button

Historie I, Del 34

Du går inn på badet i bare undertøy og pusser tennene dine. Mens du pusser tennene oppdager du at Justin står i døren og stirrer på deg. "Hvorfor dreper du meg?" sier han og gliser til deg. "Det er du som dreper meg!" sier du og spytter ut tannkremen og går mot han. Du tar på den hotte 8-packen hans og kysser han på munnen. Dere begynner fort å kline.


Du kjenner Justin gliser stort mens dere står og kliner og hendene hans går ned på rumpen din. Han kniper svakt, mens han biter deg svakt i leppen. Dere beveger dere sakte mot sengen og du legger deg ned. Justin legger seg ned etter deg, med halve kroppen hans oppå deg. Du gjesper høyt mens du lager en lyd. "Jeg er så trøtt" sier du og tar dynen over deg og legger deg til. Du later som du sovner og holder på å le deg i hjæl. "Faen" sier Justin lavt. Han står nesten forann deg og du har øynene litt open, så du ser bort på han. Han ser ned på Jerry som står rett opp under bokseren hans. Du klarer ikke mer, så du bryter ut i latterkrampe. Justin ser på deg overrasket og begynner å rødme. Du klarer ikke stoppe og le og Justin ler med deg etterhvert. Han legger seg oppå deg igjen og dere begynner fort og kline igjen. Justin tar hendene sine bak ryggen din og tar forsiktig av deg BH'en din. Han tar den ene hånden sin på den ene puppen din og masserer den sakte. Dere har dynen oppå dere. Plutselig hører dere døren til suiten går opp i stuen. Justin legger seg ned ved siden av deg og roper: "Hallo?". "Hei, jeg er så redd! Kan jeg sove hos dere?" spør Chaz uskyldig etter han kommer rundt hjørne til hvor dere sover. "Seriøst Chaz?!! Ja, greit. Men legg deg på sofaen!" sier Justin oppgitt og du ligger og ler deg i hjæl. Dere har en soffa inne på soverommet og tre i stuen. Chaz legger seg ned på den sofaen som er på soverommet. Du får Justin til å hente en av t-skjortene hans sånn at du kan sove i den. Du ligger jo bare i truse, og det er litt kleint når Chaz er der! Han henter en veldig baggy t-skjorte og du tar den på deg under dynen. Du legger deg skikkelig ned i sengen igjen og kurer deg til. Du ligger på siden, og Justin ligger bak deg. Han tar sakte de varme og sterke hendene sine rundt deg. "Faen, jeg hater han akkurat nå" hvisker Justin svakt i øret ditt. Det får deg til å fnise. Du kjenner den deilige pusten hans med lukten av mint peses i nakken din. Det er så sykt deilig og ligge sånn og ha Justin som holder rundt deg. 

(Dere ligger liksom sånn)

"Er du snart ferdig å pakke?" roper Justin fra stuen. "Ja, snart!" sier du og fortsetter å pakke litt. Justin sitter og er på mac'en sin i stuen og du pakker. Justin ble ferdig å pakke for sånn en time siden, men du derimot er såvidt ferdig. Det er sykt trist å måtte reise hjem igjen til California, men det blir litt deilig også da. Det er ca. en time til dere skal dra til flyplassen. Du blir ferdig med å pakke kofferten din og går inn i stuen til Justin. Du slenger deg ned på en av de andre sofaen og lukker øynene dine. "Trøtt?" spør Justin og fniser. Du gidder ikke å svare så du bare nikker såvidt med hodet. "Jeg også" sier Justin og reiser seg opp og går med sakte skritt mot deg. Han lukker øynene sine mens han står over deg og legger seg rett oppå deg. "JUSTIIIN! Jeg får ikke puste!" sier du mens du ler noe sykt. Justin bare fortsetter å late som han sover oppå deg. Du bestemmer deg for å lure han og du later som om du besvimer. Du ligger helt stille og lager ikke en lyd. "*DN*? Går det bra?" spør Justin stresset etter han fort har reist seg opp. Du bryter ut i latterkrampe. Han legger seg oppå deg igjen, men ikke med all vekten, og klemmer hardt rundt deg. Han har det utrolig myke kinnet sitt inntil ditt. Han tar hodet sitt fremfor ditt og smiler stort til deg før han presser de ubeskrivelige leppene sine hardt og deilig på dine. Dere ligger å kysser på hverandre før du plutselig kommer på at flyet går snart. "Justin, hva er klokken??" spør du og reiser deg opp. Han tar mobilen sin ut av lommen og ser på skjermen. "Shit!" sier han overrasket og ser på deg med et alvorlig blikk.


 

- Rekker dere flyet?

- Vil du ha mer?

 

Vi har to tentamener, en munnlig prøve og en skriftlig prøve denne uken, så jeg tror at det kommer bare en del pr. dag, dessverre:/ Men jeg skal prøve på flere om jeg får tid!:)

4 kommentarer Historie I 03.12.2012 21:11
Kjempeflink! Og vil ha mer! ;-) har også historie på min blogg: lovejdbieber.blogg.no

Lovejdbieber.blogg.no
03.12.2012 21:24

omg, den historien var utrolig bra, du er så flink! meeeeer :D

Tanja
03.12.2012 21:56

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr! og det fort!! kan du ha marraton?


03.12.2012 22:21

Mer!!!

Lene
03.12.2012 23:43

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits