button

Historie I, Del 43

"Jeg ville bare si at...jeg liker deg virkelig. Du er den beste personen jeg noen gang har møtt. Jeg har aldri likt noen bedre enn deg. Til og med pusten din får meg til å føle meg som den heldigeste på jord. Alt du gjør får meg til å sveve på skyer og du gjør alle dagene mine bedre. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg i livet mitt! Det hadde vært helt flatt. Jeg føler meg ikke ensom lenger, og du er den perfekte brikken til å fylle inn det tomrommet. Noe du har så totalt gjort. Du er alltid så glad og positiv, og ikke minst vakker! Jeg elsker alt med deg. Du er rett og slett perfekt, og jeg hadde aldri trodd jeg skulle møte noen som deg. Og jeg kan ærlig innrømme alt jeg nesten ble forelsket i deg med en gang jeg møtte deg den dagen i parken. Og jeg beklager virkelig for det altså. At jeg var så sur og sånn" sier Justin følsomt og du begynner å fnise. Det har for lengst rent flere tårer nedover kinnene dine på grunn av de fineste ordene noen, noen gang har sagt til deg. "Men..." sier Justin og ser ned.


Det stikker i magen din. "Jeg vil så mye mye mer. Jeg vil gå rundt med deg og vise deg til hele verden. Si at du er min jente. Det er det største ønsket mitt! Jeg har aldri villet noe så mye. Så vil du bli min jente?" fortsetter Justin og ser rett inn i øyene dine. Du smelter hver gang du ser inn i de. Du er så hodestupt forelsket at det er håpløst. "Ja" sier kort før du begynner å tåre og du hiver deg rundt halsen hans. Du klemmer han hardt inn til deg mens han klemmer deg tilbake. Du tar hodet ditt litt tilbake igjen og ser han rett inn i øyene med et stort smil. Han tar den ene hånden sin rundt midjen din og den andre på kinnet ditt. Han lener seg sakte mot deg mens du kjenner det kribler mer og mer i magen. Du kjenner en varm luft av lignende mint komme mot leppene dine. Herregud, til og med ånden hans er perfekt! Du kunne ikke vert mer lykkelig nå. Du kjenner de myke og våte leppene hans plante seg på dine i et perfekt kyss. Han tar den hånden han har på kinnet ditt, ned til midjen din. Du tar begge hendene dine og plasserer de varsomt bak nakken på han.

(Kysset)

Dere trekker dere sakte fra hverandre og bare smiler stort. Du lener deg fremover og gir han en stor klem. Dere legger dere ned i sofaen og du legger deg i armkroken til Justin. Du legger hodet ditt inntil brystkassen hans og hører på hjertet hans dunke. Åh, du er så utrolig glad nå. Du begynner å fnise av å tenke på hvor heldig du er nå. Den perfekte kjæresten, de perfekte vennene og de perfekte foreldrene og folkene rundt deg. Du har aldri hatt det bedre. "Hva er det?" spør Justin og fniser han også. "Ingenting" sier du og fortsetter å fnise. "Jo, si det" sier Justin og smiler. "Det er ingen ting. Det er bare det at jeg er så heldig" sier du og smiler du også. "Jeg er heldigere" sier Justin og holder hardere rundt deg og kysser deg mykt på leppene en gang til. Du bare smiler stort, men ser på han med et sarkastisk blikk. Dere ligger sånn en stund og bare koser med hverandre før dere bestemmer dere for å gå ned til de andre. Dere går ned til stuen og du sier med en gang til Jessie hva Justin akkurat spurte om. Hun begynner å hyle og du begynner å le av henne. "GRATULERER" sier Jessie og klemmer rundt deg. "Takk" ier du og smiler til henne. Du ser bort på Justin som sitter og smiler til deg. "Grattis bro" sier Ryan til Justin og de gjør en liten slags handshake. "Hvor er Chaz?" spør du og ser på Ryan og Jessie. "Jeg vet ikke. Han har vert bort helt siden dere gikk opp. Men han er her i huset en plass da. Det er ingen dører som har blitt latt igjen" sier Jessie og ser forundrende rundt i stuen. "Chaz?" roper du for å høre om han svarte. Dere er alle helt stille. "CHAZ?" roper du en gang til. "Jeg går og finner han jeg. Bare sitt her dere" sier du og reiser deg opp. Du går bort til gangen og trappen ned til kjelleren. Du går gjennom den lange gangen der nede og du hører plutselig noen litt annerledes lyder.


 

- Hva tror du skjer?

 

Da er dere sammen! :)

4 kommentarer Historie I 14.12.2012 15:07
YES! hahaha endelig er de sammen

Meeeer!

melel
14.12.2012 16:08

Yay, endelig! meeer:D

Tanja
14.12.2012 20:01

Trenger meer, NÅÅÅ!!<3

R
15.12.2012 00:31

åå! Sykt fin del :) Bra dem er sammen. Kanskje Chaz er lei seg, fordi han er litt sjalu?

Kidrauhl historier
15.12.2012 18:14

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits