button

Historie I, Del 33

"*DN*?" spør Justin mens dere fortsatt ser utover havet. "Ja?" spør du og smiler.


"Har du hatt det gøy her i Rio?" spør han. "Ja! Dødsgøy!" sier du og snur deg mot han og smiler stort. "Bra" sier han og smiler enda større. Dere sitter der litt før dere går videre til en bowlinghall og møter de andre. Det er siste kvelden deres og dere skal ha den beste kvelden på lenge! Det er din tur og du tar en litt tung bowlingball. Du har alltid syns at det er bra med en tung en, fordi du føler at det faller flere ned da. Du kaste ballen bortover gulvet og du treffer alle ned. "STRIIKE" sier du og danser en liten seiersdans. "Du er så søøt" sier Justin og tar den ene hånden sin rundt deg og kysser deg på munnen. Du bare fniser og setter deg ned på fanget hans. Det er Jessie sin tur og hun treffer 9 stk, men på andre kastet treffer hun den siste. "Spare" sier hun oppgitt mens du bare ler mot henne. Hun smiler til deg. Chaz treffer bare en før ballen går ned på siden. Han lager furteleppe og setter seg ned igjen. Aww, han er så søt. 

(Random bilde av Chaz! Hahah)

Dere ler av han. Dere spiller ferdig og begynner å gå hjem igjen til hotellet. Når dere kommer frem til hotellet bestemmer dere dere for å gå til suiten til deg og Justin. Dere setter dere ned i sofaen og setter på en film som dere hadde leigd på vei til hotellet. Det var tre sofaer rundt TV-en og du og Justin sitter i den ene, Jessie og Ryan i den andre og Chaz i den tredje. Din og Justin's sofa ligger mot TV'en og Justin sitter i enden av den med føttene på langs. Du sitter mellom bena hans. Dere har ett mykt og deilig pledd over dere. Justin holder rundt deg og har hodet sitt på skulderen din mens dere ser på film. Du har på deg en tøyshorts og en topp som er like høy som en sports-BH. Justin tar hånden sin på den varme magen din og stryker lett. Han tar hånden sin ned til navelen din der du har en piercing og begynner å 'leke' litt med den. Du fniser stille. Du kjenner Justin's pust i nakken din og du kjenner et vått kyss plantes svakt. Du kjenner han holder leppene sine lenge der, og du lurer på hvorfor det stikker litt. "Hva holder du på med?" hvisker du svakt sånn at ingen hører det. "Ingenting" hvisker Justin etter han slapp kysset. Du snur hodet ditt mot hans og ser på han. Han gliser stort og løfter begge skuldrene sine. "Justin...du lagde sugemerke" hvisker du til han og han bare gliste stort. Han lener seg mot deg og kysser deg godt og svakt på leppene. Han kysser på haken din, og nedover halsen. "Justin...ikke nå" hvisker du og smiler til han. "Åååå" sier han og lager furtelepper. Dere setter dere til igjen og ser ferdig filmen. Jessie og Ryan går til sin suite og Chaz går til rommet sitt. Du og Justin gjør dere klare til å legge dere. Du går inn på badet i bare undertøy og pusser tennene dine. Mens du pusser tennene oppdager du at Justin står i døren og stirrer på deg. "Hvorfor dreper du meg?" sier han og gliser til deg. "Det er du som dreper meg!" sier du og spytter ut tannkremen og går mot han. Du tar på den hotte 8-packen hans og kysser han på munnen. Dere begynner fort å kline.


 

- Hva tror du skjer?

 

- Vil du ha mer?

6 kommentarer Historie I 02.12.2012 20:30
hmm...8-packen faktisk

Meeeeeeer

sara
02.12.2012 21:02

MER!!!!!


02.12.2012 21:11

Mer! Kanskje DET kan skje?


02.12.2012 21:18

meeeeeer! ah, syns du er sykt flink til skrive historier, å beskrivelsene er sykt bra, smiler hver gang jeg leser historiene dine :D mer mer mer! :))

Tanja
02.12.2012 22:00

Tanja: Tusen takk!:) Du er så utrolig hyggelig! :D

JustinStoryBieber
02.12.2012 22:20

meer! elsker historiene dine

Lene
02.12.2012 23:13

Profilbilde

Her skriver du hva du vil at skal stå.

Design av


Kontakt: bieberdesign91@hotmail.com
Profilbilde

Info

JustinStoryBieber 100, Oslo

hits