button

Historie I, Del 39

Når du akkurat skal til å snu deg skaller du hodet bort i en person. Du later att øynene og holder deg der du ble truffet. Etter noen sekunder åpner du øynene. "Ha i helvette? Du må faen meg se deg for din jævel!" sier du utrolig sur. Jessie ser utrolig forskrekket på deg.


Du hadde aldri sagt dette til en random person. "*DN*..." sier Pheobe trist på deg. Jessie ser overrasket på deg. Du tror hun skjønner hvem det er. "Hold kjeft Pheobe! Gå og heng deg selv" sier du og går forbi henne mens du dulter din skulder bort i hennes. Du synes egentlig litt synd på henne, men på en annen måte ikke i det hele tatt. Hun hjelpte Andrew med å være utro, og det får hun faen meg leve med! "Var det..?" spør Jessie og ser på deg mens dere går med raske skritt mot Ralph Lauren. "Jepp" sier du og ser på henne. "Går det bra? Med hodet altså?" spør Jessie og ser på pannen din. "Jada, jeg tror det" sier du og smiler til henne. Dere går inn i Ralph Lauren butikken. "Hva tror du Justin vil like?" spør du og smiler til henne. "Jeg vet ikke jeg" sier hun og smiler til deg. "Det får du finne ut av" fortsetter hun og blunker til deg. "Ja, men det er så vanskelig" klager du og ser rundt i hele butikken. "Jeg tror jeg kjøper denne jeg" sier du og smiler til henne og peker på en utrolig fin klokke. "Den vil han like" sier hun overbevisende. "Tror du?" spør du glad og ser på henne. "Ja. Han kommer til å elske den" sier hun og smiler til deg. Du går litt til i butikken for å finne noe til Chaz og Ryan. Du finner en t-skjorte hver til dem. Du går til barneklærne og du finner en søt kjole til Jazmyn og en skjorte til Jaxon. Du føler at du må kjøpe gave til dem også. Jessie har funnet gave til Ryan, Chaz og Justin hun også. Dere går til kassen og betaler.

(Ralph Lauren logoen)

Dere går videre til andre butikker på kjøpesenteret og du kjøper gaver til nesten alle du kjenner. Du har fortsatt mye peng siden foreldre dine skjemmer deg litt bort, pluss at du tilbringte hele sommeren med å jobbe. Etter du og Jessie har handlet ferdig gavene, går dere på flere butikker og shopper litt klær og andre ting til dere selv. Dere går blandt annet på en av yndlingsbutikkene dine, Forever 21. Når dere går inn og ser på kjoler ser du plutselig en som lyser mot deg. Den er perfekt til nyttårsaften! Du tar den med en gang med deg og prøver den på. Den er utrolig fin! Du går ut igjen for å finne en kjole til jul. Du finner en rød en som du synes passer veldig godt. Du liker veldig godt enkle kjoler, så de kjolene passer perfekt til deg!

Kjolen til Nyttårsaften                                                                                         Kjolen til Julaften

 

Jessie finner også to perfekte kjoler og dere går fornøyd ut av butikken. Tilsutt blir dere så slitne at dere bestemmer dere for å sette dere ned på en kafè. Dere kjøper dere litt mat og drikke. Det er blitt sent på kvelden og dere skal dra hjem til Justin etter dere er ferdig på kafèen. Du drikker det siste som er igjen av drikken din og dere reiser dere begge opp. Der går ut av døren og bort mot utgangen av kjøpesenteret. "Åååh, jeg er sliten" sier du og løfter opp alle de 10 posene du holder i hendene dine. "Jeg også" sier Jessie og holder opp hennes 11. "Jeg har sikkert brukt en formue" sier du og angrer litt. "Jaja. Jul er jul" sier Jessie og dere begynner å le. Dere går ut og kulden biter i huden deres. Det stikker av kulde. Dere småjogger bort til bilen din. Dere legger alle nettene deres bak i bilen og setter dere ned i setene. Dere tar på rolig musikk siden det passer best når det er mørkt og sent. Du kjører ikke så fort, siden det er ganske mye snø. Dere kommer rett rundt hjørne til Justin's hus, og når du skal til å kjøre inn mot huset ser du en ganske så kjent bil stå parkert. "FAEN DEN HOREN" sier du utrolig sur og bråstopper bilen.


 

- Hvem tror du det er?           

6 kommentarer Historie I 09.12.2012 21:26
Meer!!! Annabelle??:)

Amalie
09.12.2012 21:36

Annabelle eller kanskje Pheobe? Meeeeer, gjerne flere deler per dag om du får det til:))

Tanja
09.12.2012 21:47

jeg tror det er annabelle

julia
09.12.2012 21:49

Annabelle og meer !

lene
09.12.2012 22:34

Meeeer

Maja


10.12.2012 08:13

meeeer!

sara
10.12.2012 12:40

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits