button

Historie I, Del 37

Når du går ut av bilen og bort til huset hans hører du plutselig noen som roper: "Hun kunne ha hørt det i går kveld, og stukket av eller noe! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg må finne henne nå!". Du kom på at du ikke hadde hatt med deg mobilen din eller sagt ifra eller noe, og det var kanskje litt dumt...


Når du er nesten helt ved døren opner den seg plutselig helt opp. Justin ser overrasket på deg, mens du bare ser helt uskyldig på deg. "Hvor har du vert?" spør Justin og springer mot deg og klemmer hardt rundt deg. "På Starbucks" sier du og smiler til han. "Åja. Hvorfor tok ikke du telefonen? Jeg prøvde å ringe deg" spør Justin urolig og ser på deg. "Jeg glemte den, sorry" sier du og smiler skjevt til han. "Det går bra" sier Justin og smiler til deg før han kommer mot deg og presser leppene sine lidenskapelig mot dine. Dere går inn igjen og du legger frokosten til alle på kjøkkenbordet. Dere setter dere ned alle sammen. Du har kjøpt en sandwich til alle og en frappuccino. Dere begynner å spise og det smaker himmelsk som alltid. Du ser opp på Jessie som sitter rett ovenfor deg og hun nikker til Justin som sitter ved siden av deg. Du ser på henne som et spørsmålstegn. "*DN*...Jeg må bare si deg noe, eller snakke med deg om noe...og jeg vil gjøre det mens alle er her" sier Justin og ser på deg med et bekymret blikk. "Okeey..." sier du og gir tegn til at han skal fortsette. "Det har seg slik at når dette året er omme, altså etter nyttår....da skal jeg på en liten turne i noen måneder for å promotere det nye albumet mitt" sier Justin og ser ganske trist på deg. Du vet ikke hva du skal si. Du blir helt stum og vet ikke hva du skal si. Du ser ned i hendene dine hvor du fikler med fingrene dine. Det renner en tåre ned fra kinnet ditt. Justin som sitter ved siden av deg, lener seg mot deg, tørker tåren din, kysser deg mykt på kinnet og klemmer deg hardt og godt fra siden av. Du lener deg mot han også og gir han en skikkelig klem. 

(Bare at det ikke er på et sykehus)

Du hører de andre gå ut av kjøkkenet. De ville sikkert la deg være alene med Justin. Du er helt tom inni deg, og du er helt stum. Du slipper klemmen og ser trist på Justin. Sminken din har sikkert rent ned fra ansiktet ditt av tårer. "*DN*, det kommer til å gå bra. Jeg vil ikke at du skal bli lei deg. Men det kan ordne seg. Jeg snakket med Scooter og mamma, og de sa at du kunne være med. Men det er jo noen måneder, så det er ikke sikkert du får lov for foreldrene dine" sier Justin og ser avorlig på deg. "Jaaaaa" sier du utrolig glad og kysser han på munnen og deretter gir han en hard klem. "Rolig nå, det er ikke sikkert du får lov" sier Justin og ser på deg bekymret. "Øhh, hallooo...I'm 18 bitch. Jeg kan bestemme helt over meg selv" sier du og begynner og le. Justin ler med deg. "Men du burde i hvert fall snakke med de da. Og er du sikker på at du vil?" sier Justin og ser glad på deg. "Ja, det er kanskje lurt det. Og ja, jeg kan ikke tenke meg noe annet" sier du like glad og kysser han enda en lidenskapelig gang på de perfekte leppene hans. 

(Kysset...haha, likte sveisen til han der)

Dere har spist ferdig frokosten og dere sitter alle i stuen og er på mobilen, iPad, Mac og spiller COD. Standard dere. Veldig usosial men sosial samtidig. Du bestemmer deg for å dra hjem igjen til foreldrene dine. Du har jo ikke vert med dem på over en uke, og du savner de utrolig mye. Justin går og henter kofferten din og triller den ned til gangen. Du tar på deg Uggs'ene dine og Canada Goose jakken din og en av Justin's luer. Du elsker å ha på deg tingene hans fordi de lukter 'han'. Da minner tingene deg på han, og da blir du automatisk glad. Du passer på at du har med deg alle tingene dine, og går ut døren med Justin bak deg. Du går oppå den tynne og kalde snøen som ligger lett på bakken. Du går bort til ferrari'en din og låser den opp. Justin tar kofferten din og legger den i bagasjerommet. Du klemmer han og kysser han mykt på munnen en siste gang før du setter deg inn i bilen din. Du ser at Justin går inn i huset sitt før du setter på høy og deilig musikk som gjør at du synger med. Du kjører ut av Justin's eiendom og bort til motorveien. Det tar vanligvis sånn ca. 20 minutter og kjøre fra hans hus til foreldrene dine's sitt. Du kjører frem til huset og faren din kommer ut og hjelper deg med kofferten. Når dere kommer inn har moren din laget middag til dere alle tre. Dere setter dere ned ved bordet og forsyner dere. "Ja, fortell oss litt om ferien da" sier moren din og smiler søtt til deg etter hun har tygget ferdig kyllingbiten. Du forteller henne om stort sett alt, bortsett fra dette med Andrew og Anabelle. Men du sier at du møtte henne og hang litt sammen da. Etter dere er ferdig å spise, skal faren din til å reise seg opp før du stopper han. Du må snakke med de nå dette med turnèen. 


 

- Hva tror du foreldrene 'dine' sier?

(Sorry for sen del, men klassen min arrangerte sånn 'nissedisco' for barneskolen, og vi brukte hele dagen til å lage til + rydde/vaske hele lokalet etter og sånn. Men jeg skrev en litt ekstra lang del da:p)

5 kommentarer Historie I 06.12.2012 22:48
Mer

Lene
06.12.2012 23:46

Meeeeer<3

R
07.12.2012 08:06

sånnt ser når jeg leser blir dagen min bedre! føler at jeg er DN. du er flink

julia
07.12.2012 16:29

Meeeeer! du er så flink til å skrive, gleder meg alltid til jeg skal lese historiene dine :D

Tanja
07.12.2012 18:27

Ja! Mer!! <3

Lovejdbieber
07.12.2012 23:19

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits