button

Historie I, Del 44

"Hvor er Chaz?" spør du og ser på Ryan og Jessie. "Jeg vet ikke. Han har vert bort helt siden dere gikk opp. Men han er her i huset en plass da. Det er ingen dører som har blitt latt igjen" sier Jessie og ser forundrende rundt i stuen. "Chaz?" roper du for å høre om han svarte. Dere er alle helt stille. "CHAZ?" roper du en gang til. "Jeg går og finner han jeg. Bare sitt her dere" sier du og reiser deg opp. Du går bort til gangen og trappen ned til kjelleren. Du går gjennom den lange gangen der nede og du hører plutselig noen litt annerledes lyder.


"Chaz, hva gjør du her?" spør du når du går inn i kinosalen og ser han sitte bakerst. "Ingenting. Jeg bare sitter her og tenker. Du kan bare gå opp til de andre" sier Chaz og ser på deg med tårevåte øyner. "Hva er det som har skjedd?" spør du med et lavt tonefall og går mot han. "Ingenting" sier han og ser ned. "Jeg kan se at det har skjedd noe" sier du og setter deg ned ved siden av han. "Det er bare det at...Jessie og Ryan er så lykkelig, og du og Justin er så lykkelig. Mens jeg er bare ensom. Jeg vil ha noen jeg også. Det er ingen som liker meg. Jeg er bare i veien for deg og Justin og Jessie og Ryan" sier Chaz og ser på deg igjen. "Chaz, det er ikke sant! Du kommer til å finne noen en dag du også. Og du har jo oss! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg jeg" sier du og klemmer rundt han. "Er det sant?" spør han og et smil kommer frem på munnen hans. "Ja" sier du og smiler tilbake til han. "Kom, vi går opp til de andre" sier du og reiser deg opp. "Vent!" sier Chaz og drar deg ned i gjen i stolen. "Hva er det?" spør du og ser på han. "Tusen takk" sier han og klemmer rundt deg. Dere reiser dere opp og går mot trappen igjen. Dere går opp og opp til de andre som sitter i stuen. Jessie og Ryan sitter i den ene sofaen og kliner mens Justin sitter i den andre og spiller COD. Når han legger merke til dere slår han av spillet og går mot deg med en gang. "Hei jenta mi" hvisker han i øret ditt og fniser. "Hei" hvisker du tilbake og fniser du også. "Du vet jeg er veldig glad i deg sant?" hvisker Justin mens dere står og klemmer. "Ja, det vet jeg. Og jeg er veldig glad i deg også" sier du og smiler før dere vender hodet deres mot hverandres og kysser. "Hvor var du da, Chaz?" spør Ryan og ser på Chaz. "Jeg var i kinosalen og så på film" sier Chaz og ser først på Ryan og så på deg. Han blunket til deg som et tegn på at du ikke skulle fortelle de andre.

(Chaz)

 Dere finner ut at dere bare skal sitte og se på film. Du gleder deg noe sykt til imorgen, for da er det julaften! Men du gleder deg også til 1. juledag også da, fordi da skal de andre åpne gavene sine fra deg. Du og Justin setter dere ned i en av sofaen, Jessie og Ryan i den andre og Chaz i den tredje. Dere bestemmer dere for å se på en av  'Home Alone' filmene. Du elsker de! De er så utrolig morsomme og du blir aldri lei av de. Dere setter den på og tar frem noe godteri og popcorn. Dere bruker som vanlig å bare sitte i stuen, i steden for å sitte i kinosalen. Ikke vet du hvorfor, men det er egentlig mye kosligere i stuen også da. Og mye nærmere kjøkkenet og sånt om dere skal ha noe. Justin sitter på langs i enden av sofaen og du setter deg ned mellom bena hans. Du lener hodet bak på brystkassen hans og ser opp på han. Du er så utrolig glad! Han lener seg ned og kysser deg svakt på leppene. Du elsker kyssene hans. De er så utrolig perfekt! Han er virkelig verdens beste kysser!

(Fant dessverre ikke et bedre bilde, men det er på en måte sånn da)

Dere holder kysset lenge før du kjenner han presser tungen sin svakt mellom leppene dine og begynner å kline med deg. Han tar begge hendene sine rundt deg og holder rundt magen din utenpå toppen du har på deg. Han stryker deg svakt opp og ned på magen mens dere utveksler spytt. Han tar den ene hånden sin varsomt under toppen din og deretter den andre hånden. Du får frysninger i hele kroppen din av forelskelse. Du er så lykkelig! Du kunne ha sittet sånn i år og dager og bare klint med han. Han er så perfekt og du kunne ikke ha funnet noen bedre i hele verden! Han begynner plutselig å kile deg svakt og du begynner å fnise. Han kiler deg enda mer og du bryter ut i latterkrampe. "Sshhhh!" hører dere sint fra Chaz som sitter og ser alvorlig på dere. Du stoppet med en gang. Du fikk egentlig litt dårlig samvittighet, pga. det han tidligere har sagt til deg. Stakkar, du syns så utrolig synd på han. Men han kommer nok til å finne den rette han også snart! Dere sitter helt stille og ser på skjermen. Du kjenner plutselig han begynner å kile deg svakt igjen og du greier ikke å holde deg. Du fniser veldig svakt, før du greier å ta deg sammen igjen. Du ser bort på Chaz som ser alvorlig på deg igjen. Du ser på han med et uskyldig blikk. Justin sitter en stund og 'leker' med piercingen i navelen din, før han beveger hånden sin sakte ned til buksekanten. Han drar foriktig ned smekken din, sånn at ingen skal høre det. Han tar hånden sin utenfor trusen din og presser litt svakt. Du sliter med å ikke lage en lyd. "Justin, ikke nå" hvisker du til han og bøyer hodet ditt opp sånn du ser på han. Han lager furteleppe og dra forsiktig hånden sin ut og tar opp smekken din igjen. Du bare sitter og fniser svakt, men bare sånn at du og han hører det. Bare for å terke han tar du hånden din fort bak ryggen din og presser svakt på privaten hans utenpå buksen. "Faen du, *DN*" sier Justin og du får helt latterkrampe. Chaz ser bare fortsatt rett inn i skjermen. Hna bryr seg sikkert ikke lenger. Når filmen nesten er ferdig hører dere plutselig at det ringer på døren. Du sier at du kan åpne, så du går bort til døren. Du åpner den, og der er ingen. Du hører merkelig lyder litt bort ifra.


 

- Vil du ha mer?

4 kommentarer Historie I 15.12.2012 22:36
Mer

Lene
15.12.2012 23:23

Meeeeeeer!!!!

R
16.12.2012 00:43

Meeer

Maja


16.12.2012 00:54

Meeer! kan ikle vente

melek
16.12.2012 14:12

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits