button

Historie I, Del 38

Etter dere er ferdig å spise, skal faren din til å reise seg opp før du stopper han. Du må snakke med de nå dette med turnèen.


"Jeg skal bare snakke med dere om noe..." sier du og ser alvorlig på dem begge to. "Ja, hva er det vennen?" spør moren din og smiler til deg. "Etter nyttår skal Justin på en liten promoteringsturne, og jeg skal bli med han" sier du og ser på dem. "Ja, men det høres jo koselig ut" sier moren din og smiler til deg. "Ja, hvor lenge varer den da?" spør faren og ser alvorlig på deg. "Noen måneder" sier du og ser håpefullt mot han. "Noen måneder?" spør moren din litt bekymret og ser på deg. "Ja, men det går fort. Og jeg kommer til å ha det veldig bra!" sier du og smiler til henne. "Ja, du bestemmer jo selv. Men om det skjer noe skal du ringe oss med en gang!" sier faren din strengt. "Jada. Det hadde jeg gjort uansett" sier du og smiler til han. Du går opp på rommet ditt og pakker ut alle tingene dine. Du tar alle klærne som du har brukt, legger de inni vaskemaskinen og setter den på. Du går tilbake igjen til rommet ditt og slenger deg ned i sengen og tar opp mobilen din. "De synes det var greit detter med promoteringsturnèen din! Jeg kan ikke vente!:)" sender du til Justin. "Bra!:) Ikke jeg heller!" får du tilbake fra han. ":)" sender du tilbake til han før du setter på TV'en din. Du får en melding til av han hvor det står: "Jeg savner deg:(". Aww, så søtt! Du var jo akkurat med han, haha. "Jeg savner deg også<3" sender du tilbake til han før du skifter kanaler for å finne et program å se på. "Jeg vil være med deg nå! Jeg sitter her ved siden av Jessie og Ryan som sitter og kliner. Chaz dro ut en tur" sender han tilbake til deg og du ler for deg selv. "Så kjedelig:/" sender du tilbake og smiler. Du synes det er litt trist å tenke på at du og Justin ikke er sammen enda, for det føles sånn ut. Måten han behandler deg på og alt. Han er en perfekt kjæreste, og en du vil dele resten av livet ditt med. Du får ikke svar tilbake og du bestemmer deg for istedenfor å sitte inne og kjede deg, kan du heller dra ut og kjøpe julegaver. For det har ikke du rukket enda, og det er ca. en uke til julaften!

(Jeg elsker dette bilde her! Måtte bare ha det med)

Du setter deg inn i ferrarien din etter å ha kledd deg godt inn med vinterklær. Du setter på musikk og kjører mot huset til Justin. Du har fått med deg Jessie, så du skal kjøre og hente henne. Det er utrolig hvor fort dere har blitt bestevenninner. Dere er så like på alle mulige måter, men samtidig veldig forskjellig. Det er det du liker best med vennskapet deres. Og du kan snakke med henne om absolutt alt, og det samme kan hun til deg. Du går ut av bilen din idet du kommer til Justin's hus. Du går rett inn og roper: "Hallo?". "Heeeeeeei" roper Justin med en lys stemme og smiler utrolig stort mens han springer mot deg. Han klemmer hardt rundt deg og kysser deg mykt på kinnet. Du bare ler og klemmer han tilbake. Han tar hendene sine rundt midjen din, og du tar hendene dine rundt halsen hans. Han lener seg ned mot deg og presser leppene sine fort og mykt på dine. Det kribler som vanlig i magen din og du smiler i kysset. Du kan kjenne at han også gjør det. Jessie kommer inn i gangen og tar på seg sko og jakke. Dere sier hade og går ut i bilen din. Du setter deg i førersetet og Jessie i pasasjersetet. Hun setter på musikk på stereoannlegget i bilen og dere synger for full hals. Siden musikken er så høy så hører du nesten ikke deg selv engang. Men det er jo like greit, når du bare 'rope-synger'. Dere kjører til det nærmeste kjøpesenteret og parkerer nesten rett ved inngangen. Det er best det siden dere kommer til å handle veldig mange julegaver. 

(Kjøpesenteret. Ikke så stort)

Dere går ut av bilen og du kjenner kulden treffe deg med en gang. "Åå, fysøren så kaldt det er" sier du irritert og tar hendene dine i lommen. "Enig der" sier Jessie og gjør det samme. Du tar den ene hånden ut av lommen og låser bilen. Du tar den ned i lommen igjen og fortetter å gå mot inngangen. Dere går inn og det er veldig deilig. "Hvem skal vi kjøpe gave til først?" spør Jessie og ser på deg mens du smiler. "Jeg vet ikke jeg. Justin, Ryan og Chaz?" spør du og smiler. "Den er grei" sier Jessie og fniser. Dere går bort til rulletrappen og går på den. Når dere er oppe går dere av og går mot en Ralph Lauren butikk. Når du akkurat skal til å snu deg skaller du hodet bort i en person. Du later att øynene og holder deg der du ble truffet. Etter noen sekunder åpner du øynene. "Ha i helvette? Du må faen meg se deg for din jævel!" sier du utrolig sur. Jessie ser utrolig forskrekket på deg.


Sorry for ingen historiedel i går, men broren min tok laddeledningen til PC'en min. Men jeg skriver flere idag!

5 kommentarer Historie I 08.12.2012 17:29
mer!

StoryOfBibz - Historie blogg
08.12.2012 18:07

du er så flink forsett slik! digger historien din!!


08.12.2012 18:10

mer

Lene
08.12.2012 19:11

Kjempe bra historie mere !!!! <3

thebibses
09.12.2012 19:58

meeeeer!! kjempebra del :DD

Tanja
09.12.2012 20:09

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits