button

Historie I, Del 35

Dere ligger å kysser på hverandre før du plutselig kommer på at flyet går snart. "Justin, hva er klokken??" spør du og reiser deg opp. Han tar mobilen sin ut av lommen og ser på skjermen. "Shit!" sier han overrasket og ser på deg med et alvorlig blikk.


"Det er 20 minutter til vi må være på flyplassen!" sier Justin og springer bort til kofferten sin. "Shiit!" sier du og springer bort til din. Dere passer på å få med dere alt før dere springer bort til heisen og deretter til resepsjonen. "Hvor ble det av dere?" spør Ryan alvorlig og stresset. "Sorry, glemte av tiden!" sier du og ser på han. "Ja, greit. Men vi må kjappe oss!" sier han strengt og dere springer ut til taxien. Dere bruker et kvarter til flyplassen og dere springer bort til der hvor dere skal levere billetten. "Det var nære" sa en ung dame og smilte til dere. Dere alle står der helt anpusten og lettet. Dere går ombord på flyet og setter dere ned. Du sitter mellom Justin og Jessie, og Ryan sitter mellom Jessie og Chaz. Det var et sånt fly som lignet litt på sånn bak i bussen. Mange sitteplasser på rad. Justin har sånne 'beats by dr. dre' øreklokker så du tar den ene og tar den 'inn i øret ditt'. Øreklokkene er koblet til Justin sin iPhone, så det er han som styrer musikken. Han har sykt kul musikksmak, og den er nesten helt annerledes enn den musikken han produserer selv. Du legger hodet ditt sakte ned på skulderen hans og han lener hodet sitt oppå ditt der igjen.

justin bieber dominican republic plane Justin Bieber NOT spotted on plane to the Dominican Republic 2011

(På flyet)

"*DN*, vi er fremme!" våkner du såvidt av Justin hvisker til deg. "Allerede?" spør du overrasket og ser på han. "Ja. Du har sovet nesten hele veien" sier han og smiler til deg. Du smiler tilbake og ser rundt i flyet. Dere går av og står og venter på at Moshe skal komme å hente dere med en bil. (Moshe kjører ikke selv altså). Du lener deg bak på kofferten din og Justin står bak kofferten din og holder rundt deg. "Kaldt?" spør Justin og ser på deg. "Litt" sier du og smiler til han. Han tar av seg hettejakken sin og legger den rundt deg. Du lener deg frem til leppene hans og treffer de sakte og mykt. Du gleder deg egentlig veldig til å komme hjem igjen fordi du vil kjøre bilen din. Du har jo nesten ikke fått kjørt den. Her kommer du og får en sykt kul ferrari, og så reiser du bort rett etter det. Jaja, du har jo tenkt til å ha den en lang til fremover da! Du gleder deg også sykt til å komme hjem igjen til foreldrene dine og klemme hardt rundt dem.

De kommer og henter dere og dere setter dere inn i bilen. Dere kjører hjem til Justin fordi dere skal sove over hos han. Det har vert en veldig lang dag, og du er utrolig trøtt. Du skifter til klær du skal sove i og går inn på badet til Justin. Du tar tannkrem på tannkosten og pusser tennene dine. Du legger deg ned i sengen til Justin. Du ligger i to timer og du får ikke sove. De andre sitter fortsatt nede, men du vet ikke hva de gjør på. Du har egentlig ikke lyst å gå ned på grunn av at du er så trøtt og trenger søvn, men du får bare ikke sove. Du bestemmer deg for å bare gå ned til de andre, så du går ut døren og ned trappen. Du stopper med en gang du hører at de prater om deg.


 

- Hva tror de de snakker om? 

7 kommentarer Historie I 04.12.2012 21:05
meeeeeer!


04.12.2012 21:46

mer

Lene
04.12.2012 23:15

Omg! Du kan ikke stoppe der! :-O du må skrive mer, for jeg er hekta!

Men en liten ting som irriterer meg: når jeg går inn på bloggen din klarer jeg ikke å se hva som står på kategorier. Egentlig alt som står på venstre siden av bloggen din og derfor fikk jeg ikke lest de aller første delene :-(

Håper det kommer to deler imorgen ;-) <3

Lovejdbieber.blogg.no
04.12.2012 23:29

meeer! digger historien din! sykt flink til å skrive.har tenk på hva som skjer på denne delen hele da!

julia
05.12.2012 17:53

dag

julia
05.12.2012 17:55

Mer!!

Lovejdbieber: det er fordi designet er ikke tilpasset mobil, men bare pc:)

R
05.12.2012 18:13

så spennende! meeeeeeer :D

Tanja
05.12.2012 19:01

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits