button

Historie I, Del 45

Når filmen nesten er ferdig hører dere plutselig at det ringer på døren. Du sier at du kan åpne, så du går bort til døren. Du åpner den, og der er ingen. Du hører merkelig lyder litt bort ifra.


Du hører litt ekstra godt etter. Det høres ut som om det er Pattie. Du er helt stille for å høre skikkelig godt etter hva det er hun sier. "*DN*, kan du hente Justin litt?" roper hun høgt. Du ser ikke henne pga. at det er mørkt ute, men du vet at det er henne. "Ja" roper du tilbake før du småjogger til stuen. "Justin, Pattie lurte på om du kunne komme ut" sier du og smiler til han. "Hva er det hun vil da?" spør han og ser på deg. "Jeg vet ikke, men hun lurte i hvert fall på om jeg kunne hente deg" sier du og smiler fortsatt til han. "Okey" sier han og smiler, reiser seg opp, og kysser deg på kinnet før han går ut. Etter ca. et halvt minutt kommer Justin inn med minst fire poser i hånden og Pattie har to. Hun smiler uskyldig til deg du begynner å le. Hun har sikkert vert på 'litt' shopping. Klokken er så mye at dere bestemmer dere for å bare legge dere for å sove. Dere gjør dere klare for å legge dere og du får låne en av Justin's t-skjorte. Du kunne ha godt med dem for alltid. Dere legger dere ned i sengen hans og du legger hodet ditt på den bare brystkassen hans. Han tar den ene hånden rundt deg så du ligger i armkroken hans. Han kysser deg sakt på hodet. Du later att øynene dine og nyter øyeblikket. Han stryker deg sakte på håret til du sovner.

(Sånn her)

Du våkner av at det lukter ribbe i huset. Ja, dere bruker å spise ribbe i USA. (Vi bare later som om juletradisjonene er de samme som i Norge, utenom pakkeopningen. Den er på morgenen på 1. juledag). Justin sitter i en av sofaene på rommet og ser på TV. "Hva ser du på?" spør du med en hes stemme. "Hei! God morgen! Ingenting spesielt" sier Justin glad og skrur av TV'en og går bort til deg. Han hopper opp i sengen og kysser deg mykt på leppene. "Hva er klokken?" spør du og ser på han. "Jeg vet ikke jeg. 13:00 eller noe sånt" sier Justin og smiler til deg mens han driver på med håret ditt. "13:00?" spør du sjokkert. Du hopper opp av sengen og springer inn på badet hans som tilhører rommet. Du kan høre at Justin ler. "Jeg bare kødder" roper han etter deg, og du bestemmer deg for å kødde med han. Du går ikke tilbake til rommet hans og etter 10 sekunder hører du han rope igjen: "*DN*?". Du svarer ikke, men gjemmer deg i dusjen. "*DN*?" roper Justin en gang til. Du svarer ikke nå heller og du kan høre han kommer mot badet. "Hahah, *DN*. Jeg ser deg" sier han og drar frem dusjforhenget. Han går inn i dusjen til deg mens du står og ler. Han tar hendene sine rundt midjen din og du løfter hendene dine opp og legger de sakte ned på skuldrene hans og fletter de sammen bak. Han lener seg frem mot deg og presser leppene sine fort på dine. Du kjenner hendene hans gå bort fra hoftene dine, og du begynner å hyle noe sykt, mens Justin ler.


 

 

- Hvorfor hyler du? Hahah

3 kommentarer Historie I 16.12.2012 19:25
kan du ha marton (litt usikker på hvordan det skrives) snart?

Meeeeeer!

melek
16.12.2012 20:03

Kanskje Justin skrudde på vannet?:D meeer!

Tanja
16.12.2012 20:41

Meeeeer!!<3

Amal


16.12.2012 21:28

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits