button

Historie I, Del 36

Du stopper med en gang du hører at de prater om deg.


"Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!" sier Justin med en urolig stemme. "Du kan snakke med henne i morgen" hører du Jessie si litt lavere. "Ja. Det er det første jeg skal gjøre!" sier Justin. Du tenker at det er et dårlig tidspunkt og gå til de andre på, så du bestemmer deg bare for å legge deg til å sove igjen. Du sliter fortsatt med å sove på grunn av du lurer så inderlig hva det er Justin skal snakke med deg om. Du kan ikke tenke deg hva det kan være. For å få den tanken bort, tenker du på at det snart er jul. Det er sånn ca. midt i Desember, og du kan ikke vente! Etter en liten stund hvor du har tenkt på alt mellom himmel og jord, faller du dypt i søvn. 

Dagen etter våkner du og ser Justin ligge å sove ved siden av deg. Du går rett inn på det ene badet hans som han bruker, og tar av deg klærne. Du går raskt inn i susjen og setter på vannet. Du står en stund før du kjenner at håret ditt fester seg til ryggen. Du såper inn håret med shampo og masserer det inn i håret og på hodebunnen. Du lurer så inderlig på hva det er Justin skal snakke med deg om. Du skyller ut shampoen og tar i balsam. Mens du har balsamen godt smurt inn i håret, lager du en liten dott med håret ditt sånn at balsamen skal trekke inn i håret og la håret bli mykere. Du lar den være oppe i ca. 10 minutter mens du dusjer resten av kroppen for å holde deg varm. Du er egentlig ikke sikker på hva klokken er, men du er i hvert fall fått hvilt deg nok. Når du har skylt ut balsamen går du ut av dusjen og tar på deg en ren pyjamas som er sykt chill. Du gidder ikke å fikse sminke og hår, så du bare lager en dott med håret.

(Ojda, litt stort bilde!)

Du går ned til stuen til Justin og slenger deg ned på sofaen. Du tar iPaden til Justin, og ser på klokken. "Bare 8?" spør du deg selv. Du bare surfer litt rundt på internett, apper og follower noen på twitter med Justin's bruker. Du synes det er så gøy, fordi de blir så glade. Og det er ikke akkurat sånn at Justin merker noe heller da, haha. Du går inn på YouTube og ser noen videoer fra favoritt youtuberen din 'macbarbie07'. Du elsker å se på videoene hennes fordi hun er så lik deg. Ikke nødvendigvis utseendemessig, men veldig personlig. Når du har sett ferdig noen videoer bestemmer du deg for å spise frokost. Du gidder ikke å lage til mat selv, så du bare går til gangen og tar på deg de lave hvite conversene dine. Du gidder ikke å skifte, så du bare går i pyjamasen. Det er ikke akkurat verdens undergang heller da. Du tar på deg en av Justin's boblejakke som er litt for stor for deg. Den er så sykt deilig og lukter helt typisk han. Verdens beste lukt. Du tar bilnøklene dine og går ut i ferrarien din. Du kjører til nærmeste Starbucks. Du kjøper veldig mye mat, på grunn av at du skal 'lage til' til de andre også. Du får all maten i en pose og du går går til bilen din igjen. Det er så kaldt at du nesten mister posen. Du setter deg inn i bilen din igjen og kjører hjem igjen til Justin. Når du går ut av bilen og bort til huset hans hører du plutselig noen som roper: "Hun kunne ha hørt det i går kveld, og stukket av eller noe! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg må finne henne nå!". Du kom på at du ikke hadde hatt med deg mobilen din eller sagt ifra eller noe, og det var kanskje litt dumt...


 Sorry for litt kjedelig del....

MEN FYFAEN JEG DØR! JEG FIKK GIRLFRIEND 100ML I POSTEN I DAG! DEN LUKTER PERFEEEKTTTTTT!! HELT HIMMELSK!

6 kommentarer Historie I 05.12.2012 20:52
Ny deeel? pleaase!!!<3<3<3

R
05.12.2012 21:02

Mer, heldig!!!

Lene
05.12.2012 21:52

meeeer, lurer sånn på hva Justin skal snakke om!

Så heldig du er, har så lyst på den jeg og!:))

Tanja
05.12.2012 22:29

Meeeeeeeer!!!!


05.12.2012 23:37

ny del snart? lurer sykt på hva som kommer til å skje

julia
06.12.2012 22:22

julia: Var nesten ferdig når du skrev kommentaren :)

JustinStoryBieber
06.12.2012 22:48

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits