button

Historie I, Del 40

Du kjører ikke så fort, siden det er ganske mye snø. Dere kommer rett rundt hjørne til Justin's hus, og når du skal til å kjøre inn mot huset ser du en ganske så kjent bil stå parkert. "FAEN DEN HOREN" sier du utrolig sur og bråstopper bilen.


"Hvem er det som er her?" spør Jessie veldig nysgjerrig og ser på deg. "Pheobe" sier du utrolig surt og går ut av bilen. Du nærmest springer mot huset og stormer inn døren. Du blir møtt av Justin som står der og smiler stort. Du ser alvorlig og surt på han. Han ser bekymret på deg og spør deg: "Hva har skjedd? og hva er det?". "Jeg gikk på en person på kjøpesenteret som tydeligvis er her inne i huset ditt nå!" sier du irritert. "Hæ, mamma?" spør Justin og ser rart på deg. "Hva? Nei" sier du og tenker deg om. "Hei *DN*" sier Pattie som kommer mot dere. "Hei" sier du hyggelig tilbake og klemmer henne. Mens du klemmer henne ser du Jessie mime bak Pattie: "Ny bil". Du nikker tilbake til henne. Det forklarer jo alt. Pattie har fått ny bil og den er helt lit Pheobe sin. ÅÅåh, du føler deg så dum. Dere går alle sammen inn til stuen og setter dere ned og snakker litt. Pattie skal være her helt til promoteringsturnèen til Justin starter. Du liker egentlig ganske godt at hun er her, for hun føles nesten ut som en venninne for deg. Hun er så utrolig snill, hyggelig, morsom og omtenksom. Du gleder deg til å feire jul sammen med dem. Foreldrene dine skal til besteforeldrene dine og du skal ferire jul sammen med Justin, Pattie, Jessie, Ryan og Chaz i Justin sitt hus. Pattie reiser seg opp pg begynner å pynte et juletre som står mitt i stuen.

(Etter det er ferdigpyntet)

Dere sitter og spiller COD en stund til klokken blir litt for sent. Justin følger deg til gangen og du tar på deg skoene dine. "Jeg kommer til å savne deg" sier Justin søtt og ser på deg mens du tar på deg jakken din. "Jeg kommer jo om to dager, og da er det lillejulaften!" sier du glad og ser på han. "Alt for lenge" sier Justin og lager furteleppe. "Jeg vil være hos deg for alltid" sier Justin før han drar seg mot deg i en god klem. Når dere slipper klemmen ser du at Justin peker opp, og du begynner å le. Han har hengt opp en misteltein opp i taket. "Justin, du er så spesiell" sier du og lener deg mot han i et mykt og lidenskapelig kyss. "Gleder meg til 42 timer og noen minutter" sier Justin og blunker til deg idet du går ut døren. Du kjører hjem igjen og faren din hjelper deg med å bære inn alle handleposene du har kjøpt, men du passer på at han ikke bærte den posen gaven hans er i. Du gikk rett opp på rommet ditt og brettet alle de nye klærne dine og satte på plass de nye tingene dine. Du tok ut gavepapirene du kjøpte og en sakt og teip. Du pakker inn minst 12 gaver før du ikke gidder mer. Du er så lykkelig nå! Livet ditt er nesten helt perfekt! Det har aldri vært bedre, og du kan ikke vente til å feire jul med Justin og vennene dine! Det kommer til å bli den beste julen i livet ditt!

TO DAGER SENERE (23 DESEMBER)


 

- Hva tror du skjer i julen med Justin?

7 kommentarer Historie I 10.12.2012 16:04
Mer

Lene
10.12.2012 17:37

Meeeer!<3

Men husk at de ikke åpner gavene før 1. Juledag i USA (:

R
10.12.2012 17:47

mer mer mer mer mer mer mer mer!! :D

Tanja
10.12.2012 19:57

mer

thebibses
10.12.2012 20:27

mOOOOOOOOre!!<3

Amalie
10.12.2012 21:30

Meeer

Maja


11.12.2012 01:37

Bra skrevet!

Sv, Tusen takk! så koselig av deg :)

Martine Johansen - Kommenterer tilbake!
11.12.2012 09:54

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits