

Miley Cyrus Long Red Hairstyle 2012 - 2013 Hair Color Trends

(Sminken og håret ditt)

Dere går ned til stuen for å spise middag. Tiden har gått så utrolig fort at det allerede er langt ut på ettermiddagen. Dere går ned trappen og der står Justin og snakker i telefonen. Sikkert med Scooter eller noe sånt. "Woow" sier han og tar mobilen sin ned fra øret når han får øye på deg. Du smiler til han og går mot han. Han står der kjekkere enn noen gang i en helt svart dress og håret opp. Du nærmer deg han og når du kommer frem gir du han en liten klem og kysser han kjapt på kinnet. "Dere var utrolig fine" sier Pattie når hun ser dere. "Tusen takk! Du også" sier du og smiler stort til henne og gir henne en liten klem. "Tusen takk, *DN*" sier Pattie og smiler stort tilbake til deg også. "Middagen er forresten klar" sier Pattie og ser på dere. "Jeg er nesten litt sulten jeg" sier Chaz som akkurat har komt bort til dere. "Tviler ikke" sier Pattie, og dere begynner alle å le noe sykt. Dere går bort til spisebordet og setter dere ned før det plutselig ringer på døren.


 

 

- Hvem er det som ringer på midt på julaften?

 

I'M BACK!! <3

3 kommentarer Historie I 21.12.2012 01:17
Meeeer!

melek
21.12.2012 12:24

meeer! er så glad for at det endelig kom en ny del :D

Tanja
21.12.2012 14:00

Mer!!:)


21.12.2012 21:39

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits